Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 16
Ellenuta spune:
lala eu ziceam ca vor beneficia de aprox un an, 13-14 luni .. pentru ca bebeii sunt nascuti la inceputul lui 2008 .. deci jumate din perioada de 2 ani (cat e CIC-ul) e dusa ... intelegi?
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
LaLa_20 spune:
Eu intelesesem ca v-or micsora perioada de acordare a cic...

...deci sunt...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
-->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
anca.b spune:
mie mi-a dat de acum bronch-vaxon...a zis dr ca e ok pt ca stefan e mai marisor...oare chiar asa sa fie?
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor de azi i dau lu Sara Imunobaby,3 ml pe zi ,o sa vedem ce efect are ,asta pana se mai apropie de un an si o sa i dau si broncho-vaxon-ul ala Sara Ioana 15.02.2008POZELE NOASTRE ASA MARE SUNT ACUM |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
danybv spune:
Buna fetele
Am vazut ca tot vorbiti de aceasta lege care s-a aprobat s-au se va aproba , noi nu avem cablu pentru tv aici in acest apartament unde stam si sunt cam rupta de stiri
in cazul meu ce se va intampla oare eu sunt in CIC din 2006 si cand am nascut-o pe Maria am intrat cu ea in CIC din luna Martie 2008 cand a facut baiatul 2 ani .Cred ca imi vor da tot asa ca pana acum
nu ?
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
LaLa_20 spune:
Anca.b pai si pt ce e asta?Ma lamuriti si pe mine va rog?!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
-->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui danybv Buna fetele Am vazut ca tot vorbiti de aceasta lege care s-a aprobat s-au se va aproba , noi nu avem cablu pentru tv aici in acest apartament unde stam si sunt cam rupta de stiri danybv Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)Album poze |
da.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
danybv spune:
Saru`mana Ellenuta 

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
stoisor spune:
| citat din mesajul lui LaLa_20 broncho-vaxon-ul ala?? Stoisor asta ce e ?tot sirop? Si pt.ce este? Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea -->NOU!!! Bibi se face mare!![]() UITE CINE VORBESTE!!! In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
broncho-vaxon sunt 30 de capsule pt imunitte care actioneaza ca un vaccin ,se dau pe gurita ,10 capsule pe luna,una pe zi,timp de 3 luni...doc mia zis de ele dar as vrea sa mai astept umpic,intre timp i dau siropul asta de capu meu
sper sa nu fac ceva rau
Sara Ioana 15.02.2008POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
mami_patrick spune:
Ellenuta, pe bune??? Ce bine ar fi!!! Eu ma gandeam sa incep serviciul in februarie, ca nu ne mai descurcam cu banii, dar daca intru si eu, si noi toate de altfel, sub incidenta noii legi, alfel sta treaba! Doamne ajuta sa promulge Baselu' legea, ca eu nu-l mai inghit de cand a zis, acum vreo doi ani, ca si asa indemnizatia de crestere a copilului e prea mare si femeile sunt tentate sa stea prea mult acasa!
Si nu era o greseala, chiar 2008 era trecut in proiectul de lege, dar avand in vedere de cand se fatzaie prin Parlament..., timpul a trecut / meserias s-a facut!![]()
Cristina, mami de Matei-Patrick (13.01.2008)
POZE DE TOT FELUL
POZE BOTEZ
FILMULETE
POVESTEA NASTERII
stoisor spune:
Anca b mie mia zis doc sa incep sa i dau ,ca e ok ....dar lala a folosit si mai foloseste la Bogdan,a zis ca e ff ok acum dar la prima cura a facut o reactie urata cu febra mare si sincer m-am cam speriat,si Bogdan avea 6 ani ,parca asa retin atunci,...am zis sa mai astept umpic....in rest doc a zis ca are copilasi care nu au mai avut probleme cu racelile dupa el ,facut toamna si primavara,si ma asigurat ca nu are reactii nedorite dar eu stiu?
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM