Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

vai, cati, ce rau imi pare ca nu a trecut insomnia. e bine ca ai facut programare la medic...poate totusi e doar epuizare... ziceau fetele de magne b6...pe unele le-a ajutat... si multe imbratisari de la noi.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Dragele mele, drage..of...inainte de a ma duce sa incerc sa mai dorm un pic (profit ca s-a culcat Matei) vreau va multumesc din suflet pentru toate mesajele voastre si, sper, sa va dau vesti mai bune in urmatoarele zile..Programarea este tocmai joi (numai atunci am gasit)..sper ca pana atunci nu o sa mor....din cauze oboseala excesiva...O sa mai incerc ce mi-ati mai zis si voi..chiar acum mi-am facut un ceai de tei si, diseara, il voi ruga pe sot sa-mi faca un masaj ... si, sa incerc si cu un pahar de vin...poate, poate...Din disperare..as incerca orice...
Va pup si multumesc de sfaturi si incurajari!

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

deci zana maseluta a fost tot pe drumuri sambata spre duminica la Sara la Clara si la Benji
o sa tin minte

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

O asteptam sa vina si la noi, sa nu cumva sa uite de noi.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Cati sper sa iti revii cat de repede.Din pacate nush ce sfat sa iti dau pt insomnia ta.Poate merg ceva remedii date de zuze.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

ma bucur fetelor ca v-au placut pozele cu clopoteii ! Facand ordine in filmulete am descoperit unul de la o intalnire a noastra din vara, in herastrau
Il uploadez si pun link in seara asta

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Elle inceputul e greu, lasa ca va acomodati voi cu noul program. Evita e fata desteapta si ti-a simtit lipsa, cum sa nu fie supi apoi noaptea! Pup fetele!

Mergi la inceput

Ven sunt de la Zara. In Cluj nu e acest magazin?ca ti-ar fi mai aproape.

Mergi la inceput

La multe lunite si la multi ani

SOFIUCA

VANESSA

KHALED

CALIN

AJ

sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!

Mergi la inceput

La multi ani Miha! mai intra si tu pe aici sa ne spui cum creste frumuselul!

Mergi la inceput

Madalina si eu l-am trecut pe bebe pe pasaportul meu. Interesant este faptul ca pe acelasi pasaport, valabilitatea este de cinci ani pt mine si de doi sau trei ani pt el( nu mai retin exact si mi-e lene sa-l caut)

Mergi la inceput