Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (96)
Raspunsuri - Pagina 17
elyanne spune:
anaalina te pricopsisi c-o canidadoza...
Io asa fac la oricefel de antibiotic...
Cica antibioticele trebe luate cu antifungice... Dr. meu a zis ca atunci cand iau antibiotic, sa pun si clotrimazol ovule... La mine a avut 0 efect...
Asa ca odata dupa "cura" de antibiotice am luat 2 ovule Lomexin ( 1 la 3 zile dif.) ... la mine alea au efect...
Iar la ultima mancarime (brusc si dintr-o data si fara sa fi luat antbiotic) am pun gynofort crema (are aplicator si e doza unica). Nu a avut efect din prima zi si nici nu credeam ca va mai avea vreun rezultat... dar dupa 3 zile de cand am pus nu ma mai mananca nimic ![]()
Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!!
Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
martutza spune:
ica si eu
Ela mersi de indicatii 
Carmen 94...al mine asta e ceva casual si ma bucur din suflet ca vad ca mai sunt iubitori de folk
Mihael@ si eu ma gandesc mereu la voi...la fiecare ...ce mai faceti...cum v amerge...dar nu mai am timp cat as vrea sa ma interesez si de prietenele mele dragi asa cum o faceam alta data.Cum zicea si Diana_jors...abea e timp de gospodarit si de pupat un pic gupilu
Elyanne sanatate tuturor 
Anaalina eu iau mereu antibiotic cu Metronidazol din aceleasi motive...candida...noroc ca iau rar antibiotic.
Tzuna tinem legatura...deocamdata fimiu facu si un pic de febra..sa vedem ce o fipana sambata c aintetionam sa merg la teatru si se pare ca aman din motive de copil mucios si febril
Vaccin...nu ...daca raceste ca anul trecut lunar nu vom avea ragaz de vaccin...oricum 7-8 raceli /an sunt normale
sa va zic in viteza cum zice fimiu numele albinutelor si bondareilor ca am vazut albumul impreuna:Aiesh,Giuii,Hai,Adei,Aian.Meia,Vad,Maia,Unii,Alec,Gigiuu,Ana,Teoo.Aul,Daii,Tei,Faiia,Edii,Ucass,Teia si Daiu.
Multe cuvinte le zice binisor dar are unul care nush de unde ia venit.La el painea e TI ????
In rest repeta maimuta si mai nou a inceput sa-i placa sa deseneze ceea ce ma da pe spate.
a venit tero.
pup
noapte buna
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
Lumi_Nag spune:
Seara buna!
Camen nu mi-a marit cu mult chiria...cu 100 de lei! Oricum era mica in comparatie cu preturile pietei...dar cand te gandesti ce ai putea sa cumperi copilasului cu 100 de lei pe luna, parca ii iau lui de la gura. Mai bine ma gandesc ca ma las de fumat si dau la chirie, dar si asa imi vine sa
.
Marta sa inteleg ca Gigiuuu e George al meu?? Ha haaaa!!!
Noapte buna ca deja ma invat cu 3 raspunsuri pe zi ![]()
Luminita, mami de ingerasul mult iubit
George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
rein spune:
Anaalina, eu iti recomand ca dupa fiecare baie sau dus sa te clatesti acolo cu solutie de apa calda cu bicarbonat de sodiu (e ieftin, se gaseste la farmacie). Si aftele in gura trec mult mai repede cu el. e suficient sa faci asta de cateva ori, pana nu mai simti. Solutia eu o fac la ochi, cam o lingurita la o cana mare cu apa.
rein spune:
Fetelor, care va pricepeti sa-mi dati si mie un raspuns avizat ref la legea cu mamicile si 85%:
Eu ar trebui sa intru in CIC pentru al 2-lea bb in decembrie. Pana face Petru 2 ani de la 1 ian la 15 aprilie, sunt 3 luni comune cu al 2-lea concediu de bb.
Intrebare: iau 85% din salariul brut pt Petru de la 1 ianuarie+ 85%*SB pt Calin de la 1 ianuarie?
La asta se adauga cei 2 mil pentru fiecare?
Pliiiz, luminati-ma si pe mine sa stiu daca imi fac ceva planuri.
Va multumesc din suflet.
anamana123 spune:
si maria aici
sunt minunati toti copiii! si f mari!
paxela, cu scuzele de rigoare, la multi ani si de la noisi tot ce-ti doresti!
ma duc sa culc copi, taxu vrea meci si vad ca tocmai incepe!
pupe
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
roxanici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rein Fetelor, care va pricepeti sa-mi dati si mie un raspuns avizat ref la legea cu mamicile si 85%: Eu ar trebui sa intru in CIC pentru al 2-lea bb in decembrie. Pana face Petru 2 ani de la 1 ian la 15 aprilie, sunt 3 luni comune cu al 2-lea concediu de bb. Intrebare: iau 85% din salariul brut pt Petru de la 1 ianuarie+ 85%*SB pt Calin de la 1 ianuarie? La asta se adauga cei 2 mil pentru fiecare? Pliiiz, luminati-ma si pe mine sa stiu daca imi fac ceva planuri. Va multumesc din suflet. rein |
sa inteleg ca.... Calin e numele pt baietelul din burtica....
parerea mea de neavizata si ne-economista zice ca o sa iei 2 mil *2 adica alocatia pt fiecare in parte si o singura indemnizatie care va fi conform noii legi...85% din media veniturilor obtinute in ultimul an de activitate (care venituri nu stiu exact....nici macar nu stiu care e brutul si care e netul)
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
elyanne spune:
Rein
O sa iei cele doua alocatii de 200 de ron + una dintre indemnizatii... Iar din cate stiu eu, noi nu beneficiem de noua lege, doar cele care depun dosarul dupa 1 ianuarie 2009. Deci la noi ramane 600 de ron.
In functie de cum iti convine... ori ramai in cic pana cand Petru face 2 ani si intri in CIC pt. bb2 dupa aceea, ori renunti la CIC de la bb1 la 1 ianuarie 2009 si intri in CIC de la bb2... daca cei 85% din media veniturilor pe ultimul an (probabil lucrat) este mai mare de cei 600 ron.
Nu poti sa iei doua indemnizatii odata... renunti la una dintre ele... Este pt. mama si nu pt. bb-ei...
Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!!
Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
madybulancea spune:
neatza....hai la cafea!!!!e gata si va astept!
mai fetelor am o probl fiu-miu nu sta locului la imbracat si mai si pange si pana iesim afara sunt leoarca si nervoasa.ma terorizeaza cu faza asta,cu toate ca stie ca mergem afar mi-aduce hainee si incatarile dar apoi e dezastru...mai pateste careva asa sau razvan e singurul specimen????
rein nu ma pricep la faza cu indemnizatia!
anaanlina sora-mea pateste asa la antibiotic si ia parca ce zicea elyanne!sanatate!
aaa fiu-miu a ajuns la 50 de cuv!si sunt tare mandra de el...
va pup si va astept la cafeluta!
am vazut si eu pozele din albumul de 18 luni....exceptionali!in curand ne alaturam si noi!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
magdalena76 spune:
Buna dimineata!
Vin si eu la cafeluta!
Hai ca iar am comis-o. Vladut este din nou mucos, tuseste de zici ca-i magarus iar partea buna este ca nu are temperatuar mare. Nu stiu de unde a luat-o de data asta....deocamdata i-am dat doar oscillococinum, vitamina c si immunogrip-ul. Sper sa nu se complice treaba. Offf si abia scapasem de muci.... nici nu a trecut bine o saptamana....