Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (96)
Raspunsuri - Pagina 19
ane2200 spune:
Gabi - felicitari si sarcina usoara 
Ellyane - hai ma, cu ce ti-am gresit de ne doresti si noua asa ceva? 
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
roxanici spune:
Gabi, felicitatiuni si pe aceasta cale. Sa-ti creasca burta mare si sa fie sanatoasa....bebelina, cum cine!
Eliano, vad ca razi de necazul altuia....ia zi de fapt de ce zugravesti?! nu cumva patisi la fel?
Carmen94 da mai lasa-le si nesterse, ce, vine CTC-ul si pe-acolo?
Anaalina....apai dansa trebe scarpinata, nu?! doaaamne ce prostii vorbesc....am fugit
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
elyanne spune:
inca n-am patit-o asa...
Dar ceva asemanator, cu crema de popou, si la dimensiuni mult mai mici, a facut pitica unei prietene: http://bp0.blogger.com/_BIDKGKgngqg/SGHZIMhN0eI/AAAAAAAAAR0/48TXE47ZVos/s1600-h/IMG_1063i.jpg
Cica se ducea la plaja... si ma'sa creadea ca le doarme...
Io nu zugravesc... doar strang moloaze... pt. ca s-au hotarat sa schimbe tevile din bloc... de la calorifere... o placere si o ditractie... ieri dim la ora 9 cand imi beam cafeaua m-am trezit cu un nor de praf si muuuulte pietricele pe langa calculator... le-a fost greu sa bata sa usa si sa zica: femeie vezi ca tragem tevile... si peste fo 2-3 ore m-am trezit cu tevi prin casa... foarte fericiti baietii mei... au avut spectacol...
Gabi felicitaaaaaaaaaaari
Cand? Cum? Si in ce fel?
Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!!
Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
roxanici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elyanne Gabi felicitaaaaaaaaaaari Cand? Cum? Si in ce fel? Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!! Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica |
doaaamne da curioasa mai esti.... cand ploua, n-auzi, cum?! destul de des ca sa iasa ceva si in ce fel.....apai vrei toate detaliile????

elyanne spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanici doaaamne da curioasa mai esti.... cand ploua, n-auzi, cum?! destul de des ca sa iasa ceva si in ce fel.....apai vrei toate detaliile???? ![]() roxana & Rares Teodor (23 martie 2007) |
Cand e DPN... detalii de-astea...
Cum se fac copiii mi-a intrat la tartacuta... si nu mai prestez

Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!!
Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Kitty spune:
Felicitari Gabi!!!!! sa ne bucuram si la urmatorul test pozitiv , ca am inteles ca esti pusa pe fapte mari!
Elyanne, era sa-mi iasa ochii din cap la intrebarile tale, ma gandeam ca dupa 3 copii nu sti cum sta treaba !
Am avut o zi aiurea, Giulia e tare matzaita, agitata,(caninii sper, ca daca nu - nu pot spune decat ca e rea) pe mine m-a durut capul, la ora asta inca fac recapitulare cu Raul ca maine are evaluare la engleza.
Cu vaccinul m-ati convins, n-a fost greu, ca doar fobia mea functioneaza la greu. Oricum nu am facut niciodata nici eu, nici la Raul.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Mihaelaaa spune:
Mady,asa face si David .Pana suntem gata de plecare sunt fleoasca.
Dar eu il pun pe David in caruta inca din casa si il leg pana imi adun toate ce am de luat cu mine.si geaca,caciula si papucii ii dau tot cand e in carut si cred ca de aia face fitzele astea.Daca-l iau de mana si iesim pe usa nu face asa.
Da mie mi-e mai usor daca sta locului pana adun toate cele.
Gabi78,te feliciiiit!!!
Sa ai parte de o sarcina usoara.
Si acu sa va spun ca mi s-a facut si mie pofta de bb2???![]()
De o luna nu mai iau anticon si am zis ca prin martie ne apucam de treaba....daca e mai repede nu-i bai
...
Azi am fost cu David la un fel d intalnire cu mamici si copii pana la 3 ani.Un fel de gradi dar unde au voie si mamicile.Tot eram eu curioasa cum se poarta Davidu la gradi.
A fost super fain,si el s-a distrat de minune si si mama-sa
.
Pacat ca se tine numai o data pe sapt,dar cum el mai merge si la gradi,ajunge deocamdata.
In rest si David ii mucos,m-am saturat cat tot fug cu servetelele dupa el.Bina ca acum a invatat si sa sufle in servetel si ma mai ajuta si nu mai face ca acum un an....
dar bine ca altceva nu are.
Aaa,sa va mai zic ceva...de catva timp zice aua si se tine de putza.si ma pune pe ganduri...tre sa fug cu el la dr sa nu fie ceva rau.
Acu nu mai imi vine nik in cap ,ma duc sa-i tai unghiile ca doarme.Cand e treaz nu sta ,ca masa i-a zis de la inceput ca foarfeca face aua si acu nici nu de uita la ea de frica....
Mihaela
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
roxanici spune:
Eliano pai daca e facut pe ploaie....io zic ca iasa din gaoace cand se scutura florile...mai la vara asa, nu?!
Miha, sa il duci pe Davidu la control ca sigur are o jena acolo.
radcarmen spune:
Salutare!
Ma bag si eu in seama ca am zarit doua liniute mult asteptate. Felicitari Gabi si sa dea Dumnezeu sa ai parte de o sarcina usoara si de un copil tot asa frumos ca si Tudor si sanatos in primul rand!
Despre Vlad pot sa zic doar ca s-a mamosit ceva de groaza. Nu vrea sa stea cu nimeni numai cu mine
. Cred ca ii e frica sa nu il las pe la cresa pe undeva de a ajuns in halul asta de mamos. Si sper ca o sa ii treaca repede. A mai patit careva mamica de copil dus la cresa sau gradi faza asta? Heeeeeeeeeeeeeeelp, dati-mi o speranta!
In rest suntem relativ ok, eu mai am o tuse pacatoasa si sotul un fel de inceput de raceala care da semne ca trece. Cu toate ca a avut muci si a si tusit putin, de data asta a scapat fara febra Vlad si ca atare fara medicamente, doar ceva sirop Humex si sterimar pic in nas.
Aaaaaaaaaaaaa. Sa nu uit! Azi a executat primul somn la cresa si spre surprinderea mea a dormit fara comentarii. Sper sa nu fie doar o intamplare.
Doresc sanatate tuturor bolnaviorilor cu muci sau diverse mancarimi
!
O seara buna!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani