Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 14
ginnette spune:
Roli si eu tot pampers; si n-a iesit kk din ei, nici macar cand a fost in stare "lichida".
De mirosit, miros a "medicamente" - aseptic, cum bine zicea Laura
Felicitari Daria pt primul pas
; la cati mai multi si mai siguri.
Nici eu n-as fi stat 2 ani, dar 1an jumate, da.
Normal ar fi sa se acorde si celor care sunt deja in CIC.
LauraD, si sa ne zici dak venitul e BRUT sau NET 
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ioanact spune:

SERBAN ANDREI

Sa fii sanatos, cuminte, si sa ii bucuri pe parintii.
roli25 si eu folosesc Happy, si nu am pb, sunt m bune decat Pampers, mi se par si mie ca sunt m subtiri.Parerea mea.![]()
kalosalina bravo Daria.
Sa va zic de Ioana:Eu am plecat in Ct cu tb,si am lasat-o pe Ioana cu socrul meu si cu bunica sotului,a lasat-o pe Ioana in patul unde dormim noi, si cand s-a dus la ea a gasit-o in picioare se sprijinea de marginea patului, au vz ei ca ea se da jos, au pus perne pe partea unde au gasit-o in picioare, eu cand am venit tot in picioare am gasit-o dar de cealalta parte a patului.
Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kalosalina Buna zuzici! Intru si eu in pauza de masa ![]() ![]() Am vb cu mama si mi-a zis ca s-a desprins de fotoliu si a facut un pas, singurica, pana la scaunul de masa. Aaaa, si asta dupa ce de dimineatza mi-a aratat ca intelege ce ii spun...era in patutz in picioare si i-am zis sa se uite la mine si a ridicat caputzul si s-a uitat cu niste ochii mari la mine! ![]() Si nu a fost coincidenta ca a verificat-o si mama Ce mai? Deja e fata mare! ![]() Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
Oauuuu, deja?

FELICITARI IUBITA MICA !!!!!RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI

VEDETA LU MAMA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
Ellenuta spune:
moni cred ca raman cele 6 buli .. pai oricum, daca faci media ultimelor 12 luni .. unde iesi?? si oricum, e valabil ptr cele care intra in cic la 1,01.2009 nu ptr cele care deja sunt ... discriminare!
am citit acum ca guv va decide daca 85 brut sau net .. dar cica mai degraba va fi net!
iar in textul carew apare in pdful de pe hotnewe, e scris gresit, mami_patric ti-am spus eu ca au scris 2008 in loc de 2009 ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
ginnette spune:
Mda, cu faza asta (sa se-aplice doar la cele care intra in CIC de la 1 ian) ar cam da cu bata'n balta.
Oricum, e un progres, faptul c-au votat-o; dupa ce diversi senatori i-au tot pus "piedici".
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ioanact spune:
![]()
Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
kalosalina spune:

La multe lunite clopoteilor sarbatoriti ieri si astazi: Eva, Alexandru, Isabella, Bianca, Serban si Sara !!! Sa fiti sanatosi, voiosi, cuminti si destepti!!!
Ramona imi pare rau ca Razvanici este iar bolnavior
Ii doresc multa sanatate si insanatosire grabnica!
Felicitari pt kg Biancai si lui Stefan! 

Ellenuta te inteleg cu starea ta de kk...
Cred ca se datoreaza mai mult gandului ca te vei intoarce in curand la servici...E greu, dar o sa treci peste...iti zic din proprie experienta 
Referitor la lege...nu imi dau cu parerea, ca deocamdata eu sigur nu mai pot beneficia de ea. Poate doar la urmatorul bb...![]()
![]()
Si eu am o stare de kk - simt ca ma prinde raceala, sunt ametita de cap si ma mai doare si o masea, cred ca am un abces la ea 
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
ginnette spune:
Ramo, ai luat rezultatele?
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
roli25 spune:
Oi avea eu mirosul sensibil da nu-mi plac deloc Pampers. Am renuntat la ei cand avea Marc 3 luni, atunci mi se pareau prosti, acum mi se par si mai prosti. Un lucru insa e clar, produsele Pampers din tarile civilizate nu au nici o legatura cu ce se comercializeaza la noi.
Daria felicitari pentru primul pas!
Andrei m-a capiat cu urletele ca il capiaza si pe el saracu dintzii. Mi-a tras o tura de urlete azi noapte pe care nu le-am linistit decat cu san. El sugea doar dimineata la 6.30-7, sper sa fie ocazionat doar de dureri suptul asta si sa nu revina la masa de noapte.
Azi dupa ce s-a trezit din somnul de dimi, de la 12.30 o tine saracu numai in urlete, papa dar tot printre urlete...mi-e tare mila de el. Calgelul il amorteste pentru scurt timp, iar Nurofen nu vreau sa-i bag in stomac decat in cazuri extreme.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
ginnette spune:
Roli nimik din ceea cese comercializeaza la noi nu este ca in "vest" ![]()
Off, mititelul; si buburuzei mele ii iese al 3-lea si e intr-o maraiala permanenta.
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI