Pepenasi de iulie-august 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Da, Ankule, de Dani vorbim...Ia zi tu aici ce jucarii sa cumpar pt fiemea...da-ti cu presupuisul.adica noh, sa-i cumpar si eu ei ceva jucarii care sa o ajute la ceva...ce a incantat-o pe Eliza

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Greutatea bebelusilor:
http://reclama/calculatoare.html?pc=6

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

CARMENELA,

cand comanzi din ungaria te rog sa ma anunti si pe mine, daca se poate printr-un PM.Ma intereseaza si pe mine cateva lucruri.Ai zis ca peste doua saptamani.Multzumesc tare.Trimit si PM cu acelasi mesaj in cazul in care nu citesti

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Seara buna,

Apuc si eu sa scriu abia acum. Imi merge calculatorul ca o cizma . Am avut si treaba...

Am fost la doctor sa-mi iau postnatalul pe luna asta si mi-am luat si analizele date de la dermatologie, printre care si antigen giardia. Si rezulta ca am giardia.
Diana, Biri, . Daca eu am are si bebe, nu? Ce sa fac, am cum face tratament? Alaptez exclusiv. Si Ilinca nu prea a luat in greutate (1950 g in 3 luni), ea poate lua ceva? Va spuneam ca am slabit mult. Am zis ca e normal cu TSH-ul sub minim, dar uite ca mai era ceva...

Fetele, multumim pentru aprecieri . Si o reverenta speciala din partea Ilincai pentru admiratorul ei din India, sotzul lui Laremi.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Narci - n-a incantat-o dom'le nimica, n-auzi, sticlele goale de plastic erau de mare efect! Ca idee, mie imi plac jucariile de la Chicco, dar chiar daca sunt indicate pentru 0-12 luni, nu pun pariu ca o sa se distreze copilul cu ele. Mai degraba doar asa, sa te joci tu cu ele si copilul sa se uite.
Noi azi ne-am jucat cu o broasca, www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-de-baie-25/Tomy-94/6727/Aqua-Fun-Testoasa-muzicala-de-baie.html" target="_blank">asta, e o aiureala de broasca, haioasa, canta opera bolborosind... Iti dai seama ca eu ma distram nevoie mare, ca picea doar o urmarea...
Cel mai bine e sa iei ce ti se pare tie haios, pentru ca si daca nu se joaca cu ele sau daca nu se arata interesat, copilul inregistreaza, se invart rotitele alea ale deshteptaciunii si o sa te trezesti cand o avea 2-3-4 ani ca face niste chestii de te lasa masca...
Orice stimul este bun, iar jucariile pentru bebelusi nu degeaba sunt asa viu colorate si au sunete asa frumoase...
Hai succes!

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetele a reusit Filipocu aseara sa faca kkuta. cu chiu cu vai mi-a trantit placinta. Didi sa stii ca incercasem deja cu termometru si n-a avut efect. Si nu e constipat ca e la fel de moale, deloc uscat. Azi iar mi-a facut o placintzoaie de s-a uns pana la gat. A iesit din pampers pe langa amandoi cracii si pe la spate pana subtioara. Am imputit toata casa cand l-am schimbat.
Anilansa o sa ma uit si pe aici de body si daca nu gasesc poate te rog sa-mi iei si mie. Da nu-mi place deloc sa deranjez lumea pt mofturile mele.
Camy dimineata s-a descurcat foarte bine la interviu, venise incantata si cu speranta sa o sune. Si cum stateam noi de vorba suna astia s-o cheme sa negocieze salariu da apoi n-am mai reusit sa vb cu ea desi am tot sunat. Camelutz nu te superi c-am zis io la fete, vezi ca moare lumea aici sa afle vesti

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

WOW, CE MA BUCUR CAMYLICIULE!!!!
Bafta multa si sper ca negocierea va decurge asa cum iti doresti!!!
SUPER SUPER SUPER!!!!

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Bravo Camy!!!!!!!Hai, Doamne ajuta!!!

Da Ankule, multzumesc.Te-am stresat destul cu asta!

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Bravooooo Camy! Ce ma bucur de asa vesti!

Ma duc la culchi. Noapte buna.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Daca fiimea are chef de joaca la ora asta eu trebuie sa stau sa o pazesc,sa-i dau suzeta daca ii cade...
Flo cu cea mai mare placere iti ajut baietii la engleza ca doar suntem vecine.Ia zi-mi cand ne intalnim si noi ca m-am intalnit eu cu Rontzy in Titan si nu ma intalnesc cu tine care stam la 5 minute distanta una de alta.Pacat ca incepe sa se strice vremea.
Camy ce veste buna.Doamne ajuta sa fii multumita si sa fie totul bine.Asteptam vesti.
Caprioara imi pare rau ca ai probleme cu giardia.Ai gasit vaccin?
Ankalaura abia astept sa ne zici impresia ta despre mop ca vreau sa-mi cumpar si eu unul.
Va pup si va doresc un weekend placut!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput