Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (203)
Raspunsuri - Pagina 8
Roxana_G spune:
Mad, mult succes la munci si revenire usoara. Nu pot verifica mailul de la birou, dar sunt sigura ca am primit. 
Andreea11, exact aseara a facut Andrei o criza de plans, asa cum descriai tu. Plangea neconsolat si nu il puteam culca. Posibil sa fie si la el de maselute. Iar istericale mai face si Bubu, numai ca eu il cam las sa faca ce vrea, prefer sa evit situatiile care genereaza crizele. Mai greu cu cea mare, ca ea solicita mereu absurditati si nu e chip sa ii explic ca nu se poate.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Aandreea27, sa stii ca nu reusesc sa le fac pe toate, sau daca o fac, o fac cu mediocritate pe toate planurile.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
danielle02 spune:
LA MULTI ANI!!! Kriss 
LA MULTI ANISORI,puiutilor sarbatoriti azi! 
pozici
Ebonee (02.10.2007)
Yaia spune:
LA MULTI ANI fericiti
Amalia Maria de mami crissintibun
Raul Catalin de mami micki13
Sa va fie viata plina de zambete si voiosie!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
LA MULTI ANI kriss79!
Sa te bucuri sanatoasa alaturi de puiul tau!
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danielle02 pozici Ebonee (02.10.2007) |
Dani, e bine cu ajutor, asa-i? Zambilica Ebonee seamana cu buni a ei, sa stii...sau cel putin asa mi se pare mie...but on the other hand, eu nu prea sunt buna la chestii de-astea.
Poze
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Pentru ca pe aici era liniste...si eu lucram cu drag...m-am delectat cu asta: inceputul continuarea Va las acum, ma duc sa-mi recuperez puiul! |
Ai ajuns madame la sfarsitul povestii? Sau faci o pauza.. ca si anul trecut cand nu te mai intorceai de la spital.. si nimeni nu stia nimic de tine...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
aniast72 spune:
Fetelor, eu si in pat fiind intru rar pe forum...mea culpa.
N-am reusit sa stau doar in pat, ieri am coborat sa-i fac o musaca de cartofi lui Vladi si fructele de dimineata, am incercat sa-l hranesc dar tot degeaba. Copilul meu nu vrea sa manance si pace. Daca ar fi dupa el ar bea lapte toata ziua.
Chiar, daca aveti vreun sfat cum sa manance mai mult...
Sa va spun cam cum decurge "alimentatia lui": La 6-6.30 bea un biberon de lapte de 240 ml, apoi f.f. putine fructe pe la ora 11, vreo 60-80 g. Pe la 12 se culca cu un alt biberon de 240 lapte (daca nu il primeste doarme f putin, altfel doarme vreo 2 ore). Pe la 15 ne chinuim cu cateva lingurite de supa/ciorba si cam vreo 10 lingurite de mancarica, pe la 18 ii mai dau cam 100 g fructe cu iaurt (ca branza nu suporta) si-i dau iar 240 ml de lapte...ca nu pot lasa copilul nemancat. Seara inainte de culcare rade alti 240 ml de lapte si se culca pana dimineata. Nu-i normal, stiu...dar nu stiu ce sa fac. Daca-i dau bucatele de mancare le ia, le strage in gura apoi le scuipa. Am incercat sa-i scot laptele din timpul zilei dar tot degeaba...nu vrea cantitate mare de mancare.
Luy, citeam ca si tu ai avut probleme cu Maria. Cum le-ai rezolvat? Si eu schimb vreo 10 jucarii la o masa dar fi-miu imi arata f clar cand nu mai vrea sa manance. Inclesteaza gura si imi da cu mana peste lingurita. Din momentul ala nu mai am ce face, trebuie sa renunt ca orice efort e zadarnic.
Acum stau cu emotii ca fi-miu e afara cu o nepoata de-a sotului. Sper sa se descurce cu el.
Andreea
in 13+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
aniast72 spune:
Am uitat sa va spun...si cu asta trebuia sa incep de fapt: Sunteti minunate, va multumesc tare mult pentru incurajari, au contat foarte mult pentru mine si, exact cum spunea carpatina in mesajul ei, sunteti pentru mine ca o familie. 

Andreea
in 13+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
myral spune:
Intru si eu putin sa-mi motivati absenta, bunica mea nu mai este

si nu reusesc sa mi revin, nu ma pot duce pe la maica mea stiind ca bunica mea nu va mai fi acolo. Maine ne duce sotul la munte cateva zile a invoit-o si pe cea mare de la scoala( si ea a fost fff afectata saraca) Am vazut ca am si mesaje, imi pare rau ca nu le-am putut onora la timp
Va pup pe toate, nu stiu cand o sa mai intru
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)