Pepenasi de iulie - august 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 18
AnnaBaby spune:
Mada mi-a fost dor de tine, ma bucur ca ai revenit!
Uite un
ca sa te simti mai bine!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
AnnaBaby spune:
Didi felicitari pt primul kg dat jos, acum m-am uitat la tickerul tau!!! Eu nu m-am cantarit inca si nici nu vreau pana luni, am zis ca ma cantaresc o data pe saptamana ca sa vad diferenta, de fapt sper sa vad vreo diferenta...
Anna
de Ioana Maria
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
Carmenela spune:
Uelcambec, Mada din Irlanda!
Fetele, mi-s p'aici...dar nu scriu, ca nu imi da voie stapanirea...Intru noaptea, dar sunt asa de daramata...ca abia am timp sa cetesc ce produserati pi timpul zilei...si nu mai poci sa mai produc si io....
Frumoase mirese nene....Ce sa zic....Cashtoace!
Buuunnn...si acu' pentru Mada, iaca o poezica de intoarciri bec, facuta la iutzeala, ca fii-mea e activa si nu accepta compromisuri...Asta asaaaa, pan'vine sormia, janiu, cu una mai buna...
Deshi:
Madalina-i irlandeaza,
Nu-i franceaza, nu-i daneaza,
Cand dispare nu-i la mare,
Ci la mare departare...
Dar ne bucuram c-apare,
Si-i scriem o fraza tare:
Uelcambec... si la mai mare...."
Si-am incalecat pe-o sha...si v-am spus povestea asa....

No, fetelor carora nu v-am mutumit de aprecieri, o fac acum....va pupa si fii-mea, urlatoarea si se bucura ca are atata succes intre atatia bebici frumosi.

Si hai ca fac o criza de isterie daca o mai aud mult pe fii-mea urland....

decat sa nu stii nimic ....mai bine sa stii putin...(prietenii stiu de ce...)
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AnnaBaby Dyanira mie dr mi-a recomandat Miligest, eu nu alaptez, nu cred ca se pot lua daca alaptezi. Sunt alt fel de anticonceptionale speciale pt perioada de alaptat, dar nu stiu cum se cheama. Eu inca mai astept sa-mi vina ca deocamdata nimic, si am 3 luni ![]() Anna de Ioana Mariaprintesa noastra povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love jos kg!!! |
Eu nu alaptez deloc si din cauza asta mi-a venit si asa repede.
Programare la medic am de abia sapt viitoare si de aia intrebam ca as vrea sa iau pastile din prima luna asta si pt reglarea cm ca eu am mari probleme cu asta.
Miligest sunt ceva pilule mai noi?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
ariadnabr spune:
Carmenela ![]()
merci, merci....
Amu' revenind la ideea adoptarii pi cari matale vad ca o tot ocolesti...stiu ce am di facut!! Mai fac un bb!!!!!!
si iese baiet, o dau pe sor-ta la o parte si mi-o iau nora pe fiica-ta! na!
Acuma sa vezi bataie ce-mi trage sor-ta ca ii fur nora
Ma duc sa ma baricadez ca azi am bafta are botez si nu ceteste!
Da' maine tot o prin io si daca ea ma bate..io...o trag de...par ![]()
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
AnnaBaby spune:
Dyanira si eu am mari probleme cu cm, si de aceea tot astept sa vina cm ca sa pot lua pastile si sa stiu una si buna, da se pare ca n-am noroc...deja incep sa ma ingrijore da parca nici la dr nu vreau sa ma duc, ca sunt satula pana peste cap de ginecolog, am zic ca cel putin juma de an nu mai calc pe acolo... Nu stiu ce sa zic de pastilele astea, daca sunt noi sau nu, daca sunt bune sau nu...eu inainte luam triregol, dar stiu ca sunt de generatie cam veche cu multi hormoni, asa ca i-am cerut dr altele, si ea mi-a zis miligest.
Anna
de Ioana Maria
jos kg!!!
Carmenela spune:
dyanira, mie mi s-a spus ca pot lua Jasmin, ca nici nu ingrasa, din prima zi a ciclului, 21 zile, cu 7 pauza. Indiferent daca iti vine in acele 7 zile sau nu...reiei 21 de zile... Nici eu nu am alaptat..tot la 5 sapt mi-a venit si mie...
Mada_max, ne bucuram ca esti din nou cu noi, sper ca esti mai bine..
te pupam.
decat sa nu stii nimic ....mai bine sa stii putin...(prietenii stiu de ce...)
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
bujo spune:
Corrina cu somnicu... e foarte buna metoda de care zic fetele, cu pusu in patut treaz. Insa tre sa ai rabdare ca dureaza pana se obisnuieste. Noi l-am invatat de la inceput in patut desi a fost foarte greu in prima sapt ca plangea cand il puneam acolo. Era rece si mare si se speria. Asa ca am pus o paturik de fleece si l-am inconjurat cu perna de gravide ca sa se simta in siguranta. A dormit asa vreo sapt apoi am scos perna si am pus o paturik sul la spate ca sa-l sprijin. Asa doarme si acum. E adevarat ca il mai pun si dupa ce adoarme la san, dar daca se trezeste cand il pun jos nu-l mai iau in brate. Il mangai pe spate sau pe burtik si ii cant ceva. Si ii dau suzeta, pe care n-o vrea tot timpu. Nu l-am leganat niciodata. Tati il mai misca usor. Fiecare are metoda lui si nu merge sa le inversam ca-si da seama
Aaa si am mai descoperit ca daca il pun treaz in patut si sting toate luminile si fac bezna adoarme singur de multe ori. Nu merge tot timpu.
bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip
MissJJ spune:
Asa cu schema de vaccinare la noi BCG si HepB is separate si BCG e la cerere ori la nastere ori dupa cu programare la spitalul de care apartii si HepB se face numai la copii a caror mame sunt pozitive la hepb si se face o doza la nastere a doua la o luna a treia la doua luni si inca un booster la 12 luni si analize de sange la 12 luni, restul de vaccinuri sunt www.immunisation.nhs.uk/Vaccines" target="_blank">aici explicate fain ce si cum.
Fetele mele au amandoua BCG Ami de la nastere si Ari la 2 luni cu programare.
Ms mult fetelor.

PS AM pus poze cu Ari la iulie-august de aseara am iesit la tesco la o plimbare la aer curat ca era frumos si nu batea vantul.
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
Didi81 spune:
Anna, merci
. Mie mi se pare putin doar 1 kg de luni pana acum, dar e bun si ala
. Faza e ca mai slabisem 2kg saptamana trecuta, ca renuntasem sa mai mananc dupa 7 seara, si functionase bine. Dar de cand m-am apucat de cura asta, mananc si seara ca mi-e foame
.
EDIT: Dar e cam frustrant ca toata saptamana am mancat numai morcovi, telina, conopida, rosii si mere
si doar 1 kg am dat jos.
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire