Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 14
ancasoare spune:
o tipa de pe DC are nevoie de votul nostru, cititi aici: http://www.cancan.ro/2008-10-21/o-masina-adaptata-dizabilitatii-mele.html
trebuie sa dati refresh pe pagina
eu o "cunosc" caci i-am donat cateva fiole de pregnyl de care avea nevoie.. are o poveste tare trista, a nascut un bebe sanatos pe care medicii l-au scapat din maini si s-a lovit grav la cap, iar ulterior a murit.
edit: imi cer scuze daca va plictisesc cu subiectul asta dar pe mine m-a impresionat.
roli25 spune:
Azi s-a nascut finutul nostru. Mami are diabet si zicea ca sunt bine amandoi, dar sta cu ceva emotii in seara asta la terapie pana maine sa fie ok, ca i-a crescut glicemia inainte de cezariana.
Abia astept sa-l vad. Trebuia sa nasca maine, dar azi i s-a rupt apa...si eu visasem ca naste intr-o marti![]()
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
miky_mamica spune:
Daca vreti sa vedeti cat am mai crescut, aveti poze noi cu Luca si cu ale lui prietene dragi Daria si Sara chiar aici ......
multi pupici
miky_mamica spune:
Din lipsa de timp intram doar asa fugitiv ca sa va mai aratam cat am crescut si doar ca sa citim asa pe sarite ..... sa nu ne certati dar am cam devenit razgaiati si cu o personalitate din ce in ce mai puternica asa ca dorim sa fim tot timpul in centrul atentiei....
ma duc sa fac un dus si pe urma ma bag la nani ca sunt rupta......... in seara asta ma facut kilometri intregi pt ca luca a vrut sa mearga in continuu din living la noi in camera, pe urma in sufragerie si tot asa....
Laura Ioana spune:
Salutare
Mari
e bine Theuta, azi noapte a dormit fara nicun scancet macar si sper sa fie la fel si in noaptea asta si de acum incolo
Si de mancat e f bine, papa un biberon mai mare ca pana acum, adica de 210 apa si 7 masuri de lapte (maine cred ca-i fac cu 8 masuri, ca nu se mai satura
). Eu zic sa o clatesti bine, bine pe Dariuta si sa o piepteni dupa ce inmoi cojitele cu ulei (eu folosesc ulei fiert si racit de cand avea Thea 2-3 luni si mi-a facut dermatita). Pupici scumpilicii
Roli
felicitari pt finut! Sa fie sanatosi si el si mamica lui!
Off, Lala20
Bietul copilas si bietii parinti! Doamne ajuta sa-si revina bebe si sa nu aibe urmari grave treaba asta!
Cati, sper sa reusesti sa te relaxezi suficient, ca sa poti adormi! N-am patit-o niciodata atatea nopti la rand, dar mi s-a intamplat sa nu pot adormi pana la 7 dimi si stiu ca-i ingrozitor
La mine e nasol daca apuc sa vad sau aflu ca-i luna plina: nu mai pot adormi![]()
LauriciD
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Laura Ioana spune:
LalaD, te cred ca-ti vine sa-l papi de drag, cum se joaca el asa frumos
Si Thea era asa, dar am stricat-o eu de cand a inceput mersul de-a busilea prin casa! Ea nici nu stia care-i treaba cu statul in brate, doar o duceam dintr-o parte in alta, dar acu...plange sa o iau in brate, se agata de pantalonii mei (uneori mi-i da jos, daca-s in pijama
)...ma hartzuieste
Fetelor, m-am apucat sa caut pe net saniutaaa! Abia astept s-o dau cu sania
Stiu ca am mai discutat, dar va rog sa ma sfatuiti ce scaun de masina sa-i iau
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
ceska777 spune:
Danonique,
nu-s cum fac da mereu uit sa zic ca ma gandesc mult la tine. Aseara in pat mi-am adus aminte ca vroiam sa iti dau si eu idei cu nume de baieti. Sunt cele pe care le aveam eu pt Benjamin daca era sa nu se numeasca Benjamin. Asa.....
1. Ruben... din cate stiu eu inseamna "dar de la Dumnezeu". Toti copii sunt un dar .. mai ales cei neasteptati, nu?
2. Anton- si asta ar avea corespundent francez. De la Sf Anton de Padova....
Nu pot sa cred ce repede trece timpul....cand e DPN bebelusului? Ma gandesc si la Vanessa si Albert sa se faca bine si la voi adultii din casa. O sa fiti o familie si mai mare si mai frumoasa decat pana acuma!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ADRIANKA spune:
Buna fetele! Am intrat pentru un salut scurt...
Ancasoare, am votat povestea fetei din Drobeta Turnu Severin, Doamne, cate necazuri, cata nedreptate pe lumea asta...Eu ma intristez tare cand aud de povesti de genul asta si ma gandesc mult timp la ele...Si atunci mi se pare ca problemele mele nu sunt nimic in fata tragediilor de genul asta...
Cati, cat te inteleg in legatura cu insomnia...Eu am avut o perioada, acum vreo cativa ani in care, timp de 3 LUNI nu puteam dormi decat 4-5 ore pe saptamana.A fost ingrozitor. Eram zombie. Aveam impresia ca nu voi reusi sa dorm niciodata si eram invidoasa de-a dreptul pe cei care reuseau sa doarma.A trecut, o data cu o schimbare majora din viata mea de atunci, o despartire dureroasa, care, culmea, m-a salvat de la insomnie...
Multi pupici si ganduri bune tturor mamicilor si puilor vostri
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
LaLa_20 spune:
Multumim zuzici...o sa-i transmit taticului ca maine luam legatura cu el...
Si Florina a nascut in slobozia,orasul meu "drag" plin cu doctori de kko...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO 
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!