Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 19
anca.b spune:
e un medicament pt imunizarea copilasilor...in special pt cei care vor merge in colectivitate...cum probabil va fi cazul lui stefan, care va merge la cresa daca eu ma intorc la serviciu.
| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 Anca.b pai si pt ce e asta?Ma lamuriti si pe mine va rog?! Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea -->NOU!!! Bibi se face mare!![]() UITE CINE VORBESTE!!! In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
nu inca, ma gindeam sa incep de luni...
pina atunci sa mai cer pareri, sa ma mai documentez...
in principiu, ceva tot va lua pt imunizare
| citat din mesajul lui stoisor si Anca ai inceput cu el? Sara Ioana 15.02.2008POZELE NOASTRE ASA MARE SUNT ACUM |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Shose spune:
LauriciI nu esti denaturata, ai obosit cred dupa episoadele astea urate ale Theutzei cu voma si kk moale.
Sanatate ei si nervi de otel tie, va doresc.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
ramonab spune:
Noua ne-a zis sa il luam 7 zile,na ma rog, sper sa scape de el, la fel si noi.Da noi oare de unde l-am cules?
In privinta imnostimulatoarelor, nu sti de cand ma tot pregatesc sa imi zic si eu parerea care se intampla sa fie ca a ta.Adica de ce sa nu le lasam sa li se formeze un sistem iminutar singuri?De ce sa fie stimulati?Eu cred ca organismul trebuie sa isi construiasca singur un sistem imunitar puternic si asta se intampla in primii doi ani din cate stiu.Eu nu sunt adepta lor deloc.
Oricum ai stiut sa zici exact ce gandesc si eu, da cu o exprimare mai buna ![]()
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
anca.b spune:
lala, eu de asta vreau sa-i dau, pt ca va merge la cresa din februarie....
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Acum sa nu mi-o luati in nume de rau dar .... Avem bebelusi nu copii marisori ce au trecut prin episoade repetate de raceli, viroze, gripe. Nu este normal sa le bombardam inainte de 2 ani sistemul imunitar in plina formare cu imunostimulatoare doar pentru a PREVENI eventuale raceli absolut normale la varsta lor. Este absolut NORMAL ca un copil sa aiba 5-6 episoade de raceala pe an. Nu este un copil cu sistem imunitar slab ci un copil normal ce isi formeaza anticorpi si isi pune imunitatea la lucru. De ce sa o stimulam atat timp cat nu sunt in colectivitate si expusi la multi microbi diferiti in acelasi timp.Nu le faceti niciun favor. Si aici vorbesc din experienta avand un copil care datorita unei anemii genetice are imunitatea mai slaba si care a adunat in primii 6 ani de viata tot ce putea aduna. Si totusi nici lui nu i s-a recomandat sa fie imunostimulat inainte de 2 ani. Nu s-au facut destule studii cu privire la aceste siropele si va puteti trezi ca la 3 ani odata cu intrarea in colectivitate corpul sa nu stie sa reactioneze singur la simplii virusi iernatici. Acum bineinteles ca nu dau cu parul dar nu am putut sa ma abtin. Eu sunt pro picaturi de vitamina C si eventual multe fructe si legume proaspete, ceaiuri cu lamaie si miere dupa un an. Si imunizare inainte de intrarea in gradinita. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Anca si
Povestea Nasterii
anca.b spune:
offff, nu pot sa cred!!!! saracutzul razvanel. si voi la fel!!! da' de unde l-ati putut lua oare???
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonab
Acum ne-am intors de la doctor.Se pare ca la analizlele de exudat faringian si nazal ne-a iesit la toti 3 stafilocc auriu ![]() ![]() ![]() Asa ca ne bagam toti 3 pe anitbiotice Razvi cu Zinnat si noi doi cu oxacilina. Se prea poate sa fie asta cauza tusei lui continue de doua luni si... RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI ![]() VEDETA LU MAMA ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR ![]() |
Anca si
Povestea Nasterii
Lala_D spune:
Anca in cazul cresei este cu totul altceva.
Ramo voi la-ti luat de la Razvi...sau invers.
Si 7 zile e ok, la noi a vrut doctora sa fie sigura ca il starpim ca prea am tras multe din cauza lui. Si Bogdan avea deja organismul slabit.
Vezi insa ca zinnatul are un gust oribil...o sa va chinuiti un pic cu el.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ramonab spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Anca in cazul cresei este cu totul altceva. Ramo voi la-ti luat de la Razvi...sau invers. Si 7 zile e ok, la noi a vrut doctora sa fie sigura ca il starpim ca prea am tras multe din cauza lui. Si Bogdan avea deja organismul slabit. Vezi insa ca zinnatul are un gust oribil...o sa va chinuiti un pic cu el. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
A mai luat zinnat si nu am avut probleme cu datul.Sper ca nici acum nu vom avea.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI

VEDETA LU MAMA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
stoisor spune:
URASC musafiri nepoftiti care mai isi si trag mucii dupa ei in casa la un copil mic ,i urasc ,am niste nervi de imi vine sa sparg ceva,mi-am stricat seara
Ramonelu sanatate voua si lui Razvanel sa scapati de balaur
o noapte linistita pentru Laura si micuta Thea
va las ca sunt disperata,numa ce am gata cu raceala de 3 sapt si vin astia pe capul meu,sunt neagra
copila sta sus in camera si nu coboara pt ca a facut baie.....asta e o minciuna v-a-ti prins nu?
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
Madanic spune:

Bianca Mihaela
Sara Ioana
Serban Andrei

Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti!!!
Multumim fetelor pentru urarile de ieri,
si imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult. Am o perioada foarte agitata la munca.
Madalina
mami de
Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii