Pepenasi de iulie-august 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 5
flo1980 spune:
Multam fain fetele de urari! Va pup pe toate si va doresc acelasi lucru: multa fericire si ani multi de casnicie!
Mada n-am nici o treaba cu Iasul.....probabil semeni cu cineva cunoscut.....eu nu m-am nascut in Bucuresti, dupa casatorie am devenit bucuresteanca....
truli-luli se vaita anaxena ca nu are petitori...na ca o lecuim! ![]()
Dianami ce coincidenta! La ce restaurant ati petrecut?
Ma induce in eroare noul tau id....
Kimmy nu mi se pare ca doarme prea mult. Si primul baietel al meu la fel dormea....nu il deranja nimeni, ce sa fac acum ca cel mic ar dormi dar nu prea il lasa fratele 
Estrella80 s-ar putea sa aiba rosu in gat. Pe DC zicea undeva ca cei mici cand sunt raciti, nu cresc, cred ca ati vazut-o toate....Sanatate multa va doresc!
Ankalaura si pe mine ma tenteaza mopul H2O . Zici ca facusi comanda?
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
flo1980 spune:
Narcisa ce mica e lumea!!!
Flory
pozele mele
narcisa.s spune:
Flo, la multi ani si din partea noastra...La MUUUUULTI MUUUULTI ani.Fericiti si sanatosi sa fiti si sa va bucurati de copii vostri si de nepoti si de stranepoti!!!
Da, mica mica...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
Tecky spune:
Fetelor daca majoritatea dintre voi aveti planuri weekendul acesta amanam intalnirea pe sapt viitoare.Ce mult m-as bucura sa vina si Sun cu Thea.
Gabriela eu dau meditatii la engleza.
Andrey am vazut poze frumoase cu puiutul tau.
Mada superbe ca de obicei pozele,ce printese elegante ai.Sunteti o familie foarte reusita.
Flo si Diana sa aveti parte de aniversari placute maine!
Kimmy esti norocoasa ca doarme Timi atat de mult pt ca ai timp sa-ti faci treburile.Raluca mea rar adoarme in timpul zilei o jumatate de ora.
Maine ma duc la contol sa vad daca mi s-a fixat bine steriletul,am emotii.![]()
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
flo1980 spune:
Tecky multam fain de urari! Deci daca copchii mei au probleme cu engleza pot sa viu la tine? ![]()
Flory
pozele mele
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anilansa Pai cum facem????? spuneti cine vrea si puneti si adresa si eu cumpar si vi le trimit... daca la voi nu se gaseste |
ANNABABY vine la Iasi am inteles. vb cu ea si daca are timp...sa va vedeti ca poate nu are timp sa umble ea
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
bufi spune:
flo1980 ia ca vitamine cal-c-vita si supradyn drajeuri,faci o cura de 10 zile, apoi pauza 10 zile si iar 10 zile,cateva luni
de restaurant nu as putea sa zic ca este asa ok la decebal, mai degraba...pentru o asemenea ocazie...eu iti recomand Restaurant Dada...la vatra luminoasa
94Bis Matei Voievod Str.
021-252 31 59
0788 64 90 26
www.dada.ro
rezervari@dada.ro
bufi
bufi spune:
fetelor helpppppppppp
azi am facut vaccinurile infarix hexa si prevenar si ii dau eferalgan sirop la 6 ore...dr de la policlinica mi-a zis ca daca face febra mai mare de 38,5 temp luata rectal sa-i pun supozitoare novocalmin, dar dr care vine acasa sa nu-i pun asemenea supozitoare,sa-i dau doar sirop.
are 38 gr acum...ce sa facccccc?
inseamna ca febra se va ridicaaaaaaaa?
bufi
dara_d spune:
Bufi mie mi-a spus sa ii pun supozitoare cu eferalgan 80mg dimineata si seara la febra 38, daca e peste 39 sa pun cu novocalmin 300mg.
Andreea
de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120
ankalaura spune:
BUFI - n-are nimic daca ii pui supozitor. Dupa vaccin, mie mi-a zis de supozitor, nu de sirop. Si la Eliza la fel. Daca ti-e teama, pune-i doar jumatate si vezi cum merge. Dar vei vedea ca e ok.
Kamelya / Narci - voi de care Dani vorbiti? De Dani de la neatza cu Razvan si Dani? Daca asta e Dani, s-a tampit de are un affair cu baboantza aia de Raduleasca???
MADOX - Scuzele noastre de ametite iremediabile! Sincera sa fiu, la fiecare deschidere de capitol dau in jos cu PG DN grabnic grabnic, sa vad ce s-a scris
Next time citesc mai bine
Anyway, la noi nu iti probeaza nimeni scaunul la masina, nu stiu daca la Mothercare ti-l probeaza dar la ce trafic e acolo si imposibil de parcat, cre ca nu ti-l probeaza nici la Mothercare ![]()
FLO - da, am comandat masinaria si ar trebui sa apara, de-aia ma apucasera intrebarile, ca ma tot gandesc si razgandesc de vreo 5 luni, da' am zis ca daca e o tampenie il returnez...
Anca mami de Eliza si Erika