Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

chestiune de fizionomie in formare,hehe

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Nemary la noi a functionat unguentul acela cu solutie salicilica preparat la farmacie. mai stiu despre Avene Pediatril pt cojite ca e f. bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

buna seara

va rog spuneti-mi ce ati da unui copil de 8 luni racit, care nu are febra, doar stanuta si ii curg mucii.

multumesc

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Simona, Oscillococcinum. Dizolvi bobitele (1/2 de tub o data) in putina apa plata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

NEMARY Biencuta a avut si ea cojite eu am spalat-o cu Dentinox si a fost excelent,nu stiu daca este si la noi.
Cat despre apa fiarta eu ce sa zic ii mai fac cateodata ca aici nu am de unde lua Izvorul alb si nu prea stiu ce apa sa iau pt ea.
Despre sterilizat biberoanele aici mi-au zis sa le fac pana la 1 anisor,mie imi este usor ca le fac la microunde.

Cristina deBianca Maria(4.03.2008)

"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris

Dentinox nu este pt.calmarea durerilor dentare?
va pupam si noi si sa ne dati de stire cand veniti in tara.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honey79

Pana sa plec, vroiam sa va zic ca... am si eu 2 pozici la Concursul mireselor.Daca aveti timp si vreti sa dati un vot,apreciez din inima.
Pozele sunt la pagina 10 , " Noi pe alee" si "Eu in zapada".
Le gasiti aici :
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10

"Senchiu"!

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

votat

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetele, poate aveti timp sa imi raspundeti si mie scurt, scurt, ca eu nu am timp sa caut din urma, banuiesc ca ati mai discutat:

Legea mamelor: 85% din media veniturilor realizate in ultimele 12 luni - VENITURI BRUTE sau NETE?

Imi pare tare rau ca nu pot intra mai des. va pupacesc dulce

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Fetele, poate aveti timp sa imi raspundeti si mie scurt, scurt, ca eu nu am timp sa caut din urma, banuiesc ca ati mai discutat:

Legea mamelor: 85% din media veniturilor realizate in ultimele 12 luni - VENITURI BRUTE sau NETE?

Inimioara mea

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Nete.
Dar este inca discutabil daca noi vom beneficia.
Asteptam normele de aplicare.
O varianta pentru noi este sa intre tati .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Inimioara mea

Nete.
Dar este inca discutabil daca noi vom beneficia.
Asteptam normele de aplicare.
O varianta pentru noi este sa intre tati .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Saru mana

Inimioara mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Nemary la noi a functionat unguentul acela cu solutie salicilica preparat la farmacie. mai stiu despre Avene Pediatril pt cojite ca e f. bun.

merci Ema, de crema asta mi-a spus si Ereena azi.
Am vazut si pozele de la intalnire, mai ce a mai crescut Milan. si ii sta bine si cu falcutele mai mici. poate ne vedem in noiembrie, la BE.

sunt tot mai mare

odiseea

POZE DARIA

Mergi la inceput