Pepenasi de iulie-august 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 15
anaxena spune:
mey fetelor eu am un sotz care e buna la toate:creeaza,e deshtept,descurcaretz,inventiv,bun la pat...mi-a construit saloane,dar e varza la capitoul copil,singura lucru care il face este sa umple caditza si sa o aduca in camera(nu de alta dar e prea grea) in rest NIMIK,ba din contra mai shi comenteaza ca nu e curat in casa:ceva de genul:ar trebui sa strangem astea,nu?...de copil nu shtie nimik nici din punct de vedere financiar macar,ca nu-i cumpara nimik,eu ma ocup de toate,nu shtie cand si cat doarme..dar se da mare ca al lui copil e cuminte...in fine acum singura lui scuza e ca sta la salon 12h pe zi sa-l termine...dar cel mai dureros e ca el nu intelege ca eu nu am timp ca doar de la ora 11-12 eu am plecat de-acasa si ma intorc o data cu el,cand DD sa fac curat...mai fac si eu cate=o camera pe zi,dar se face mizerie repede mai ales ca venim frantzi si aruncam toate-n stanga si in dreapta
dc ia cupilul in brate si incepe sa planga zice: vrea la mama!si mi-o pune in bratze
ba chiar aseara eram franta,copilul era nedormit,iar el ishi facuse un suc de mere si lasase storcatorul murdar si eu sa-l spal ca se intareshte mazgazul pe el,copilul urla de mama focului si sotzul meu statea cu putza-n sus si se uita la TV,n-avea omul niciun stress..asha ca vai de capul meu,singura chestie e ca eu alaptez exclusiv ca altfel l-ash lasa o zi singur cu ea sa vada si el cum e
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
ileanna spune:
Adriano eu am inteles faza cu berbantu si bondingu' cu mica creatura roshie shi urlacioasa. Ca mi-a zis-o shi Boti. Si da, sunt de acord. Dar stii ceva ??? NU MA INTERESEAZA. Io nu stau sa astept bondingu' lui, adica cumva sa-l loveasca fo' revelatie care va sa zica. Da' ce? Tre' sa ia copilu' de nevasta or so? Mi se rupe de bonding, io una stiu: E COPILUL LUI. PUNCT.
Ete nici pe mine nu m-a lovit bondingu cand l-am nascut. Nu am fost printre acele mame lovite de sentimentul matern in clipa in care am vazut vietatea. Imi era drag de muream dar nu cred ca din sentiment matern ci pen ca io leshin shi daca vad un pisoi mic. Era mic si nu voiam decat sa il protejez. Pe de alta parte imi era frica de el de nu mai puteam. Na.
Si lu barbac-mio i-am zis clar in noaptea de acu vreo luna cand m-au apucat furiile hell-ului ca pe mine nu ma intereseaza ca el nu simte cine stie ce revelatii cand vede copilul si ca nu stau sa i le astept. Pana la respectivele revelatii eu astept IMPLICARE. Si respect. Ca doar nu am facut copilul singura. I-am zis ca daca nu simte ingerii cantand, atunci trebuie sa se implice ca sa fie alaturi de mine si atat. Sa se implice fix ca intr-un proiect de la job: te apropii de el, il studiezi, incerci sa il cunosti din ce in ce mai bine si apoi devii as. Pt ca TREBUIE. Punct.
Shi se pare ca pe varianta asta tehnica a priceput si de atunci suntem ok.
Pai ce?!! Io stateam un an ca sa-i vie lui revelatia si sa-i cante ingerii??? Sorry, astea le-am asteptat numa ca sa ma ia de nevasta
.
Ankule poate in situatia ta as patzi fix ca tine (cu za mother). Dar de aicea de unde stau, io iti zic ca nu pot accepta ce zici tu. Adica o iau deoparte shi ii zic: fai femeie, asta e copilul meu shi tu ai voie sa faci cu el ce shi cum zic io ca e voie. Shi stii de ce? Pentru ca e copilul meu shi nu ma intereseaza cati zeci de mii de copii ai sters tu la fund pana acum. Daca nu te executzi ... il vezi 1 data pe an de Craciun. Na! Ca este mai important sa mi-l cresc cum stiu io decat bondingu' cu bunica-sa.
Shi ce daca taica-tu a trebuit sa taca si sa faca ca ea? (poate asa patzeste si Ovidiu
) Tu nu esti taica-tu. Esti ankalaura de pe DC care are o gura cat o shura
si nu te face nimenea, nici macar maica-ta.
Ia-o deoparte shi rupe pisica, faceti un skandenberg ceva ... adica nu te mai certa cu ea si sa-i zici ce vrei printre istericale (ca e clar ca na, te afecteaza emotional). Inchide usa, fa liniste si zi-i cu bullet points ce se accepta si ce nu. Exact cum i-ai zice unui partener de afaceri. Fara implicatii emotionale, doar cu argumente.
Asha. Shi nu va luati dupa mine de fapt, pt ca eu mi's razboinica rau. Faceti ce va zic ardelence intelepte gen ana_a, kimmy si alte femei calme
. La mine e din categoria "don't try it at home".
Mai ale ca in sera asta iar m-a scos barbac-mio din sarite. Ca am si io doo defecte maaaaari (pe langa alea multe mici): 1. is aeriana si nu ma pot concentra la cifre in ceea ce priveste finantele fameliei (da' desi lucrez la banca): ex din seara asta, ne faceam veniturile pt credit shi vazand el adeverinta de la banca a descoperit ca io credeam ca iau cu 200 ron mai mult shi mi-a sarit in cap k sunt atat de aeriana ca nici macar nu stiu cat castig shi 2. nu am frate orientare in spatiu. Dc ma lasi intr-o intersectie noua shi ma rasucesti de 3 ori ca sa pierd directia din care am venit ... KAPUT.
Shi i-am zis de atatea ori: nene am si io defectele astea 2, nu ma mai frichini la cap de cate ori ma prinzi in off side pe ele. Cre ca am destule alte calitati ca sa te resemnezi shi tu, ca shi tu le ai pe ale tale.
Booon
Shi azi fusei in parcul Titan. Io la carma carutz, barbate-meu pe bicla. Bai nene shi sociopata de mine si-a dat binetze cu nu mai putin de 3 mamici de ma opream din 10 in 10 m de ziceai ca is pe aleea blocului nu alta
. Prima o vad pe o tipa de la mai - iunie, Reallaura de o vazusem in poze ca mai dau pe la ele din cand in cand. Shi ma holbez io ce ma holbez la ea (saraca deja incepuse sa se uite speriata la mine) si in final ma duc sa ma iau de ea
. O dulce maaaare de tot.
A doua ... ma agatza ea pe mine ... cine credeti ... Rontzy cu cei 2 barbati ai ei
. Frumoasa famile!!! Super funny a fost ca mai intai l-a recunoscut pe barbac-mio care o luase inainte pe bicicleta. Shi pe urma pe mine.
A treia o colega de servici.
Mai ... apropo de atmosfera de aici ...
Mie mi se pare ca s-au imbunatatit lucrurile. Parca e mai cald pe aici pe la noi latelly. Voi ce ziceti?
anaxena spune:
apropo,mi-am cumparat IAURTIERA ,abia ashtept sa o incerc,de la ce varsta se introduce iaurtul?
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
ileanna spune:
Aoleu altu' care trebe impushcat!!
Pai mai anaxeno al tau si-a luat femeie ca tine ca sa-i faca curat in casa???? Ihm, adicatelea el iashte mult prea creativ ca sa-si murdareasca creieru' cu brobleme din astea ... mercantile
Zici ca are muuulte calitati si etc. Ok fine. Dar pana la urma calitatilea alea is pentru el (chiar daca beneficiezi si tu). Dar in numele respectului si al dragostei fatza de sotie ... ce face? Lasa salonul ca si ala cred ca e bun comun, adica munceste la bunastarea financiara a familiei si automat a lui.
Dar bondingu (ca asta e cuvantul zilei la mine) ala cu tine ... cum se face??? Nu incercand sa te inteleaga? Nu empatizand cu tine? Nu fiind alaturi de tine sa te ajute si sa te inteleaga prin ce treci? Nu implicand-se alaturi de tine in orice??? Nu de aia ne casatorim? Ca sa fim impreuna in toate? Nu asta e ideea?
Deci cand te aud ce zici ... mi se suie parul in cap. Faza cu blenderu si televizoru' ... moamaaaaa ... cre ca ma stia tot cartierul pana acu'.
Dar repet pt a mia oara: nu ma ascultati pe mine k divortati. Doar uitati-va lung la ce scriu si ziceti "dom'le ce specimene mai exista". Dar eu una nu m-am maritat pt varianta "nu ma bate / aduce banii acasa". Caznicie d'asta nu exista la mine. I-am zis-o alui meu de cateva ori si cre ca i-a intrat in cap. Sper ...
Deci ... luati-i cu binisoru' 
anaxena spune:
ileanna dc e vreuna razboinica pe-aici aia is eu ,da??
ca doar mi-s anaXENA-printzesa razboinica!!!
eu cu mama am rezolvato repede:dupa ce toata sarcina nici nu m-a bagata in seama,ba din contra se amuza teribil de ce ma ingrashasem,dupa ce nascui si ea nu si-a mutat fundul pana la Bucuresti cand am nascut,a venit a2a zi si eu ii povesteam cum am nascut iar ea era foarte aprinsa intr-o discutie cu vecina de pat,nu i-a cumparat o haina la cupil(si situtzia ei financiara e tare roz),se trezi ea cand am venit acasa ca ea sta cu mine sa ma ajute...auzi la ea!!i-am spus foarte clar ca sa se duca acasa ca eu nu am nevoie de ajutor si asha cum ea m-a crescut o viata sa ma descurc singura,pai sa ma lase tot singura ca ce a lovito acum dragostea?i-am zis ca nu e cazul...femeia a plecat super ofensata dar acasa si-a dat seama ca e super ok sa stea acasa in loc cu mine si copilul,a mai avut 2 tentative de vizite dar i-am dat cu flit,mai ales cand incepuse cu chestii;hai sa infasham copilul,raspunsul meu a fost ferm:eu sunt mama lui,eu hotarasc ce si cum!!!acum de cand cu nebuneala asta cu salonul am fost nevoita sa o mai las pe la ea,chestie care s-a intamplat si azi si de fiecare data ea mai gaseshte ceva in neregula la copil:ba ca respira ciudat,ba ca face kk nu shtiu cum,ba ca de ce se uita la TV,iar azi s-a gandit ea sa duc copilul la doctor ca e prea activa si ca nu a dormit decat 3h toata ziua si nu e normal-concluzie copilul e bolnav si eu nu-s sanatoasa ca o stresez atata ca o iau cu mine peste tot si i-am dat sistemul nervos al copilului peste cap...am si eu 2 ajutoare de nadejde:mama si sotzul,ca tata n-a avut el treaba cu mine(ca de,n-am fost baiat)asha ca nici cu Maria nu da pe dinafara,,,probabil ca shi sotzul e asha pasiv ca nu i-am facut Maria cu putza si sa nu ma luatzi cu faze de tata si fata lui ca la mine in familie nu s-a aplicat
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
ana_a spune:
Ileanooo numa-ncet ca trezesti toti vecinii breee!
anaxena, drept sa-ti spun si eu la cat de calma ma cred aruncam cu storcatorul dupa el!!! sincer!
Al meu se implica nu zic nimik...ca uneori nu ne intelegem (vezi dulciurile din supermerket) sau prajitura dinainte de ciorbita dar na... si asa la capitolul defecte ar fi: niciodata nu isi pune papucii la loc, i-am aruncat de cateva ori pe scari afara in curte da mi-a zis ca ma uraste cu papucii mei cu tot
si nu curata eventualele picaturi de pipi de pe langa wc si io mor cu zile ca am obsesia asta cu picurii lui
da nu am de cat sa mor cu ea legata de gat ca tot nu va face cum vreau eu la cele mentionate mai sus....
Cu copii nu ma plang, sare in ajutor de cate ori este nevoie, da numai sa il cer (ajutorul) ca anticipare nu are de loc!
Curatenie....nooo de loc! ba mai mult, la el INTODEAUNA este super curat si nu este nevoie de sters praf si aspirat sau alte cele.
Nimeni nu-i perfect! Si eu sunt o imprastiata (el ma invatat) asa ca tac chitic si strang dupa amandoi...
fetele!
