Pepenasi de iulie-august 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

pentru Mada sa fi fercita alaturi de familia ta frumoasa !

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Nah ajunsesei si noi acasa...am fost pana in Satu Mare sa imi recuperez masina, aseara o lasasem in oras si venisem cu al lui husband ca el muscase o berica...doua!
Am lasat masinile la spalatorie si ne-am plimbat putin, dar nu mi-a prea placut, era atata galagie, praf, etc...m-am dezobisnuit de astea de cand ne-am mutat aici ...aici zici ca-s la sanatoriu la recuperare! E liniste, aer curat ...in fiecare zi ies cu strulu la plimbarica, cu toate ca avem curte, dar asa mai fac si eu miscare, ca altfel imi pun fundu pe un scaun pe terasa si nu-i de bine!
Stuluku meu a dormit continuu de cum am plecat de acasa si pana am ajuns inapoi...cam 4 ore...si s-a trezit cu o fomica...a ras 140ml - mama ce fericita sunt!

Ana_a - ...admirat si eu Mateiut...tare bine ii sta in rosu! De fapt m-am uitat la toti bebeii...sunt asa de frumosi, mari schimbati! Asa de repede cresc...eu parca as vrea sa ramana mai mult timp asa mikut

Ankalaura- imi pare rau sa vad ca ajunge omul sa faca atatea compromisuri...dar ce sa facem, asta este...draga de tine...

Oanasm- - ce harnicuta esti...tu faci tortul? Mistoooo!
Unde faceti botezul?
Ai medic pediatru in Satu Mare sau la Fehergyarmat?
E dulce foc Raul!

Referitor la dragii nostrii sotiori...al meu e un om deosebit...e un sot si tata exemplu...pe bune...a stat cu mine 2 saptamani dupa ce am nascut si am invatat impreuna sa le facem pe toate, si face cu draga inima ca ii drag asta micu de nu mai poate...sta ore in sir si povesteste cu el, il priveste, plec la cumparaturi, ramane singur cu el...iar cu mine la fel...dar unele lucruri nu au fost asa de la inceput, au fost nevoie de mici "retusuri", dar e ok...e un familist convins si face tot posibilul sa fie cat mai mult cu noi...iar cand e de iesit nici nu se pune problema sa nu ma i-a si pe mine...il ador si asta pe meritate! Am decis de la inceput ca vrem sa "tragem pt aceeasi caruta" si asta asa a si ramas! Pacat ca nu-s toti barbatii asa...tre sa recunosc ca tare norocoasa sunt!- si multumesc pentru toatea astea in fiecare zi lui Dumnezeu!

Simona, mamica de ingeras Bogdan Viktor (03.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Struluta, bravo pentru sotziorul tau! Sa o tineti tot asa!

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

La multi ani Mada!!!!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte de muuuulte bucurii alaturi de minunata ta familie!

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

b]Caprioara-...dar eu sunt convinsa ca zicala "cum il inveti asa il ai" e foarte adevarata...ca daca nu-i de la inceput, mai incolo nici atat nu o sa fie...ba dimpotriva...mai sunt si perioade cand stresul si oboseala isi spun cuvantul, dar trece!Capul sus!
...si cand ma gandesc ca ne-am casatorit dupa 10 luni! Chiar de botezul lui Bogdanutz am avut 2 ani de cand suntem impreuna!

Sursula[/b]...imi pare rau pt rezultat...dar ce mult regret ca noi nu am recoltat celule stem...doar ca, cumparasem casa, modificari, am avut si o sarcina "costisitoare", o nastere la fel...s-au adunat tare multe si ne-am cam falimentat...dar sigur o sa recoltam la urmatorul bebe!
Chiar, oare de ce depind chestiile astea?

Simona, mamica de ingeras Bogdan Viktor (03.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

LA MULTI ANI FERICITI, MADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu cred ca e important cum il obisnuiesti, dar e foarte important si cum l-ai luat.
Al meu s-a descurcat foarte mult timp singur, mai precis era de vreo 10 ani pe cont propriu, "plecat de acasa".
Apoi, a contat si cresterea de acasa. Soacra-mea nu i-a cautat in coarne, ca ei aveau alte prioritati...
Mai conteaza foarte mult si ce vezi acasa.. Socru-miu e un om de familie, si ei s-au ajutat mereu, in toate. Asa ca asta a vazut si barbatu-miu.
Apoi, ai mei... Taica-miu spala si calca la nevoie, isi si gateste daca e necesar (de exemplu cand a stat mama la noi cu Eliza, timp de 7 luni, el s-a descurcat singur).
Iar mie mi s-ar fi parut foarte anormal sa am un barbat care sa nu ma ajute cu casa, cu copiii....
De fapt, nu as fi avut un asa barbat ca nu-l luam

Iar ca timp....
Noi ne-am cunoscut in iulie 2002, in septembrie ne-am mutat impreuna, pana in decembrie ne-am pus de acord ca ne dorim un copilas, in mai am luat apartamentul, in august 2003 am nascut-o pe Eliza

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

La Multi Ani, Mada!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!

Pupicei tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

la multi ani Mada!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna seara mamici
In legatura cu alocatia eu am primit 400 de ron pe lunile 08 si 09, dar cand a fost sotul meu sa depuna dosarele a zis ceva angajata de acolo ... cu primirea banilor ... dar nu mai tine minte ... cel mai bine e sa mergeti sa intrebati la ghiseu pt eventualele neclaritati.
In privinta angazatilor... la noi in iasi sunt cate una la fiecare ghiseu/ sunt impartite pe cartiere/ si tot greu merg dosarele - adica astepti 2 luni sa iti vina banii.
Acum sa ma laud un pic cu sotul meu ... de ce pot sa spun... se comporta bine, de cand sa nascut strunful si inainte de a se naste avea grija de noi. Acum il schimba la biberon e mai greu ca nu poate sa il tina cum trebuie dar cand e nevoie nu zice nu ... e tare grijuliu si doamne fereste sa ii plinga putin odorul ca imediat il ia in brate si vb cu el sau il danseaza Eu una sunt multumita de el ... acum a adormit si el si feciorasul

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput