Pepenasi de iulie-august 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 20
narcisa.s spune:
Ioi Carmenelo, mi-a sarit direct la jugulara sorta...Da, du-te pe subiectul cu miresici si pune biciul.Fa ordine pe acolo ca-i scandal mare
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
ooka spune:
seara buna
multumesc din nou de primire 
noi suntem cuminti am mancat si acum ne chinuim cu somnicul si il asteptam pe tati care trebuie sa vina din tarile calde, cind aveti timp poate imi trimite si mie cineva parola de la pepenasi sa ii pot vedea si eu pe toti in toata splendoarea lor
si biansur, daca ma duce mintea sa mai pun si eu poze acolo
a.. si revin cu intrebarea 'sta cineva prin iancului sau pe aproape, ca poate ne vedem in parcuri, noi iesim in fiecare zi uneori chiar si de doua ori' ( ma termina carutul, cred ca are peste 18 kg
cu bebe in el)
mami de Sofi http://community.webshots.com/user/ooka2008]
Caprioara spune:
Ana, felicitari pentru primul suculetz!
Bobitamica, bine ai revenit si sorry ca nu am fost pe faza cand cu depresia ta
. Ma bucur ca sunteti bine.
Maitreyi, ce plimbaretzi ati fost. Spor la invatat!
Fug sa duc fata in patutz. A adormit la san si nu a mancat prea mult. Bag seama ca a obosit-o tare experinta cu cada mare
. Acu sa vedem cand se trezeste sa mai pape. Intre timp trebe culcat si Matei, asa ca am treaba.
Noooo, ce ziceam? A inceput iar sa suga in fortza
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
anaxena spune:
deci am citit despre diversificare si m-am gandit ca e prea mare bataie de cap si mai avem 2 luni de rasfatz la tzitzi si mai bag un suc de morcovi sa-i mai schimb gustul si oricum nu prea m-am lamurit cu diversificarea asta
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
ariadnabr spune:
Narcisa, baga nasul si aici...acum is destul de putine ca e iarna, vara sunt mai multe. De pe amazon poti sa dai livrare in state sau de pe amazon.co.uk la mine sau la Mada (daca e de acord normal), eu una te ajut cu cea mai mare placere!
www.argos.ie/static/Browse/ID69/10390990/c_1/1%7Ccategory_root%7CToys and games%7C10390856/c_2/2%7Ccat_10390856%7COutdoor toys%7C10390982/c_3/3%7Ccat_10390982%7CPools and water games%7C10390990.htm" target="_blank">aici
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
ooka spune:
fetele care m-au luminat cu parola si contul,
merg sa ma delectez ![]()
mami de Sofi http://community.webshots.com/user/ooka2008]
ariadnabr spune:
Ooka bine ai venit si de la mine! 
Vazut poze cu puiutz dulce
Scuze ca am tot scris si n-am zis nimic dar abia acum sunt si io mai free, ca one is down...one to go ![]()
ariadnabr spune:
Asa...Carmenelo digeaba ma pupi auzi ca io am pus ochiu pe fiica-ta si tot ti-o fur
nu stiu cum. da' vaz io 
Diarux Ce ai bre cu mini eh? Ma batzi in loc sa ma pupi??
ca si asa mi-s amarata si am nevoie de pupaturi la greu
de asta imi iesti eh? ![]()
ladymina77 spune:
Salutare,salutare
Am ajuns si noi in sf acasa de la botez.A fost ff frumos doar ca Deiuta a plans ieri incepand de acasa ,(s-a speriat,a fost deocheata)si pana la sfarsitul slujbei.N-a mai plans asa niciodata,ea fiind f cuminte de fel.Oricum mi-i se rupea sufletul cand o auzeam.Am avut un idiot de preot ca nu stiu cum sa-i spun altfel,dur rau de tot.In fine a trecut,suntem crestini ,ne-am si distrat.
Fug la somn ca pic.
Ooka ,bun venit~
Am pus cateva poze pe care le am.Urmeaza si restul maine.
Noapte buna!
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
narcisa.s spune:
Mada de Irlanda mai da-mi o data te rog link-ul ca nu a functionat primul.Multu.Pup
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu