Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (129)
Raspunsuri - Pagina 16
Ellenuta spune:
laurici s-a trezit de vreo 3 ori dar i-am dat ceai si s-a culcat la loc .. nu ne-a mai oferit spectacol artistic .. am incercat si alte tetine .. din latex, din silicon .. ortodontica, normala .. mai am sa incerc sa-i dau cu canuta .. as vrea cu ciocu moala si cu supapa .. de care recomandati??
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ellenuta spune:
lala pai si sa-i dau seara cereale cu lingurita? nu trebuie sa bea aprox 500 ml lapte pe zi? si mai e o problema ca ea adoarme la tzitzi .. stiu nu e bine dar ... ce sa fac?
o sa incerc si un lapte junior sa vedem cum ii place.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
stancutza spune:
Neata fetele...
Sotul meu e plecat. Si Sofia ii simte lipsa, tare-tare. Iata ca exista si copii "tato-dependenti", ca mamo-dependenta sigur nu este.
Aseara a venit sora mea sa stea la mine, sa ma ajute cu baia etc. Sofia a plans tot timpul baitei, desi am tinut-o cu fata la mine, i-am vorbit etc. Se tot uita in jur, si cand o tinea sora mea plangea. Nu-i convenea nimic. Ea nu a plans la baie nici cand am adus-o de la maternitate, deci clar era suparata tare...
Azi noapte s-a trezit de doua ori in urlete. Prima oara am reusit s-o adorm in brate, leganand-o usor, a doua oara insa nu a mers, am luat-o langa mine in pat si asa a dormit pana la 8.15. De fapt, am trezit-o eu ca sa o alaptez si sa pot pleca la birou. Alapteaza, daca ai pe cine - tragea de doua ori si pe urma se uita inspre calculator - locul lui tati. Nu a vrut sa pape. Cand a venit bona i-am spus sa-i de formula, si pe aia a halit-o. Of, ce mofturele...si tati vine abia duminica...
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta lala pai si sa-i dau seara cereale cu lingurita? nu trebuie sa bea aprox 500 ml lapte pe zi? si mai e o problema ca ea adoarme la tzitzi .. stiu nu e bine dar ... ce sa fac? o sa incerc si un lapte junior sa vedem cum ii place. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
Da Elle ii faci 200 ml lapte in care pui cereale pana se ingroasa bine ( cam 5 masuri intra la ale mele) si ii dai asa.
Daca papa toata cantitatea asta seara si dimineata este absolut ok.
Plus ca ea mai si suge.
Eu la Bogdan asa am facut deoarece el de la 7 luni nu a mai acceptat biberonul deloc.
La un an si 2 luni l-am convins sa mai bea lapte simplu cu canuta dar tot cel pus in cereale era baza.
La Andrei atat seara cat si dimineata laptele in bibe nu depaseste 150 ml ca nici asta nu e fan supt asa incat nu ii place bibe prea mult. Restul cantitatii 140 ml seara si 100 ml dimineata le serveste facute cu cereale in castron.
Deci la noi mesele cu lapte sunt in 2 pasi : intai lapte simplu cat vrea el sa suga apoi pasul 2 pus laptele ramas in castron, adaugat cereale si dat cu lingurita.
asa mananca super ok si suntem amandoi fericiti
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
danonique spune:
Buna dimineata!Mi-am baut si eu cafeaua citind din urma.GRATIELA o ador pe OZI.Pe langa faptul ca e foarte frumoasa e si foarte inteligenta.Am vazut poze cu clopotei superbi:ADELA,LUCA si prietenele lui,MILAN,IOANA.Sunt foarte frumosi toti.Pupici tuturor!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
16+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
Vreau sa multumesc tuturor pt sugestiile de nume pt puiutul din burtica.Acum lista cu favorite e foarte lunga.Trebuie sa fac o selectie cu cele care se potrivesc cu numele de familie si sa le exclud pe cele care sunt deja date rudelor sau prietenilor.
poze albert
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta laurici s-a trezit de vreo 3 ori dar i-am dat ceai si s-a culcat la loc .. nu ne-a mai oferit spectacol artistic .. am incercat si alte tetine .. din latex, din silicon .. ortodontica, normala .. mai am sa incerc sa-i dau cu canuta .. as vrea cu ciocu moala si cu supapa .. de care recomandati?? Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
eu i-am luat de la fisher -price in ideea ca sa bea apa din ea ca este mai usor de spalat decat un biberon. Dar, lui eleni nu-i prea place sa bea cu ea....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
danonique spune:
Voi v-ati epilat cu ceara in timpul sarcinii ca eu la sarcinile anterioare am folosit epilatorul pt picioare si lama in rest.Oare sa incerc o epilare cu ceara in zonele mai sensibile?Nu e periculos?De laser ce stiti e indicat sau nu in sarcina?
poze albert
NataliaS spune:
'Neata!
Elle - parerea mea e sa astepti cu laptele de vaca pana dupa un an cel putin...e foarte greu de digerat si poate crea intolerante pe termen lung...acum...cum crezi tu
Sa stii ca si Stef se trezeste de multe ori pe noapte si nu suge viguros de fiecare data, ideea e ca o linisteste sanul cand o doare ceva...nasol e ca tu mergi la job si cred ca esti cheauna dimineata...
Am vazut poze frumoase cu Sofia de Stancutza pe care iti vine sa o smotocesti toata in postura de Craiasa zapezii, Adelutza harnicutza - pufosica de iti vine sa-i musti falcutza, Luca cuceritorul sau cuceritul de cele doua frumoase
si Milan care ma uimeste de fiecare data ce bine seamana cu mami cea frumoasa![]()
Anca - m-a impresionat profund povestea Ralucai - un adevarat exemplu de luptatoare si o lectie de supravietuire....mai, fata asta ar merita mult mai mult decat o masina...sa-i dea Doamne Doamne bebele mult dorit si multa sanatate si putere sa il creasca!
Uraa - Stef a papat azi tot castronul de banana cu orez, porumb si tapioca, iar aseara i-am dat din meniul nostru - brocoli, dovlecel, morcovel si peste facute la steamer...bucatele, ca altfel nu a vrut
bine ar fi de i-ar tine Dumnezeu naravul
Acum Stef a plecat afara cu tanti, Ana e la gradi si azi dimi a plans ca era prea obosita, nu si-a facut somnul; puiul mamei drag si scump - asa dor imi e de ea...iar eu ma pregatesc sa sparg gheata si sa incep sa fac ceva si pentru mine - merg la sala...va spun diseara daca am cazut sau nu in cap de oboseala![]()
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
ceska777 spune:
Repede, repede un sfat va rog.
IN reteta de mamaliguta a monicaai se fierbea malaiul in lapte integral. Eu ma gandeam sa il fierb in apa dar ma mai intreb daca sa nu prepar 200ml lapte praf normal pt Benji si sa fierb apoi in el malaiul. NUmai ca laptele lui nu l-am fiert niciodata e oare indicat? NU stiu daca e ok cu lapte intergal? Desi....
HELP! Voi cum faceti?
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra