Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (96)
Raspunsuri - Pagina 20
loradin spune:
Buna seara,
nu are sens sa va spun cat de dor imi este de tot stupul.Am vorbit mai devreme cu Roxi si Cris si m-au cam tras de ureci.
Ana creste,eu imbatranesc si tot asa.....
Gabitzule bravoooooooooooooo!!!! Felicitari!!!!!!!!!!!!! Sa ai sarcina usoara ! Pupici multi!!!!!
Mada?.....M-ai poti? Hai ca mai ai un pic si scapi!
Fug la Ana ca nu prea e in apele ei.
O sa mai vin pe la voi! (sper ca mai des)
Va pupacesc pana va albesc si promit ca voi aduce vesti si...poze....(e bine asa Cris?)
loradin spune:
Rectificari
ureci= a se citi urechi
M-ai poti?= se scrie" mai poti"?!!!!
Gata m-am corectat!!!!!
madybulancea spune:
GABI hai mai da ceva detalii!!!cand ai aflat?ai fost la doc?a fost programat?ce zice sotul?hai k vad ca faci chef la fete...
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
gabi78 spune:
Doamne!
VA MULTUMESC DIN SUFLET! 

M-ati facut sa plang si sa rad in acelasi timp! Va multumesc din suflet pentru felicitari!
De abia marti ma voi duce si la doctor.
Dar pana atunci ca sa va satisfac curiozitatea ... UM=15.09.08 deci facu Roxi neshte calcule si a iesit DPN = vreo 22 iunie, parca?
Spre deosebire de conceptia anterioara (la Tudor am facut calcule, cu ovulatie, cu stai asa cu nu te misca, ia o pauza si acu din nou ...
si asa a iesit Tudorashca) acum nu stiu cand s-a intamplat pentru ca am lucrat din greu si mereu.
Cum sotul a fost vreo 4 zile si la un team-building m-a intrebat asa cum e si normal, daca am lucrat si cand a fost el plecat ....
. Atunci sa se fi intamplat?![]()
![]()
Deocamdata ma simt bine, cu sanii tari si mari si ceea ce m-a facut sa cred ca am ramas insarcinata inante de a face testul: poftesc la fel de fel de prostii, le cumpar si cand ajung acasa nu le mananc! A .. si ar mai fi o chestie ...care a fost si la Tudor dar mai grav ... sunt balonata, la sarcina cu Tudor ma si constipasem, ramne de vazut ...
VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL INCA ODATA!
si poza de album
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
gabi78 spune:
Mady .. testul l-am facut chiar azi de dimineata .. deci e fffff proaspat!
Sotul se bucura mai mult decat mine! Parintii mei insa au zis .. ok .. felicitari ... ise taie ratia lui Tudor ....
. Prietenii ca si voi ca si voi tot prieteni imi sunteti s-au bucurat, socrii inca nu stiu, cred ca le vom spune sambata, dar parerea lor nu prea conteaza oricum.
Eu am visat acu 2 nopti cum a fost cand l-am nascut pe Tudor, ca imi era f frig si ca m-au urcat pe masa aia si mi-au prins si mainile si picioarele si mi s-a facut frica raaau! Sotul a zis de atunci ca sigur sunt gravida si repet: se bucura foarte mult!
I-am trimis de dimineata poza cu trstul pe mess si zice: e bine nu? daca's 2 e bine? Si zic:' da e pozitiv" Next question: cand mergem la doctor sa te vada si sa iti faca eco?
Deci clar se bucura. Acum e problema ca el tot vrea baiat si eu fata ...dar mai facem unu dupa al doilea ... peste vreo 5-6 ani si impacam si capra si varza ![]()
Sunt nebuna, nu? Nu l-am facut pe al doilea si ma gandesc la al treilea?
Sa fim sanatosi! Viata si Dumnezeu le rezolva pe toate!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
florin-a spune:
Gabi felicitari din tot sufletul, sarcina cat mai usoara!

Eu sper sa nu fiu exceptia stupului si sa trag toate.Mi-au sosit analizele la ficat care nu prea sunt bune.Si le-am fc pt anticonceptionale nu de rutina.Maine dimi merg la alta analiza AgHbs care detecteaza virusul hepatic si la o alta recoltare de lama.
Dc iese poz inseamna ca il am si de unde nu stiu..dc iese poz.Sper din tot sufletul sa fie negativ si ce a iesit la analize sa fie de stres, oboseala, alimentatie incorecta, orice numai hepatita nu.Ma rog la Doamne -Doamne sa nu mai iasa si asta rea !!
Va pup!
Kitty spune:
Asa, asa , haide Gabi cu detalii, cum l-ai facut? cina romantica, chiar ploua afara?....hai spune tot, nu fi rusinoasa!!! Poate mai invata careva si face la fel...mie imi convine ca uite cu ocazii dinastea scrie lumea mai mult, vin toti la un pahar, felicitari, masa, daaaans 

Mady, 3 dusuri ar trebui sa fac pana ies din casa, o imbrac, se dezbraca, ma duc sa aduc ceva, scoate din geanta, se descalta, scoate apa din geanta si nu mai gasesc capacul.....
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
martutza spune:
Gabi am lacrimi in ochi de emotie.FELICITARI, SA FITI SANATOASE SI TU SI BEBELINA SI PESTE 9 LUNI SA AI UN BEBE SANATOS SI MAI ALES MANCACIOS.FELICITARI SI SOTULUI PENTRU RECTIE SI INCURAJARE.Va meritati unul pe altul si meritati aceasta fericire.Sper ca Tudor sa fie un fratior iubitor si ascultator.
Mady...nu e singurul agitat...fimiu daca ii spun "hai afara" numai are rabdare si fge la cuier se suie si zice"patofiii!!" si sa vezi lupte greco-romane pana il imbrac...in plus tre sa fie musai ce haine vrea el...indiferent daca arata ca un curcubeu
ca altfel nu sta de loc.
Florin_a de DD sa nu fie hepatita.Oricum..capul sus si pieptul inainte...te faci tu bine orice ar fi.

Magdalena76..pai tu ce mai astepti? Ia lectii de la Gabi.
Eu zic pas
Da Luminag.."gigiu" e Georgica..si sa stii ca Victor stie povestea lui Jiji care nu a vrut sa vina mai devreme de 41 de sapt si mami si tati aveau maaaari emotii pentru el
Radcarmen...nu stiu daca e de la cresa aceasta afectiune -posesie a lui Vlad...si Victor e la fel...cand ajung acasa nici sa ma descalt bine nu pot ca ma ia de pantaloni si trage de mine "hai-hai"si ii da pe toti la o parte din calea noastra, ma aseaza pe jos si trebe musia sa ne jucam,de mancat nu poate fi vorba ca e motz dupa mine si mananc cu el pe picior iar la baie..alta poveste..pana ies bate de 10 ori la usa si zice ostentativ "cioc-cioc" si trebuie sa ii raspund ca altfel intra peste mine.O fi o toana de moment.Trece si asta si cand or umbla la fete o sa ne mai dorim noi sa mai fie doar ai nostrii![]()
Mada_rozz cum e bebe din burtica?Tu cum te simti?Ce face Mark?
Cu scuzele de rigoare..al cui e frumosul Dragos de pe motocicleta?.E bestial
E al lui Ddana?Te cert mamico pentru ca ai tinut ascunsa asa o minune de ochii privitorilor de bebici frumosi.
Victor numai vrea deloc sa bea din cana lui doar din sticla sau "ceaca maie" (ceasca mare)si deja a avansat ca numai da apa pe el.Asta seara a inceput sa cante in timp ce la comp canta Shanaia Twaine...m-am topit.Asa de corect lalaia ca nu-mi venea sa cred si in plus baga si cuvinte din limba lui.Mi-e tare ciuda ca nu am camera video sa-l filmez.
Acum fug sa fac un dus ca doarme printu si ma bag la nani.
Noapte buna si vise placute.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
Kitty spune:
Buna dimineata!
Dau eu cafeaua azi? Biiiine, dar o sa va para rau, ca eu o fac cu lapte si dulce tare, asa ca pe cafegioaicele adevarate le dezamagesc.
Da, Marta, motorizatul e poznasul Ddanei si vrei sa-i dai si bataie ca l-a tinut ascuns, spune-mi numai, ca-i aici aproape!
Si uite pe cine vad eu de dimineata, o surpriza placuta, sper sa mai avem si altele http://good-times.webshots.com/photo/2062392850096653195QrTfjf
Rozi, capul sus si sa speram ca nu e ceva grav!
Carmen, eu cred ca e vorba de teama de separare (anxietate mi se pare mult spus) din cauza faptului ca a fost brusc separat de tine. O sa treaca.
Loradin , ma bucur si pt atat, inteleg ca esti f ocupata si apreciez ca ti-ai rupt din timp, astept poza!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
ioanaradu spune:
buna dimineata!
hai sa va fac eu o cafea! 
felicitari gabi78!! sa traiti multi ani si sa fiti sanatosi sa va bucurati de 1, 2, 3 ... etc.
florin-a sanatate si mult curaj! 
sa vedem daca ma tine neuronul sa raspund la cateva chestiuni de s-au discutat:
- fitze la imbracat mai facea, acum nu mai face. totusi daca are chef de joaca, se intoarce pe toate partile, se ridica in picioare cand ar trebui sa-i prindem pampersul, se arunca pe spate cand ar trebui sa stea in picioare ... tot tacamaul. odata imbracat nu mai face fitze, sta pe langa usa si asteapta sa iesim.
- ghete/ghetute/incaltari de iarna inca nu am achizitionat. poate sambata, ca trebuie sa avem "modelul" la indemana. din ce am vazut in studiul de piata efectuat, ii voi lua ghete cu fermuar, ca sa fie usor de incaltat. cu blana/fara blana ... vom vedea. probabil unele cu blanele si altele fara.
acum cateva despre matei:
- de vorbit, tot la codasi suntem. oricum, il cheama "tetei". a trecut de faza mama, mami, maaaamiii, maaamaaa. a ajuns la faza tatiii, taaa-tiiii. tati e si adi. mai zice: opa, hai, gata, papa, apa, tza=oita, pupupu=asa face pupaza, mami se mai pronunta si mamita (mare amator de telenovele), mamaie. cam atat la pronuntat.
- carutul nu-l mai folosim pt ca lui ii place sa mearga pe jos, muuuult.
- cu mancatul stam binisor, rar face fitze.
- raceala - a avut ceva muci, putina tuse, dar nimic grav. i-am dat imunobaby, nu mi s-a parut cine stie ce. acum mi-a zis dr sa-i dam septilin. parca se vede o imbunatatire, s-au imputinat mucii. totusi imi zisese ela ca thea nu l-a putut lua. matei l-a luat o saptamana dupa care a inceput sa vomite dupa ce il lua. nu-i mai dam. asteptam schema pt ribomunyl.
- vaccin - nu facem. am inteles ca si ribomunyl asta e tot un fel de vaccin homeopat.
- jucarii - ce sunt astea? aaa ... chestiile alea pe care dau mami si tati bani si eu ma uit cu fundul la ele?? deci ... jucariile nu prea prezinta interes. are 3-4 jucarii preferate, cu care se joaca fff frumos, dar numai daca are chef si are rar.
- somn - la 13-13.30 somnul de pranz, pana la 15.30-16. 21.30-22 - somnul de seara, pana la 7-8 (rar) dimineata. la adormit nu ne chinuim prea mult. ne jucam pana da semne clare de somn, mergem la culcare, ne mai pupam putin, il punem in patut si 10-15 min mai stam cu el pana adoarme. jucarii preferate la somn: o oitza sau o broscuta de plus pe care le ia prin rotatie cu el la somn.
- stat pe olita - nu prea. mai anunta cand face kk, dar nu mereu.
- lapte - doar din bibe si doar seara la culcare.
- cu cana, nu prea. doar de prosteala si mneam mneam. in traducere, doar suc de care bem noi si apa, daca bem noi.
sanatate la toti piticii!
cam atat imi aduc aminte.
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!