Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 15
Laura Ioana spune:
In scaunele astea mai mari copiii pot dormi in timpul mersului cu masina sau nu? Vad ca au pozitii de inclinare a spatarului, dar se face treaba asta in timp ce are centurile puse sau trebuie modificata pozitia scaunului? Nu stiu daca ma fac inteleasa, mi se pare ca vorbesc in pasareasca![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
ceska777 spune:
Roli,
felicitari pt finut! Sa fie sanatos, cuminte si destept!
Lala20,
imi pare asa rau pt cunostiinta ta si pt bebelus si mamica. Dar uite: Biencuta a trecut prin greu si a razbit si azi e mare si frumoasa! Asa o sa fie si pt bebelusul lor!
Cati,
cred ca e crunt sa nu poti sa dormi. Mai ales cand ai nevoie de odihna. Nu stiu ce sfat sa iti dau, le-ai auzit pe fete. Eu sper ca un pahar de vin rosu bun, o baie si un masaj sa ii vina insomniei de hac! Ai grija de tine! 
Monicaa,
maine e soacra plecata si incerc sa NU ii ard vreo oala cu mamaliga pt bebelusi. Eu aveam de gand sa o fac cu apa asa cum e data retetea pe ambalajul de polenta. Dar parca suna mai bine cu lapte.... integral? Sigur? Cum ajung intr-o librarie caut cartea ta.
Ginette,
ti-am vazut puiul mic si galben de ratusca! E f scumpa Adela si se vede clar ca a plecat la colindat casa....
Azi Benji a "coborat" singur din fotoliu... a facut o mutrita.S-a rasucit pe burta, s-a imtins inapoi spre marginea fotoliului si tot astepta cu ochi mari sa ii rasara teren sigur sub talpi. Niste ochi mari si mirati si cu putina spaima in ei...abia m-am abtinut sa nu il ajut. Dar cum a atins parchetul s-a rasucit intr-o piruieta si daca nu il prindeam se facea pleasca..... E in continuare f marait si azi s-a speriat de tunete (la noi a plouat torential in reprize si cu tunete) si s-a trezit plangand din somnul de dupa masa.
Acuma doarme si merg si eu langa el...NB
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miky_mamica Daca vreti sa vedeti cat am mai crescut, aveti poze noi cu Luca si cu ale lui prietene dragi Daria si Sara chiar aici ...... multi pupici Miky de LUCA GABRIEL Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi La 8 luni - la mare Poze cu Luca Gabriel Cea mai fericita zi din viata noastra a fost 29 Decembrie 2007 !!! si de atunci traim un vis ... |
Cat de dulci pot fi , cum socializeaza ei si voi ii "deranjati" cu poze

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
neata,
vin si eu la o
cu voi, mi-am preparat-o de acasa caci nu imi place cafeaua de aici. de acasa nu prea mai apuc sa mai intru caci eva ma solicita la greu iar seara dupa baita, cad lata ..
roxanici am vazut-o pe buburuza agatatoare. se vede ca-i tare incantata de pozitia bipeda!
frumusica mica
cristina am vazut-o pe biencuta .. ce mare a crescut si ce frumusica e!
grati tare m-am amuzat de raspunsurile lui ozi, e tare desteapta cretulina ta frumoasa.
alina tare frumos montajul cu bebelina.
honey pupam baiatul frumos si destept! buna ideea cu cutzu. daca stateam la curte, ii luam si eu evei ... un golden retriever. si te-am votat de mult la concurs!!!! nu ai vazut?? am facut eu listuta cu toate zuzele care participa, cu linkuri, cu tot ce trebuie.
moni felicitari claritei!! cred ca e tare haioasa cum se taraste ea. sa vezi c-o s-o ia imediat de-a busilea.
cati iubita, fii tare, pai daca tu clachezi cine mai are grija de ingerasul mic??? stiu cum e cu insomniile .. been there myself. stii cum reuseam sa adorm .. pur si simplu imi goleam mintea de ganduri, incercam sa nu ma gandesc la nimic .. si uite asa ma lua somnul. hai ca trece si asta, te rog fii tare, noi suntem aici sa te ascultam, sa te sustinem, sa-ti oferim un umar!!!
fata am citit povestea nasterii lui matei .. mi-au dat lacrimile, cate ati indurat dar acum sunteti fericiti cu ingerasul frumos.
ema 
lala
sper sa fie bine bebelul. ce doctori cretini pe lumea asta ..
roli sa-ti traiasa finutzul si sa fie sanatos! mama omida scrie pe tine, ce sa mai .. ![]()
florina
INCREDIBIL!! nu stiam, mi s-a zbarlit pielea pe mine .. Doamne ce doctori cretini!! nu pot sa cred, ma apuca plansul si depresia ..
laurici pot dormi in scaun dar dorm mai chinuiti. se da spatarul pe spate dar unghiul tot la 90 de grade ramane .. intelegi ce spun sau vorbesc aiurea?
hai ca am scris o placinta .. sper ca nu v-am plictisit!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaa!!!
Unde sunteti zuzulici in dimineata asta?
Eu am o lene... de ma doare!!!![]()
LalaD, 5.50 ora la care ai postat... sa inteleg ca te-ai trezit si mai devreme ...
matinala noastra. Nu stiu daca am apucat sa zic... am vazut fotografiile lui andrei postate zilele trecute. Este tare tare scump !!!!
Si, din aceeasi categorie, vizionat fotografii cu frumoasa buburuza a lui roxanicimandra de cum sta ea in picioruse
precum si fotografii cu luca si prietenele lui dulci - sara si daria
Ioanact - foarte frumos montajul bubulinei tale!
Cati, of, chiar ma gandeam la tine cum te mai simti ca nu mai ai spus nimic pe aici de cateva zile....
