Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (129)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Salutare zuzici...apar si eu pe aici cu mesajele mele depresive, bacoviene...Sunt la a 5-a noapte consecutiv, nedormita...Mi se contureaza din ce in ce mai tare faptul ca sufar de o insomnie grava...adorm numai la 7 dimineata (azi am adormit la 8) si ma trezesc la 10, ca vai de mine, ametita si cu capul ca de vata...Sotul nu poate lipsi sub nici o forma de la servici, face si el ce poate (se mai duce la Matei in cursul noptii, daca se trezeste, ma calmeaza pe mine etc.)..De 5 nopti plang, de nu stiu de unde mai am atatea lacrimi...pur si simpu nu stiu ce se intampla cu mine de mi-a disparut complet somnul...Azi mi-am facut programare la doctor pt. ca este groasa rau treaba...Imi este teama ca mai am fooooarte putin si colapsez...Trebuie sa-i fac fata si lui Matei in cursul zilei (oricum, am incercat ieri sa dorm ziua dar n-a fost chip)..Sunt DISPERATA realmente..Stiu ca mai sunt mamici cu probleme, poate, mai mari ca ale mele, dar, credeti-ma ca NU MAI POT! Sunt 5 nopti de cand nu dorm...sunt innebunita...Am incercat si ceaiuri si lapte cu kiere..am ajuns si la pastile (apa de ploaie ce-i drept, caci le-am luat fara prescriptie), metode de respiratie, relaxare, iesit la aer, alergat in timpul zilei ca sa-mi obosesc organismul, plimbari...nimic nu merge..creierul meu nu vrea sa se odihneasca...Am ajuns in 5 zile o aratare...simt ca ma paste un psihiatru...
Mai stiti alte remedii?
Please...
S-a mai confruntat cineva cu forma asta grava de insomnie?

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Vai Cati mi s-a strans inima!! Uite eu am avut probleme in ultimele luni de sarcina cu somnul si urmatoarele au ajutat: dupa ce ai pus copilul la culcare fa o baie fierbinte (cu arome, fara..cum iti place tie cel mai mult). Dupa baie pune-l pe sotz sa iti fac un masaj cu crema sau ulei (un pic caldutze). Da masaj serios..1 ora..sa te frectioneze bine bine.(EDIT: nu stiu daca suporti..dar masajul in talpa e groozaaavv!!! Facut bine...dupa 15 min sforai ) Daca reusesti in timpul asta (cat faci baie, la masaj) gandeste-te la ceva frumos..viseaza cu ochii deschisi sau incearca sa nu te gandesti la nimic(la mine treaba asta nu functioneaza...nu pot sa imi golesc mintea). Eu dupa 1 ora de masaj eram deja adormita. Si invelita bine sa fii la caldurica ai sanse sa dormi toata noaptea.

Pupici multi si tin pumnii!!!

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Si acum sa va spun de omida mea: sincer, eu am crezut ca incepe usor usor cu treaba cu taratul. Da de unde..cum vede ca plec din camera tzop dupa mine, acum inspecteaza biroul si studiaza modelele dupa covor.

S-a dus cu linistea mea!!! Da ma bucur..inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cati_magureanu

Salutare zuzici...apar si eu pe aici cu mesajele mele depresive, bacoviene...Sunt la a 5-a noapte consecutiv, nedormita...Mi se contureaza din ce in ce mai tare faptul ca sufar de o insomnie grava...adorm numai la 7 dimineata (azi am adormit la 8) si ma trezesc la 10, ca vai de mine, ametita si cu capul ca de vata...Sotul nu poate lipsi sub nici o forma de la servici, face si el ce poate (se mai duce la Matei in cursul noptii, daca se trezeste, ma calmeaza pe mine etc.)..De 5 nopti plang, de nu stiu de unde mai am atatea lacrimi...pur si simpu nu stiu ce se intampla cu mine de mi-a disparut complet somnul...Azi mi-am facut programare la doctor pt. ca este groasa rau treaba...Imi este teama ca mai am fooooarte putin si colapsez...Trebuie sa-i fac fata si lui Matei in cursul zilei (oricum, am incercat ieri sa dorm ziua dar n-a fost chip)..Sunt DISPERATA realmente..Stiu ca mai sunt mamici cu probleme, poate, mai mari ca ale mele, dar, credeti-ma ca NU MAI POT! Sunt 5 nopti de cand nu dorm...sunt innebunita...Am incercat si ceaiuri si lapte cu kiere..am ajuns si la pastile (apa de ploaie ce-i drept, caci le-am luat fara prescriptie), metode de respiratie, relaxare, iesit la aer, alergat in timpul zilei ca sa-mi obosesc organismul, plimbari...nimic nu merge..creierul meu nu vrea sa se odihneasca...Am ajuns in 5 zile o aratare...simt ca ma paste un psihiatru...
Mai stiti alte remedii?
Please...

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Cati, draga de tine...nici nu stiu ce sa zic. Ai grija de tine, te rog eu mult . Eu cand nu reusesc sa adorm, recurg la un truc: imi blochez auzul si imi ascult doar respiratia mea. Si asa adorm. Cred ca secretul e sa-ti golesti mintea de ganduri. Eu asta am descoperit singura.

Sau...zic si eu: un gin tonic, un pahar de vin rosu, ceva? Ai incercat?

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Cati credca ai incercat multe dar poate trebuie sa mergi la un doc ,poate nu neaparat psihiatru,nu stiu dar nu credca mai poti sta poate e nevoie de parerea unui medic caci te epuizezi
sanatate multa si un

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Cati, imi pare tare rau. Matei se duce la daycare? Poate ar fi o solutie sa te mai relaxezi putin o perioada. E posibil sa fie o depresie-postanatala pe care initial ai ignorat-o? E bine ca ti-ai facut programare la dr.Solutii contra insomniei nu prea stiu.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ioanact, multumesc de sfat. si... bine ai ai venit printre noi...eu nu am apucat sa-ti spun.

Natalia, stelaker chiar am o mostra, mersi mult...si pupam fetele.

Cati, ceai de tei ai incercat? offf, te inteleg prin ce treeci, eu daca ma trezesc de 2 ori pe noapte sunt cheauna ziua urmatoare...dar tu...sper sa rezolvi cat mai repede problema

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

ioanact, foarte frumos montajul cu pozele ioanei. felicitari pentru frumusetea de fata si pentru efort!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

monicaa, si pentru mica curajoasa!!!!

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Gata! Am facut iepuras cu masline pentru mami si tati, pentru Clara supitza (a rezistat pana la 13 - deci ramanem cu masa la 4 ore ...Anca mersi mult!!), am tras cele 4 ture de sat si acum ne relaxam..eu la computer, Clara dormind.

Am luat ingredientele necesare si diseara vreau sa ii fac ovaz cu para. Sper sa ii placa.

Honey pupici multi pentru AJ. Tu esti exemplul meu pozitiv si datator de sperantze (asa din umbra ). Cand vad ce bine va merge cu cel mic la cresa, imi tot spun ca si la noi va fi totul bine.

Dar de fapt si de drept vroiam sa imi laud copilul si sa anuntz in gura mare ca avem si noi o taratoare!!! Combinatie intre omida si soldatzel, dar copilul meu se deplaseaza.
Nici nu-mi vine sa cred cat a recuperat in nici 3 luni: sta in fund, merge tinuta de manutze si pune toata talpa jos, se rostogoleste si acum o si i-a din loc. Mai lipseste sa se ridice singurica si sa o ia din loc si chiar am intrat in randul lumii.
Ce fericita sunt!!! Sambata primul dintzisor si astazi omidutza. Apropo...obiectul dorintelor a fost telefonul, de altfel singurul ramas tabu pana acum.

Off..ce bine imi e!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui cati_magureanu

Mai stiti alte remedii?
Please...

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG

Intr-o zi de 13...

Cati scrie cat mai mult, cat vrei tu . Nu te gandi ca ne deprimi sau orice altceva. Descarca-te. Terapia prin vorbit ajuta mult.
Si fa neaparat o vizita la doctor , insomnia este un semn de epuizare fizica . Te-a ajuns oboseala draga mea.
La fel ajuta acum un complex de vitamine si minerale . Probabil doctorul iti va prescrie .
Trebuie sa incerci relaxarea seara, poate o baie si un masaj cum te-a sfatuit Monica.
Sunt cu tot sufletul alaturi de tine si iti trimit o mare imbratisare

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput