Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 15
stoisor spune:
mai nu stiu ce sa zic de legea asta ,oricum nu ma priveste caci nu e si pt noi ,asta e clar dar ce nu inteleg eu este ALOCATIA COPIILORce faci frate cu 45 ron????este strigator la cer,o per de papuci trece de banii aia,NIMIC nu faci cu ei,nici un iaurt pe zi timp de o luna nu poti lua
asta zic eu e marea problema

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
cristacoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stancutza
Elle, multa sanatate Evei! Micuta, de ziua ei, e bolnavioara :-( De slabit - stiu ca nu te consoleaza dar mai sunt si altii - si Sofia a slabit aproape 100 grame in ultima saptamana. Din cauza febrei, sunt sigura. Nu a mai mancat asa cu pofta. Dar la noi asta e nasol, a scazut sub 8 kg. O sa ma uit pe graficul d ela OMS sa vad pe unde mai suntem...uf. Moni, oi fi eu mai paranoica, dar vazand ca Sofia, la inceputul diversificarii, avea gazute in burtica si plangea de la ele, am hotarat ca trebuie sa fac ceva. Asa ca eu ii dau o data pe zi vreo 20 picaturi de Bonnisan. Scria pe prospect ca previne si agitatia cauzata de eruptia dentara, si m-a incantat destul de mult asta. Si uite ca nu am avut mari neplaceri la iesitul celor 2 dintisori. Dar poate e doar o coincidenta? Pe de alta parte, Roberticul s-ar putea sa fie in faza in care e asa de incantat de puterile proprii, incat simte nevoia sa si le incerce non-stop. Raca, acum am vazut si eu pozele voastre. ce minunatie de baietel ai tu acolo! Imi place la maxim in alea cu treningutul gri. Fetele, voi credeti ca sunt bune jucariile tip rulou? Adica ca asta: http://www.laredoute.fr/vente-rouleau-gonflable-smoby-cotoons.aspx?productid=324128583&documentid=419508&single=false&categoryid=49061678 ? Cica sunt bune peste un an, dar oare pana atunci n-or fi utile? Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
Noi avem de pe la 4-5 luni si ii place mult. De la chicco, din Carrefour vreo 30 ron.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
ceska777 spune:
HELP! HELP!
Au pus odata mamicile de fetite un site cu rochite superbe! Cred ca Laura_dimitris ne-a pus si poze cu Eleni in rochite asortate cu chilotel si pantofiori? Si shose parca? Nu mai stiu. O prietena va fi nasica de botez in ROmania si cauta ceva frumos pt finuta ei aici nu gaseste.
HELP! HELP!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
roli25 spune:
Stau cu sufletul la gura. In cateva zile mi se va naste al 3-lea finutz. Mamica lui e internata de cateva zile si tinuta sub obs. pt ca are diabet si din cauza asta exces de lichid amniotic. Dr. spera s-o mai tina pana sambata cand implineste 38 de sapt. si ii va face ceza.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Ioanact spune:

Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ellenuta spune:
fetelor, se pare ca m-am lamurit cu legea asta .. so .. intra in vigoare de la 1 ian 2009 .. si cele care sunt in CIC vor beneficia de ea!!!! deci, se face media veniturilor pe ultimele 12 luni (anterior datei nasterii copilului), se imparte (logic) la 12 si va rezulta indemnizatia. partea proasta e ca veti beneficia aprox un an, sau dupa caz, 13-14 luni, depinde de data nasterii bebelului ..
sursa .. un coleg de la parlament, sper sa nu fii fost cu capu' in nori ca il strang de gat!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ioanact spune:
verific dak imi am activat PM.
Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
stoisor spune:
de azi i dau lu Sara Imunobaby,3 ml pe zi ,o sa vedem ce efect are ,asta pana se mai apropie de un an si o sa i dau si broncho-vaxon-ul ala
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
LaLa_20 spune:
Elle si cele care primesc cei 8 milione ca si pana acum...tot un an v-or primi?!!!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
-->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:
broncho-vaxon-ul ala?? Stoisor asta ce e ?tot sirop? Si pt.ce este?
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
-->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!