Pepenasi de iulie-august 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
Tecky spune:
Flo ti-am dat accept pe mess.Abia astept sa ne intalnim.Distractie placuta si MULTI ANI INAINTE de casnicie!
Am venit de la dr si steriletul s-a fixat foarte bine.Recunosc ca am avut ceva emotii.![]()
Va pup ca ma pregatesc sa-mi scot gaza afara.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Caprioara spune:
Dara, multu de info, dar uite ca in OUG 158/2005 in formular scrie 85%. Oricum e mai avantajos decat 75% cat e platit oncediul pentru o boala normala a mamicii. Or fi anumite situatii cand e 100%, ma gandesc poate la intrenare in spital. Fetele, care va pricepeti?
Tecky, felicitari pentru steriletul bine fixat.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
estrella80 spune:
Hello!
Capri eu am avut pe perioada sarcinii din spital dar fara internare si s-a platit 100% primele 4 sau 5 zile si apoi 85%. Dar stiu ca la internare se da 100%.
bujo spune:
Capri e 100% cand e boala acuta, gen gripe, viroze etc si te vizeaza pe tine (adik esti tu bolnava nu copilu). Si ma refer la cazurile fara internare. Pt ingrijire copil e 85%
bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip
ariadnabr spune:
Buna fetele,
In primul rand am vazut poze!!!
De Ilinca care e o frumoasa, de Filip , Andrei care au fost niste frumosi la botez! 
De Gargarita-ita-ita de boti, de Allegra pe care tot i-o fur eu lu' ma-sa
, de fete dulci de Uk ![]()
, de Tecky zambet cald
, de Timi buflici
, de Maria
Ana, fiica-ta ma face sa mor dupa ochii ei albastrii!!! 
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
ariadnabr spune:
In al doilea rand...multumim frumos pentru complimente! 
Nu nominalizez ca nu functioneste neuronu' azi
. Am pus pozici cu una buburuza zambareata!! Ma chinui s-o prind de 3 saptamani zambind, da' pana acuma se incrunta la aparat ![]()
Acum plecam la cumparaturi dupa rochita de botez 
Va pupam cu drag,
Revin mai pe seara!
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
Eseea spune:
Fetelor, pic si eu ca musca-n lapte
, dar vreau sa intreb : trusoul pt bb, cel de 150 RON, cum se mai da acum, in bani sau produse? Si daca e in produse, ce anume? Multumesc!
Mami de fetita
si de baietel
17+
kamelya spune:
Flo, Diana la multi ani de casnicie.... petrecere frumoasa
Camy uite o
de la noi si nu te da batuta
noi ne pregatim sa iesim afara ...vad ca a iesit soarele...
va 
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
truli-luli spune:
Caprioara multumesc frumos pt urari. adevarul e ca am fost cam sensibila referitor la aniversarea de azi, cu schimbarea de prefix. Parca trece prea repede timpul, pe 29 sept am aniversat si 7 ani de casnicie, Ana deja merge la gradi e fetita mare....si eu imbatranesc. Dar famelionul meu si cei dragi
mi-au facut ziua foarte frumoasa. Multa sanatate va doresc si voua, sa scapati repede de problemioare. Sunt curioasa ce iti spune dr ta pt ca si eu o suspectez pe Ana de asa ceva doar ca la ex coproparazitologice nu i-a iesit nimic.
poze Ana si Victor
varsta Anei