Pepenasi de iulie-august 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Carmenela, imi pare rau ca analizele au confirmat anemia . fetele si sper sa nu o mai doara burtica. Matei nu a suportat fierul cand era mic, a trebuit sa-l opresc. A facut un fel de alergie la el, dar nu mai stiu exact cum s-a manifestat. Noroc ca manca banane blenduite cu placere (avea vreo 6 luni cand ne-a dat pediatrul). Sa fi atenta la ea, sa vezi daca il tolereaza.

Fug la nani.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

www.argos.ie/static/Browse/ID69/10390990/c_1/1%7Ccategory_root%7CToys and games%7C10390856/c_2/2%7Ccat_10390856%7COutdoor toys%7C10390982/c_3/3%7Ccat_10390982%7CPools and water games%7C10390990.htm=" target="_blank">aici la "outdoor toys", apoi "pools and water games"

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Capri, . Mai e si serioasa Aidutza din cand in cand

MaryB, felicitari . Chiar ma gandeam ce o mai fi facand.

Am vazut poze noi cu bebe Codrin de Monalac . Te asteptam sa ne mai povestesti despre voi, ca ne-ai lipsit.

Anka, noi ii spunem pe nume sau ii spunem Brotacel sau Brotaida (de la brotacelul Aida ) si variatiuni pe tema asta. Si noi ne gandim sa incepem de la 4 luni sa o diversificam...

Narcis, desii nu sunt la bb 2, iti raspund si eu despre premergator, dar doar parerea mea: eu cred ca am un pitic impotriva lui, dar asta doar pentru ca asa imi dicteaza instinctul meu de mama, ca merge mai natural fara... dar repet, e doar piticul meu

La capitolul ce putin mananca copilul meu... Aida vad ca mananca in ultimul timp mai bine, desii nu trece de 750 ml pe zi. Dar cel mai mult mananca la masa de noapte (care e ori la 1 ori la 3 noaptea si la care nu renunta sub nici o forma ), si anume 160ml.

I-am facut si noi baie Aidei in cada mare, si ii place . Prima data a fost cam mirata, dar era foarte somnoroasa pentru ca era deja la ora ei de somn, si aproape ca adormea in apa facand pluta , dar a doua oara a profitat din plin, a dat si ea din manute si din picioruse in apa

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Poftiti la un nou capitol!

Pepenasi de iulie-august (24)

Mergi la inceput