Ileanna ai fost mortala!Iti dau perfecta dreptate da cu alt barbat, nu cu al meu, ca este capos si face fix "io mi-s contra" si pot sa stau si in cap ca nu scot nimic de la el...doar daca ideea vine de la mine si crede sau se preface a crede ca e taman ideea lui![]()
si da...admosfera incepe sa imi placa si mie!Scuipa in san sa no deochi!![]()
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari - Stefan ![]()
Matei - poze
anaxena spune:
ileanna eu mi-s casatorita a2a oara..asha ca am fost foarte atenta..dar asta fu crescut de ma'sa prost:femeie se nashte cu instinctul de a face curatenie(eu sunt varza la a pastra curatenia,unde ling nu mi-e deloc greu sa scuip),femeie creste copilul caci ea are "tzitzi",femeia tre sa fie independenta dpdv financir si sa nu ceara sotzului bani pt nimik doar pt lucruri serioase gen "investitii pe termen lung" in rest nu mi-a zis vreodata da-te mai incolo si ma pupa in fund dar are chestia asta cu femeie trebuie sa faca,de-mi vine sa-l strang de gat!!!!si cand eram insarcinata zicea ca ce ma vait ca nu-s prima si nici ultima si dupa ce am nascut nu m-a compatimit nicio clipa caci toate nasc!!sa nu uit ca la spital m-a lasat nemancata 2 zile jumatate si el si mama...adiq am mancat sambata la ora 10 si el a venit sa ma ia luni la ora 14 si intre timp nu a trecut tzipenie de om pe la mine...iar sotzul meu se dadea cu motorul prin orash,ca de era tata si facea ambitzii cu mine ca ma enervase(copilul vomitase sange de la sfracul meu insangerat si aia ma mai tzineau o zi in plus la spital si eu jeleam de mama focului si i-am dat tel ca vomitase cupilul,iar el ma certa ca ce plang ca nu vin acasa,ca sa stau dc trebuie sa stau in spital,eu ii spuneam ca plang ca a vomitat si ca nu mai suport spitalul si el ma certa ca cica faceam fitze si ca nu mai mor o zi,eu nu mai muream dar ma disperase spitalul ala si imi era si frica pt copil,el in loc sa ma asculte si sa ma linishteasca era cu gura pe mine) si i-am zis sa nu mai treaca pe la mine si el n-a trecut(boul!!!)si asha am stat eu nemancata,am sunato si pe mama dar era ocupata si s-a gandit ca n-are rost sa mai vina la Buc ca doar vin eu luni acasa..ce mai o familie extraordinara!!!astea-s partzile rele ca sunt si muuulte partzi bune
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
ileanna spune:
Uofff fetelor cate suportazi shi sunteti asa de normale si zen ...
Io ma credeam puternica dar cand va aud pe voi ...
Eu sar cat colo de la chestii muuuult mai mici.
ileanna spune:
Cat despre familie ... hm
Maica-mea a murit cand aveam 12 ani si taica-meu s-a suparat pe mine k stateam cu un tip in Buc si 4 ani de faculta nu mi-a dat un leutz. Asta shi dupa ce am fugit de acasa pt ca nu ma lasa la Bucuresti la facultate. A fost ultra haioasa faza k ne-am certat intr-o seara ... io mi-am facut valiza pe furis si am dus-o la o prietena ... si a doua zi am iesit pe usa cu poseta pe umar ... pana la farmacie
. Si fix la gara la trenu' de Buc am fost. Saracu' ...
Am fost oaia neagra a familiei pana am facut cariera la banca si pana m-am maritat cu super gentlemanul asta al meu (k o avea el defecte da' e shi fenomenal 80% asha ...
). Dupa ce le-am facut pe astea 2 asa in jur de 30j de ani ... moamaaa acuma se uita toti la mine ca la steaua familiei. Nu le vine sa creada ce progenitura formidabila au. Fac sluj shi nu misca unu' in front. Da' la ora asta nu ma mai castiga nimeni inapoi ... too late.
Una peste alta, acu is totzi singuri in Bucovina. Ca io mi-s aici shi frate-meu saracu' a zburat si mai rau, pana in USA ... mai are 5 luni si isi echivaleaza studiile de stomatologie shi dupa aia trai neneaca, avocatzii shi dentistii sa traisca.
Shi daca il auzi pe taica-meu ca dom'le dc nu era el asa de dur ... nu ajungeam nici io nici frate-meu unde am ajuns.