Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

tu zuzica mai speriat sa sti
m-am obisnuit cu tine prezenta
excursie placuta lui Bogdanel,......si telefon?bravo mami

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

ce draguta esti

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Sper ca sunt mia bine clopoteii vostri, a mea clopotica pare a fi mai bine Nu mi-a mai vomat ieri si nici azi, aseara a facut de 3 ori kk moale, dar nu asa ca luni seara si azi nu a facut deloc. O fi semn bun?
NU prea vrea sa pape, iar sa bea, nici atat A baut dimineata 210 ml lapte fara lactoza (LalaD i-am dat, chiar daca dr mi-a spus ca nu, ca murea copilu' de foame), pe la 3 a papat cateva zeci de grame, nush cat oricum f putin, de pilaf cu morcov si carnita fiarta (toate blenduite) si cu seringa 50 ml de lapte in care i-am pus sarurile rehidratante si biotics. Nu vrea, frate.....
Aseara a mancat 1/2 banana (prima data, acu' cateva sapt, nu i-a placut si aseara musca din ea), dar azi nu a mai vrut neam
Azi noapte s-a trezit de 2 ori in plans isteric si nu am putut-o calma nicicum, asa ca am lasat-o sa planga...in picioare in sacul de dormit, apoi am intins-o si m-am dus in patul meu...ea plangea in continuare, zau ca-mi venea sa o tai de acasa....a adormit suspinand si cu mine nefiind langa ea pana i-a trecut criza (verificasem scutec, temperatura nu avea, muci nu avea...m-am dat batuta)...oi fi mama denaturata, ca simteam ca nu vreau sa o vad Saracuta, cine stie ce o durea (isi tine adanc manutele in gurita si le roade pe gingia de la maselute), desi io banuiam ca vrea sa faca prezenta
De acu astept sa vad cum face kk (desi nu are de unde: nu papa, nu kk).
Nici mucilagiu n-a mai vrut azi

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

mi-am pus o cana cu lapte si cereale,mmmm,ce bune sunt

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

draguta de Thea,hai tu mami ca poate chiar o durea ceva,micuta
sti cum....si eu ma crizez si zic ca plec in lume dar imi dau niste palme apoi de numa numa,nu trebuia sa o lasi sa planga,nu te supara pe mine dar are destule si pe tine te vroia,sunt sigura,imi vine sa mor cand i bolnva si stiu ca poate are ceva dar ea NU POATE SA SPUNA si macar sa ma aiba langa ea daca eu tot nu ma prind ce are,macar pe mine sa ma aiba langa ea
vasa trece-ti cu bine de inca o noapte si cine stie maine sigur e mai bine

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Laura ai incercat cu branza de vaci si banana?poate i place

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

Anca b mie mia zis doc sa incep sa i dau ,ca e ok ....dar lala a folosit si mai foloseste la Bogdan,a zis ca e ff ok acum dar la prima cura a facut o reactie urata cu febra mare si sincer m-am cam speriat,si Bogdan avea 6 ani ,parca asa retin atunci,...am zis sa mai astept umpic....in rest doc a zis ca are copilasi care nu au mai avut probleme cu racelile dupa el ,facut toamna si primavara,si ma asigurat ca nu are reactii nedorite dar eu stiu?

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Acum sa nu mi-o luati in nume de rau dar ....

Avem bebelusi nu copii marisori ce au trecut prin episoade repetate de raceli, viroze, gripe.
Nu este normal sa le bombardam inainte de 2 ani sistemul imunitar in plina formare cu imunostimulatoare doar pentru a PREVENI eventuale raceli absolut normale la varsta lor.

Este absolut NORMAL ca un copil sa aiba 5-6 episoade de raceala pe an. Nu este un copil cu sistem imunitar slab ci un copil normal ce isi formeaza anticorpi si isi pune imunitatea la lucru.

De ce sa o stimulam atat timp cat nu sunt in colectivitate si expusi la multi microbi diferiti in acelasi timp.Nu le faceti niciun favor.

Si aici vorbesc din experienta avand un copil care datorita unei anemii genetice are imunitatea mai slaba si care a adunat in primii 6 ani de viata tot ce putea aduna. Si totusi nici lui nu i s-a recomandat sa fie imunostimulat inainte de 2 ani.

Nu s-au facut destule studii cu privire la aceste siropele si va puteti trezi ca la 3 ani odata cu intrarea in colectivitate corpul sa nu stie sa reactioneze singur la simplii virusi iernatici.

Acum bineinteles ca nu dau cu parul dar nu am putut sa ma abtin.

Eu sunt pro picaturi de vitamina C si eventual multe fructe si legume proaspete, ceaiuri cu lamaie si miere dupa un an.
Si imunizare inainte de intrarea in gradinita.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Acum ne-am intors de la doctor.Se pare ca la analizlele de exudat faringian si nazal ne-a iesit la toti 3 stafilocc auriu
Asa ca ne bagam toti 3 pe anitbiotice Razvi cu Zinnat si noi doi cu oxacilina.
Se prea poate sa fie asta cauza tusei lui continue de doua luni si...

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

La multe lunitze

Bibi, Dl Inginer si Saratzica!

Elle capul sus. Sa vezi ce bine va fi dupa ce ai sa te reobijnuiesti la job. Gandeste'te ca oricum, candva trebuia sa se intample si asta. Eu cred ca Bitzi vrea o mama activa pe care sa o urmeze ca exemplu in viatza. Cat despre CM . Mie mi'a venit dupa 3 luni...ce sa mai zic. Una peste alta nu stiu cum e la tine, dar la mine nu mai sunt dureri deloc, doar o stare de lesin sau ameteala.

Ema multumesc, asta era situl cu incaltzari frumoase. Ma intereseaza daca au talpitza buna sa mearga cativa pasi si pe afara. Care crezi ca ar merita sa'i iau? Ma gandeam la o pereche de la mocasini si una de la Barnabas. Tu care i'ai vazut si testat ce zici?
Ce mai face Milan frumos si pufos?

LauriciD si io, si io! Sa vina pensia . Ginette sa mai screstem si nepotzi??? Uitasem de datoria asta.

AlinaK FELICITARI! Asta da zi de trecut in calendar. primul pas. cred ca sunteti tare fericiti. pt Dariutza - vrednicutza.

Wow IoanaCt! Si te plangeai ca nu se ridica bblusha. E o curajoasa, ce sa mai.

Sanatate pt Razvanici de Ramo!

Ceska Angel's day se numeste magazinul din bucuresti. iti pun si situl dar nu e actualizat de aproape 2 ani, mie asa mi'au spus cand i'am contactat. Asa ca cel mai bine ar fi sa se programeze si sa mearga la fatza locului. Lucrusoarele sunt minunate, ca de ingerashi.
http://www.angelsday.ro/

Roli ufff... mama ei de maraiala ca nu mai vreau sa o aud, asa fara motiv. Sper sa iasa dintzisorii mai repede si sa scapati de ea. felicitari pt cel de-al 3 lea finutz. Sa stea la mami in burtica cat ii e bine, cand nu mai e...tzusti afara.

Fetelor, se aplica legea si pt noi??? Asa am vazut ca a aflat Elle.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Acum ne-am intors de la doctor.Se pare ca la analizlele de exudat faringian si nazal ne-a iesit la toti 3 stafilocc auriu
Asa ca ne bagam toti 3 pe anitbiotice Razvi cu Zinnat si noi doi cu oxacilina.
Se prea poate sa fie asta cauza tusei lui continue de doua luni si...

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

off Ramona cu asta ne-am luptat si noi la Bogdan. El l-a "pescuit" din maternitate si l-am descoperit la un an si 3 luni.
Tot Zinnat am luat si noi- 10 zile .

Apoi dupa 2 saptamani de la terminarea lui am refacut exudatele.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Eva, Alexandru si Isabella

Bianca, Sara si Serban

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii