Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (96)
Raspunsuri - Pagina 18
magdalena76 spune:
Mady stai linistita ca nu esti singura. Si la mine Vladut vrea afara, stie ca mergem afara, imi aduce el lucrusoarele pentru afara, si cand sa-l imbrac il apuca fitzele... si pana sa iesim afara mai trece jumatate de ora de harjoneala prin casa ca sa-l conving sa se imbrace.
magdalena76 spune:
Referitor la vaccinul antigripal – eu nu mai fac si nici lui vladut nu am de gand sa-i fac. Inainte sa raman insarcinata am facut vaccinul 3 ani consecutivi. Dupa fiecare vaccin am facut o gripa nene de-am zis ca mor, ca tot spuneam ca este o coincidenta ca faceam gripa in cateva zile de la vaccin. Si dupa ce nu am mai facut vaccinul am facut gripa dar nu asa rea ca atunci cand m-am vaccinat. Concluzia: nu mai fac never ever vaccin antigripal si nici lui Vladut nu-i fac.
Oricum am vazut un reportaj la actualitati in care se spunea ca anul asta a aparut o tulpina noua, pe care nu o acopera vaccinul romanesc antigripal dar nici vaccinurile straine – asa ca fetelor nu dati banii degeaba.
magdalena76 spune:
Rein cu siguranta poti sa te bazezi pe alocatia pt copil de 2 milioane (pentru fiecare copil). Pentru restul nu se stie cu siguranta. Dupa ce se publica legea in monitorul oficial trebuie sa se faca normele metodologice de aplicare a legii unde sa se explice ce se face in toate cazurile....
Legea suna asa „ incepand cu 1 ian 2009, persoanele care, in ultimul an anterior datei nasterii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit,..., beneficiaza de concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani,..., precum si de o indemnizatie lunara in cuantum de 600 lei sau optional in cuantum de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni”.
De aici nu reiese ce se intampla in cazul tau. Ca daca intri in CIC pt bb2 din decembrie si tu in ultimul an anterior nasterii lui bb 2 aveai cele 600 lei (CIC pt Petru) s-ar putea sa ramai tot cu 600 lei sau daca interpretezi ca 12 luni -de luni lucrate in care ai realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit – adica ce ai lucrat inainte de Petru poti sa primesti mai mult de cele 600lei.
Dar cum la noi in tara nimic nu este sigur, si nici din lege nu se intelege clar, mai avem de asteptat maretele explicatii din normele metodologice care cine stie cat or dura pana vor fi elaborate si puse in practica.
Sper ca ai inteles ceva desi cu siguranta ca nu te-am lamurit.
magdalena76 spune:
Anaalina cu siguranta ai candida ca si eu am patit la fel. Tratamentul a constat in aplicare de gynofort crema (cum a spus si elianne).
Elena.2006 spune:
Neata!
Marta felicitari vorbaretului Victor.
Mady al meu face de mult timp asa....si nu numai cand iesim afara, asa ca stai linistita....e la moda...
Vaccinul antigripal am inteles ca ar fi fi fabricat pe baza tulpinilor de virusi care au fost anul trecut .Deci anul asta clar ca au aparut altii si de aici faptul ca nu e prea eficient....nu stiu daca m-am exprimat prea bine dar asta ma inteles eu....
Sanatate multa la stup!
Elena M.&Adrian Atit de mare
gabi78 spune:
Buna!
Promit sa pun si eu azi poza in albumul de 18 luni, ca tot nu am pus in celelalte ...
Vesti?
Tudor a avut ceva muci care au disparut de indata ce am renuntat la ai mai trage cu batista bebelusului, in rest e ok. Mananca putin si des. Intotdeauna cu mana si nu accepta nici sa fie servit cu lingurita sau cu furculita ... trebuie sa ii bag in gur tot cu mana. Sper sa ii treaca si sa devina si el elegant si cu maniere.
Ramane de vazut ....
Va spuneam la un moment dat ca la Ploiesti ploua ... ploua .. si cum bani nu aveam ... ce sa facem si noi ... uite asta.
Va pup ... va doresc sanatate multa multa multa!!!!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
elyanne spune:
Luati de va distrati... bine ca e la altii 
http://i83.photobucket.com/albums/j309/Kristinutza/asa_copii_sa_aveti_parte.jpg
Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!!
Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
madybulancea spune:
moamaaaa gabiiii....felicitari!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
anaalina spune:
URAAAA bravooo burticuta! Gabi!! Ma incurajati sa ma apuc de treburi. Dar intai sa vad ce e cu dansa 

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)