Pepenasi de iulie-august 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Buna dimineata,
Scriu rapid ,rapid ceva
Un sincer si calduros LA MULTI ANI! PT FLO

Laremi,ma bucur ca i-a facut bine varza!

Cami,felicitari si succes!

Multumim de aprecieri!

Fug la botez !
E o zi super!

We placut tuturor!

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Hello....
...Bujo...nu as putea vreodata sa ma supar pe tine...aseara nu am raspuns la tel pt ca plangeam cu sughituri...

...va multumesc la toate pt urari, dar eu zic sa le mai tinem pt alta data...pt ca...asa cum a spus si Bujo...a fost bine la interviu, m-au chemat ieri sa discutam salariul..intru acolo...si icepe...ca nu dau bonuri de masa, ca transport e asigurat numai pana intr-un punct (pana acolo ma descurc cum pot)...ca beneficii cica imi trece salariul real pe cartea de munca...si eu tot asteptam sa spuna minunea...si scoate din gurita 1100ron net...am ramas ca la dentist..la propriu!!!
...cand m-a vazut...zice..."ai salariul mai mare acolo, nu?????"...NORMAL FEMEIE!!!!...vrea sa merg sa lucrez ca inginer, cu responsabilitati, pun preturi, am oameni in subordine si tu vrei sa-mi dai 11 milioane??????????????????????????????

...ratele cine le plateste??????...eu ce puii mei mananc, nu mai zic de imbracat...daca din banii astia mai platesc si transportul...
..salariul asta il aveam acum cativa ani...

...apoi zice...putem sa mai punem 2 milioane...uitati haideti 13 milioane in mana...

..cu parere de rau...mi-am luat la revedere...ca asa nu se poate...mi-ar fi placut, dar eu trebuie sa si mananc din pacate...ca sa nu mai zic d erate..ca banii astia nu ar ajunge nici de mancare...

...na...cine ma ia la "viata bate filmul?????????"

...asa ca....ma duc sa ma dau cu capul de pereti...

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

of CAPRI,eu zic fuguta la medic cu Ilincuta!!!!!si sa spui repede rezultatele!citesc pe net despre giardia...Sanatate multa!!!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna mamici
bujonu e nici o problema... stiu cum e sa ai un microbist in familie... la ai mei am fost doi, eu si tati deci mama mea nu spunea nimic cand era fotbal la tv... eu am fost foarte bucuroasa cand am gasit bodyul ... deci nu e un moft...deci ma anunti
camysper sa gasesti ceva mai bun cat de curand ...intradevar e mic salariul pt responsabilitatile alea... si vb ta rate,mancare,casa nu prea te descurci ...asa ca fruntea sus nu stii de unde sare iepurasul cu o oferta buna

Fetelor... cand trec colicii astia ca o iau razna... Darius aseara a plans prin somn, si cred ca asta e cauza,

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna fetele.

Capri imi pare rau de problema de sanatate...

Alex al meu avea giardia la 8 luni, mi se parea prea mic pt. paraziti intestinali (asa auzisem ca bebeii nu fac). Am facut analizele pentru ca manca numai alimentele dulci: cereale, fructe....refuza supica cu carne....
Mi-a dat atunci flagyl sirop 7 zile 5 ml ( 2,5 dimin. si 2,5 seara) dupa o pauza de 7 zile zentel la fel 7 zile....2,5 dim si 2,5 seara.
Ea e mai mica s-ar putea doze mult mai mici...ideea este ca nu trece doar cu zentel.
Eu am fost la renumitul dr. Stanciu de la Budimex.
Am luat si noi, dar doar flagyl pastile.
Trebuie sa ia toata familia.

S-ar putea sa fi luat Matei de la scoala.
De asta urasc eu colectivitatea dar nu-i putem tine intr-un glob de sticla, din pacate .

Tecky o sa iesim impreuna cu siguranta, vorbim, ti-am facut invitatie pe mess.

Anilansa la noi a mers bine Gripe Watter cu extract de marar. Incearca.

Ladymina

Camy multa bafta in continuare! Sa fie asta inceputul spre noi ocazii!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Offf mai Camy, ce rau imi pare, asa speram sa-ti dea un raspuns favorabil Lasa scumpa, nu te descuraja ca mai e peste in balta.
Noi am fost aseara la Carrefour sa facem ceva cumparaturi si am spart 650 lei Si daca te uiti ce-am luat te iei cu mainile de cap ca nush daca ne ajunge o sapt. Bine, am mai luat si detergent, si ceva bodyuri pt Filip si un monitor de la Chicco.

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Truli-luliLa muuuulti ani! Sa fi sanatoasa, voioasa si sa te bucuri de cupil si famelie !

Flo, multi ani fericiti inainte si petrecere frumoasa! Multumesc de info. Probabil ca intai va trebui sa-i fac niste analize si ei. Uf, si abia am fost la doctor. Oricum, mi se pare prea mica pentru medicamentele astea care sunt foarte puternice . Trebe sa merg intai eu la dermatoloaga saptamana viitoare, sa vad ce imi zice.

Tecky, a gasit mama Loccai vaccinul INFANRIX PENTA, la o farmacie dintr-o policlinica, la Apusului, cu 2.720.000 si mi-a luat ieri si mie. Mai aveau 2 doze cica. Daca mai vrea cineva, sa stiti unde gasiti.

Stie cineva cat se plateste salariul mamei daca isi ia concediu de ingrijire cupil bolnav? E 100% sau nu?

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Caprioara eu stiu ca se plateste acest concediu cu 100%.

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, multu de urarile de sanatate si .

Camy, imi pare rau... Of, nu mai iese odata soarele si pe strada ta! .

Boti, vazut Garga simpatica foc cu ratza iubita si odihnindu-se in roaba . Ce misto statea ea acolo !

Cred ca mai am poze de vazut, dar sa am timp mai mult odata.

Sursu, . O sa faca sotzu poze la festival anul asta. Nici al tau nu are vreo premiera cu care participa? Scrie-mi pm daca da, ca poate se nimereste sa faca si la piesa aia si sa-ti trimit pozele apoi.

Diarux, sper sa dea banutzii la profesori, asa cum e legea votata. Mi-a placut cum ai scris.

Trebe sa iesim si noi afara si nu prea am chef...

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Camy imi pare nespus de rau ca nu ai reusit sa obtii salariul pe care ti-l doresti.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput