Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (96)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Asa, am revenit... mai vroiam sa spun ca de cand lucrez, plecam de acasa la 8 dimineata si ajungem inapoi la 7:30-8 seara, il culc pe la 8:30 si apoi ma apuc si eu de o mancare, un spalat etc. In consecinta intru foarte rar pe forum... mi-e dor si de confe dar asta e, adevarul e ca si banii prind foarte bine

Am terminat si scoala de soferi, sa vad cand ma programeaza pentru examen abia astept sa ma vad soferita, iar de Alex ce sa mai spun... vrea "brum brum" toata ziua

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

TAREEEEEEEEEEEEEEE FRUMOS ALEEEEEEEEEEEXXX!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Maria e bine acum. Mai tuseste o data sau de 2 ori pe zi dar cred ca-i va trece de tot in curand. In rest e adorabila, ne vine sa o "mancam pe paine". Spune foarte multe cuvinte acum, unele mai stalcite ce-i drept si incearca sa descopere ea lumea. De 4 zile cuvantul zilei e une (unde) si incepe unei foca, unei bebe, unei tati si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Iaca ca am si revenit.
Am intrebat zilele trecute dr lui Jiji de vaccinul antigripal si mi-a zis ca a facut acest vaccin la cativa copii si 4 dintre ei au facut bronhopneumonie cu spitalizare.Si a zis ca e la alegerea mea...ya right! M-a convins din prima si nu-i fac.
L-a cantarit pe asta micu si are 12 kile saracu si eu de la 1 an tot ziceam ca mai mult de 10 kile n-are.S-a uitat la putzica lui si mi-a dat trimitere la chirurgie.Si sa mor de inteleg pentru ce? Cica o sa-mi reproseze mai tarziu daca nu o fac.Ce sa-mi reproseze ca-l las virgin sau ce? El nu are nici o jena la pipi si nici nu vad vreun semn ca ar avea.In fine...am hotarat cu sotu ca nu il operam si gata.Sa i se rupa si lui ata cum a patit si tacsu adik la dezvirginare .
In schimb am povestit eu mai demult ca are niste pete albe pe corp care nu par a fi vitiligo dar ne-a dat trimitere la dermatologie si m-as duce. Desi nu cred sa se rezolve ceva, as merge sa fiu cu constiinta impacata.
Alte noutati...mi-a marit chiria...Nu ca v-ar interesa

Mai las spatiu si pentru alte persoane sa-si linga ranile pe aici.

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Olaaa.. de mine nu intreba nimenea ei lasa ca nu ma suparai. Ma bucur ca tineti steagul sus pe aici dar eu nu mai reusesc sa termin cu hartiile de la scoala si cand zic gata , se mai strange un teac de lucrari de corectat. Imi propun atat de multe de facut dar nu reusesc sa le fac pe toate.
Asa ca sambata mi-am luat frumos barbatu si am plecat in excursie de cuturalizare la IASI. Am fost la Cuvioasa Paraschiva, o minunatie fetelor, ceva de nedescris, un sentiment minunat, imi tremurau picioarele de emotie atunci cand am pus mana pe moastele Sfintei. Ne-am plimbat prin frunzele Copoului, ne-am pupat sub teiul lui Eminescu, am admirat bojdeuca lui Creanga. Pe scurt ceva cu adevarat frumos.

Mi-am propus ca o data la doua luni sa mai merg in astfel de excursii.

Despre mandra Catalina , pot sa va spun ca e cu muci ca tuseste ca o magarita , dar fara de febra, asa ca eu sunt dr ei personal, deocamdata. Oi vedea eu cum decurge, oricum vad ca e mai binisor.

La capitolul vorbe, sunt vorbe in vant , nimic clar , doar o lalaiala, o tocanita de sunete. Eu inca mai sper sa zica si ea ceva coerent.
Poze la 18 luni , promit ca o sa pun si eu, dar eu nu reusesc sa le vad pe ale celorlalti copilasi.

Si o intrebare asa ca intre fete, am luat augmentin si acum am o mareee mancarime in partile de mai jos, sa fie oare de la augmentin??? De obicei ma procopseam cu afte in gura dar acum nu stiu ce sa zic.

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

La multi ani ,Paxela! sa fii sanatoasa si fericita alturi de sotul tau si cei doi copilasi adorabili. Imi cer scuze pentru intarziere.

MARTUTZA- Noi am fost duminica de la 17.30 in gradina botanica. e asa frumos.... atatea culori, miroase a toamna, a umed... A fost cam racoare si e rau ca nu e nimic amenajat pentru copii dar tot ne-a placut. Din pacate stau f prost la capitolul iluminare ca multe alte parcuri de altfel. Poate ne intalnim insa week-endul viitor sau ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Deci hai sa scriu si eu ceva ca vad ca Roxi si-a ascutit limba,motiv pt care am pus si poza in album,sa nu pic in dizgratie.
Voi povestiti si povestiti ,eu ce sa zic ca de multe ori nu-l vad decat dormind pe fii-miu si cel mai des ma uit la el pe deskop,va invidiez si ma urasc pe mine pt hotararea luata de a ma intoarce la magazin,insa in acelasi timp sunt constienta ca alta solutie nu aveam.
Si sa lasam acreala mea deoparte si sa trecem la lucruri mai vesele,duminica am fost cu picii la Ikea prilej cu care Edy nu a lasat nici o canapea sau fotoliu necalarite de 'mnealui,era deliciul vizitatorilor,si deliciul meu in secunda in care porcaria de pampers s-a hotarat sa de-a pe afara de atata pisu exact in poala mea .
De vorbit vorbeste doar in pasareasca lui,de vaccinat antigripal nu-i vaccinez pe niciunul ,si mie mi se pare ca e mai mult interes economic decat altceva.
In rest suntem bine cu totii insa foarte obositi si ocupati,saptamana asta in mod special ca sambata e nunta.
Va pup pe toti si toate

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Raport...
Azi am fugit obligat-fortat la doctor pt. ca andreiu a facut febra chiar daca lua antibiotic... si m-am speirat... ca sa ama dat-o in pneumonie mai demult... Soata e la munci si pediatrul are programul de la 14 - 18 (azi) Asa ca am mers singurica cu amandoi... Nu e prima data, numai ca inainte stetau unde-i puneai, acum misuna prin sala de asteptare, fiecare in alta directie... Noroc ca nu era aglomerat si n-am asteptat dupa nimeni...
Asa... i-a consultat, sunt ok, febra e de la secretiile care inca mai sunt acolo... Mihai e mai bine, evident... m-am obisnuit deja... Andreiu e cel sensibil...
Vineri ne asteapta iarasi la control ca sa calmeze mamica speriata de bombe... si-a dat seama pana si el... daca am plecat singura cu picii doar ca sa ma calmez Macar dorm bine la noapte...

mamicile si picii din dotare ... revin la ale mele... suntem in santier chiar daca nu vrem... nu ca am zugravi ... poveste lunga si complicata...

Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!! Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Asa... ca uitasem... vaccin antigripal (am mai zis) pediatrul nostru nu e deacord.. cica e cel mai prost vaccin facut vreodata... si nu-l recomanda nici pt. astia mari, dar pt. pici...

Cica e facut pentru ce tulpini de virusuri pp ca ar fi in iarna respectiva... iar daca n-au innimerit-o degeaba l-au facut

Acu' practic... mama si-a facut 2 sau 3 ani vaccinul (lucreaza cu pici de cls. 1-4) si in iernile cu pricina a facut viruza/gripa rau de tot... stat la pat o sapt. S-a convins si a renuntat... asa ca a trecut de 2 ani la oscilo... 1 pe sapt. si a scapat cu raceli usoare...

Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!! Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

martutza,elpower...............chiar ca mi-au mers la inima cantecele!!!sanatate multa lui Victor.

Kitty............da.da.are dreptate diana69.are Giulia niste ochisoriiii!!!are gropite in obraji sau mi se apre mie?

kmi78...............si blondina ta ce mare a crescut!!

diana69...................tinem pumnii sa iasa analizele bune.eu stiu ca piersicile sunt bune ptr.ficat si ajuta si la digestie.am gasit si un articol despre asta.http://www.click.ro/sanatate_click/piersicile-bune-pentru-ficat
te ajuta cu ceva?

tzuna..................pupam pe mariuca.....sa sti ca si darius face cam la fel,dar cu taica-su.cat sunt doar eu cu el mai face el boacane si faze interzise,dar cand vine tati,fuge repede sa-i dea un pupic si apoi fuge repede la prize,la gentuta lui tati in care-si ia pachetul la servici si trage fermoarul,scoate cutitul,furculita...ce gaseste el pe acolo.cred ca el in mintea lui gandeste ca daca tati nu l-a vazut toata ziua o sa-i dea voie sa faca ce vrea el.si in plus cand ajunge tati acasa nu mai asculta de mine.pot eu sa-i spun orice ca el nu ma aude.e atent si asculta doar de taica-su

BiancaM................o scumpica si Amalia!!!mey,dar numai blondine avem in stup?

roxanici..................si eu zic sarumana (cu intarziere)ptr.retete .ramasesem si eu in pana de idei

madybulancea.................ma bucur ca razvanel e bine si si-a revenit!sper ca si tu!!! ca tare mai erai demoralizata. bafta la actiunea olita!!!!darius nu a fcaut decat de 2 ori pana cum la olita.si in rest.....alearga la baie dupa ce are pampersul plin!!!!

PAXELA...................cu intarziere iti unrez si eu un ,,LA MULTI ANI!''numai bucurii si fericire

Mihael@.................felicitari ptr.intarcatul fara probleme!!!

florin-a...............sigur si oboseala afecteaza ficatul.te asteptam cu vesti bune

carmenefr............mey,tare cocheta mai e Teo!!! domnsoara in toata regula

rein..............mey,lasa baietul sa ,,epale,,!!!! deci daca am ceva de ,epalat,stiu la cine sa apelez.

elpower...............bine ca sta cumintica in carut.darius reuseste sa-si desfaca centura,se intoarce si se ridica in picioare si ne face bau!

ane2200.......ce cumintel sta el in leagan!!!

elyanne..............multa sanatate si sa va refaceti cat mai repede!pupam si copii darnici

Mihaelaaa.....................asa!asa!la masa ca oamenii mari si cu cana de vin fiert in fatza!

Lumi_Nag................naspa cu chirie marita.ti-a marit-o cu mult?

noi am fost ieri la control.are 12.500 kg.,85 cm si e bine.a primit si vaccinurile,iar noaptea trecuta a trecut cu bine.

pomul de iarna................vb. lui roxi...fix pe jos.ca e mare si nu am cum sa-l ridic.si chiar daca l-as ridica el tot ar trage de el,mai ales ca acum isi trage scaunul unde vrea sa ajunga.

cadouri..................inca nu ne-am hotarat.sa vedem ce-i prin magazine.

vaccin antigripal................eu i-am facut lui darius si anul trecut(s-a comportat bine.nu a avut reactii),sotul il face la servici,iar eu........mi-a zis doctorul ca daca sunt mai rezinstenta si nu iau gripa usor nu are rost sa-l fac mai ales ca stau mai mult acasa.

poze din album.................le-am vazut pe toate.toti sunt frumosi,bucalati si zambesc de-ti vine sa le mananci dintisorii.am sa pun si eu poza si sper sa reusesc sa completez si celelalte albume.

casa am avut-o si eu cu fundu'in sus.am zis ca ma apuc sa fec doar bucataria ca era jale.apoi am zis hai si camera baiatului,hai si camera noastra.....si uite asa am robotit saptamana trecuta zi de zi.mi-au mai ramas geamurile,dar nu stiu cand o sa mai le fac ca zile frumoase u prea se mai intrevad.eh!trag si eu draperiile si gata!

merg la pus poze acum

Mergi la inceput