Mi s-a strans inima de tristete cand am citit prin ce treci. Oh, trebuie neaparat sa ajungi la un medic. Vorba unei zuze, cred ca ai nevoie de niste vitamine, ceva... esti extenuata fizic si pshihic! Rezista pana la vizita programata la medic. Si, vorbeste cu noi! Suntem langa tine!!!! Poti sa ma contactezi pe mine si pe mes, uite ID-ul meu: cuclita2000@yahoo.com
si as vrea sa-ti transmit din puterea mea!!!!
Laurici, ma bucur mult ca theutza este bine!!! Eu am un scaun de masina de la neonato pe care mi l-a dat o prietena draga de la serviciu asa ca am reusit sa fac o economie importanta! Ma hotarasem - inainte sa se ofere ea sa-mi dea scaunul fiica-sei- sa-mi iau scaun de la chicco. Mi se pare foarte bun. Cat despre pozitiile in care se regleaza... eleni a dormit de cateva ori... nu are nici-o legatura faptul ca este prinsa in hamul acela... Scaunul meu are o chestie de care trag de sub el si se da putin pe spate... Nu ai vorbit "pasareasca" , am inteles ce ai intrebat dar am senzatia ca eu ti-am raspuns in "psareasca"...
Oricum, ideea este ca nu este obligata sa stea tot timpul dreapta, in funduletz... poti misca scaunul si sa-l dai un pic pe spate...
Lala20, multa multa sanatate bebelusului cu probleme!!! Of, de ce trebuie sa se intample astfel de chestii...
?!
Roli, sa-ti traiasca finutza, sa fie sanatoasa!!! ( sau era fetita nasilor tai 
?)
Am votat si eu povestea colegei de pe DC din can-can. Pacat!
Ema, am vazut filmuletzul facut in parc asta vara... Doamne ce mari s-au facut clopoteii nostrii!!! Ma trezesc din cand in cand - mai ales cand vad un nou nascut ..._ sa ma minunez cat de repde cresc puiutii nostrii...![]()
Ellenutza, ginette ????
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ellenuta spune:
zuzici .. eu nu stiu cum s-o fac pe eva sa accepte bibe .. sunt sigura ca trezirile ei au legatura cu foamea. in plus, ma ingrijoreaza si faptul ca intr-o luna nu a luat nimic in greutate, ci a scazut .. tzitzi meu nu ii este de ajuns .. am incercat mai multe tipuri de lapte praf, cereale sau cele doua combinate ... ultima solutie ar fi s-o incerc cu lapte de vaka .. dar cum? de care? am inteles ca trebuie fiert pana ramane dintr-un litru .. cam 300 g. e adevarat??
pls .. 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
laura_dimitris spune:
off mai ellenuta, s-a trezit din nou azi-noapte ?
Auzi, poate nu laptele o fi de vina,... poate tetina biberonului nu-i place! Eleni nu accepta in niciun fel tetine d'alea ortodontice...Ii plac doar cele rotunde.
Nu stiu nimic de laptele de vaca....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta zuzici .. eu nu stiu cum s-o fac pe eva sa accepte bibe .. sunt sigura ca trezirile ei au legatura cu foamea. in plus, ma ingrijoreaza si faptul ca intr-o luna nu a luat nimic in greutate, ci a scazut .. tzitzi meu nu ii este de ajuns .. am incercat mai multe tipuri de lapte praf, cereale sau cele doua combinate ... ultima solutie ar fi s-o incerc cu lapte de vaka .. dar cum? de care? am inteles ca trebuie fiert pana ramane dintr-un litru .. cam 300 g. e adevarat?? pls .. ![]() Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
Elle ai incercat sa ii faci cerealele groase in castron si date cu lingurita ?
Poate ei chiar nu-i place lapele in bibe .
Si inainte de lapte de vaca eu as incerca un lapte tip junior .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
Laura
asa cad eu din pat dimineata ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
ginnette spune:
Neata,
Aici sunt, Laura - acum am ajuns - mama s-a dus la dentist si-a ramas Dan cu buburuza, dar i-am dat eu dimineata, laptele.
Multzu pt admiratie;
Laura D, Helene, Ceska
Sa nu uit: Cati, te-ntzeleg perfect (eu am patit asa ceva, acum 17 ani, cand au murit bunicii mei care m-au crescut - au murit amandoi la diferenta de 6 zile - si am facut o forma de depresie care s-a manifestat prin insomnie: dormeam 2h, spre dimineata, asta timp de 2 luni; sper sa aibe efect remediile pe care ti le-au sugerat fetele, dar eu zic sa te duci la dr; eu, am amanat cat am putut vizita la psihiatru, dar pana la urma a fost nevoie de tratament - nu mai stiu ce pastile mi-a dat, dar in 2 luni, mi-a revenit cu somnul (treptat, mai inati 3h, apoi 4 si asa mai depaarte, pana am ajuns sa dorm 7h)
Scuze pt detaliile triste, dar am vrut sa-ti spun ca stiu cum e;
fata si clopotzelul Matei.
Acum, LauraI
, scaunul de masina se lasa putin pe spate, chiar si cu centurile legate; insa, Adelei nu-i place asa, "rasturnata"; vrea sa stea dreapta sa vada pe geam.
Am vazut poze cu cei "trei muschetari": Luk, Sara si Daria - niste bijuterii; si ce veselie e pe ei
Ema, ce schibati sunt clopotzeii!!!S-au transformat in "copii mici" din "bebelusi".
Helene , of, si Adela s-a mirlait de vre-o 3-4 ori azi noapte.
Poate ii mai iese un dintzisor?
N-am citit pb bebelusului, spusa de Lala20; banuiesc ca este ceva grav 
Mama, ce placinta am scris.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela