Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 17
stoisor spune:
apropo de LALA D ,LALAAAAAAAAAAAAAAAAA,unde esti?ce o fi cu ea ca era prezenta si azi nu a intrat deloc,era cea mai matinala
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
Elle cu cretulina te-ai mai intalnit?e suparata pe noi?
macar un mes sa i mai vedem mandretea de Mariuca nu ne mai lasa?zi ca ni dor de mocuta lu cretulina mica,i spui ?te rog!!!!
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor apropo de LALA D ,LALAAAAAAAAAAAAAAAAA,unde esti?ce o fi cu ea ca era prezenta si azi nu a intrat deloc,era cea mai matinala Sara Ioana 15.02.2008POZELE NOASTRE ASA MARE SUNT ACUM |
Pe aici sunt dar maine imi pleaca copilul cel mare in excursie si a trebuit sa ii pregatesc una alta
Plus ca Andrei este in mare verva
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
stoisor spune:
daca ma chinui umplu pagina![]()
![]()
![]()
si cei daca
cci eu va
,va dau si
si pana nu se trez Sara nu scapati de mine
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
mami_patrick spune:
In alta ordine de idei, plecai si eu ca omu' sa platesc niste facturi cu scadenta azi, cu copilul atasat in port-bebe. Toata lumea super-amabila, m-au lasat sa sar peste rand (incredibil, nu?) Si daca tot era asa frumos afara si Patrick era bland, m-am dus prin parcul x, apoi mai departe prin parcul y, am trecut si pe la tati pe la serviciu si uite asa, usor-usor, am ajuns la vreo 3 kilometri distanta de casa. Si bineinteles ca, numai ce purced inapoi, ca-mi adoarme copilul! Prin urmare, cara, femeie, in brate pana acasa bebelul de 10 kg cu tot cu haine! Simt cum mi se desprind mainile din umeri si alta nimic! Cred ca o sa fac o febra musculara de toata frumusetea. De ce n-am luat un taxi, ma intrebati? De inteligenta, ca n-aveam bani la mine decat strict pentru facturi si deja le platisem! Vedeti daca nu folosesc 24 Banking??? (Ce reclama idioata, apropos!)
Cristina, mami de Matei-Patrick (13.01.2008)
POZE DE TOT FELUL
POZE BOTEZ
FILMULETE
POVESTEA NASTERII
stoisor spune:
tu zuzica mai speriat sa sti
m-am obisnuit cu tine prezenta
excursie placuta lui Bogdanel,......si telefon?
bravo mami
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
Lala_D spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristacoman
Noi avem de pe la 4-5 luni si ii place mult. De la chicco, din Carrefour vreo 30 ron. Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze. luna a8a luna a7a lunaa6a Vedetele mele Luna a 5a-Ghidusha La Mare Luna a 4a Luna a 3a |
Si noi avem tot de chicco , tot de pe la 5 luni si se joaca foarte frumos cu el
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
stoisor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_patrick In alta ordine de idei, plecai si eu ca omu' sa platesc niste facturi cu scadenta azi, cu copilul atasat in port-bebe. Toata lumea super-amabila, m-au lasat sa sar peste rand (incredibil, nu?) Si daca tot era asa frumos afara si Patrick era bland, m-am dus prin parcul x, apoi mai departe prin parcul y, am trecut si pe la tati pe la serviciu si uite asa, usor-usor, am ajuns la vreo 3 kilometri distanta de casa. Si bineinteles ca, numai ce purced inapoi, ca-mi adoarme copilul! Prin urmare, cara, femeie, in brate pana acasa bebelul de 10 kg cu tot cu haine! Simt cum mi se desprind mainile din umeri si alta nimic! Cred ca o sa fac o febra musculara de toata frumusetea. De ce n-am luat un taxi, ma intrebati? De inteligenta, ca n-aveam bani la mine decat strict pentru facturi si deja le platisem! Vedeti daca nu folosesc 24 Banking??? (Ce reclama idioata, apropos!) Cristina, mami de Matei-Patrick (13.01.2008) POZE DE TOT FELUL POZE BOTEZ FILMULETE POVESTEA NASTERII |
sa treaca ...si poate te alegi cu un masaj deseara daca te miorlai umpicut la tatieu stiu ca la mine asa merge

se rezolvaBAFTA
Sara Ioana 15.02.2008POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
MI TEAMA CA CRESC FATA LA SCOALA LU MASA SI ATUNCI O SA AIBA TATI 2 MIORLAICIURI
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

de