Pepenasi de iulie - august 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Cand va aud ca mancati doar fructe si legume... Io eram dusa de mult cu stomacu meu. Dieta asta n-o sa ma vada pe mine la fatza.

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

sursu eu am schema de vaccin Prevenar de la Medlife:

6S - 2L : 4 doze la 3-5-7-15 L
7L - 11L : 3 doze la 7-8-15 L
12L - 13L : 2 doze la 15 L - 17 L
24L - 5 a : 1 doza

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Biri...in sfarsit...Pentru soacra mare sa traiasca La multi ani!!!Fara numar!!!Ma uit sa-ti vad comorile

Madutz, ce s-a intamplat??????Hai ca ma ingrijorez...

Ilenuca, scump domne, scump.Eu ma abtin de la comentarii.Pai si barbatii au interdictie daca...sunt murdari, adica daca au scurgeri.Cel putin in Biblie asa scrie.

Maitrey, felicitari pentru apartament!!!!

Ankule, am priceput ce ai zis...Imi pare rau pentru cele 90% formula dar acum asta este.bebeii sa fie sanatosi.Ai niste comori!!!M-am uitat la pilulele alea de zise Turtu de ele.Sunt o compozitie homeopata din cate am intzeles - Alfalfa D6,Lac caninum D10, Urtica urens D6

Dienutza, pe Anais o distreaza verighetele...Vil i le tot arata si ea se amuza.Si oglinda...Povestile, in bratze, stat in patutz, hamac...cam astea sunt

Ano pai esti pe primele locuri!!

Corrina,nu stiu ce sa-ti spun.Anais doarme noaptea de pe la 9 pana pe la 7 cu o pauza pe la 4.Dar sunt fete cu bebeii mai trezi asa si mai activi noaptea

Bufi, noi am cumparat de la Closer to Nature.Nu am folosit prea mult ca bb foloseste tzitzi dar mi se par cele mai apropiate de realitate.Yael si Anakalaura parca au tot din astea

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anunt important!

Fetelor care aveti poze la pepenasi mai stergeti din pozele mai vechi si lasati alea mai noi ca iar nu mai este spatiu si va rog eu nu va apucati de sters drastic de genul 0-1 poze ca nu e cazul dar puneti cateva poze noi le lasati oleaca cand aveti altele noi stergeti alea vechi bagati cele noi si tot asa ca sa putem avea cat mai mult albume cu poze sau resize pozele daca stiti cum.
Multumesc!
Ma repet ca si data trecuta s-a intamplat la fel nu trebuie sa stergeti toate pozele, numai sa reduceti numarul sau marimea.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Madutz, am priceput acum...Sa dea Domane Doamne sa fie bine

Care va pricepetzi...am langa mine o piscina.Si se fac sedintze de hidrogimnastica.Si pentru adultzi si pentru bb-ii de peste 6 luni...Care-i faza cu hidrogimnastica?La ce foloseste?

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

bujo, narcisa, turturica va multumesc mult mamicilor pentru sfaturi o sa experimentez si eu salteluta de la patut in patul nostru, nu am ce pierde.

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008

Mergi la inceput

corrina, eu am vazut la nepoata lui Vil...Micutza nu vrea sa doarma in patutz.Ei o adorm pe o perina mare, de adult, in bratze si dupa aia pun infanta pe perina in patutzul ei...cam aceeasi strategie ca la turtu...sa ne spui ce reusesti

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Narcisa ms.
Eu stiu ca aqua fitness sau aqua gymnastics fac f bine la corp lucreaza toti muschii si mai bine decat pe uscat din cate stiu si e f enjoyable daca iti place apa. Si eu astept sa creasca si Ami si vrem sa mergem cu totii. Aici sunt si pt bebeii si pt gravide si pt dupa nastere si pt intretinere sunt f populare clasele astea.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Am sters din poze, numa ca nu ma-ndur sa sterg mai multe .
Cum fac sa vad cat ocupa albumul meu?
Dar fiecare poza in parte?
Cine ma lamureste si pi mine, please? Ca-s blonda rau la chestii de astea.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Caprioara daca dai clic pe album se deschide si in dr o sa vezi scris langa o poza mica din album data, locatia si cate poze sunt si cat ocupa pozele respective. Si daca dai clic pe o poza tot asa in dr scrie photo information si zice si cat are poza.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput