Pepenasi de iulie - august 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

DIDI si eu am vrut s-o intreb pe MADA daca e in Bora-Bora!Gand la gand!Chiar asa,MADA-ziceai ca esti suparata-cum te mai simti?

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

De cand a descoperit baiatul meu ca pumnul e cu atat mai gustos cu cat e bagat mai adanc in gura-am monopolizat formu'-ca nu mai trebuie sa-l tin de vorba prea mult! Are ocupatie!ma distrez de mor!Stiu ca au mai scris fetele de asemenea obiceiuri bebelicesti.Nu mai vrea suzeta,doar sa molfaie pumnul!Ma gandesc ca e o etapa in cresterea lor.Poate apar mugurii dintisorilor.
VICKY-multumesc.Continui cercetarile.
MARINAsi fetele care mai au bebelusii inscrisi la Medlife-stiu ca acolo apare in schema de vaccinare Prevenar-cand vi s-a recomandat sa-l faceti?

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetelor!

Va multumesc pt vorbele frumoase si pt pupici.
Biri ms. Well nu prea ne poate ajuta nimeni, doar economia daca isi revine din criza. Americanii vad ca fac ceva da aici nu prea se misca mai nimic. Si noi suntem afectati direct de criza asta si cam suntem cu un picior in groapa din pacate. Sper din tot dufletul sa isi revina treburile ca daca se merge tot asa nu stiu ce vom face.
Azi parca is mai bine oleaca, niste fete minunate m-au mai cheered me up, thanx gagici.
Oricum am zile cand nu am nici un chef de viata de nimic noaptea doarme toata lumea numai eu nu si duminica avem musafiri nasii lui Ari si niste prieteni si maine e zi de smotru/gatit pregatit gratare etc. Si nu am nici un chef m-as baga sub o piatra sa nu mai stiu de nimeni si nimic cateodata. Acuma cam suntem la un all time low cam toti de pe aici is da nu putem decat sa speram ca o sa se redreseze si ca incet incet ne-om reveni ca altfel nu stiu ce va fi. Na mi-am eliberat si eu greutatile aici. Ms mult tuturor ca sunteti aici si ca am cu cine sa vb.
Pica da nu mai este spatiu eu am mai zis si data trecuta la celalat cont cand puneti poze noi mai stergeti din alea mai vechi eu le tot schimb, cand am noi le scot pe alea vechi si pun alea noi ca sa nu fie tare multe. Si nu toata lumea e atata de experta in calculatoare ca sa le resize si etc da putem incerca sa punem cateva noi le tinem putin le stergem bagam altele si tot asa. Si nu va apucati iar ca la celalalt cont sa stergeti toate pozele si sa lasati una doua cate 5-6 chiar 9 zic eu de album is mai mult decat ok. Ca daca avem mai putine poze avem mai multe albume zic eu.
Cuscra vezi ca Amira vrea sa schimbe vreo doua vorbe cu tine ca se pare ca se cam dau gagicile la ginerica, bine nu avem nimic impotriva sa mai experimenteze si el da nu bond-uri din astea cam de lunga durata ca ne suparam, romantisme din astea hai de mana in parc si etc. Om fi noi in Engleterra da ne putem sui pe avion si in trei ore suntem la voi la usa. Asa ca va rog frumos: Baietu' e dat, pt flings e ok da nu mai mult ca ne suparam.
Legat de evolutia bebeilor Amira nu se intoarce pe burta si nici nu da semne, nu ii place sa stea pe burta sa ridice capsorul cu toate ca tinuta in brate pe umar il ridica de numa si il invarte sa se uite in jurul ei, ii place la nebunie sa se uite la ea in oglinda si se uita cu niste ochi mari si curiosi, ii place cand ii da Ari atentie e in al noulea cer daca o baga in seama rade cu o gura pana la urechi si o urmareste pe Ari cu privirea si vb cu ea, ii place gym-ul sta il el mai si doarme acolo dupa cum ati vazut ii place sa opreasca cu picioarele aia care se invarte de la barcutza ii place si leaganul sa se uite la fluturasi, ii place si in bouncer si daca o pun acolo se chinuie si se strofoaca sa ajunga la jucarii sa traga de ele e asa simpatica cum sta cu limba scoasa si e tare conecentrata la ce face ea acolo, ii place si sa stai de vb cu ea asa in nasul ei si sa puna mana pe fatza ta pe par etc, se uita si la tv la desene ca doar se uita si Ari la el toata ziua, ii place muzica si gimanstica inainte si dupa baitza.
Na luni mergem la al doilea vaccin si miercuri la clinica la cantarit si masurat.
Acuma ca sa vedeti ca toti copii sunt diferiti si au si stiluri de dormit diferite Arianna de cand era bebe pana la 1 an aproape s-a tot trezit la 3 noaptea sa bea lapte mereu, bine cand era mai mare era mai usor ca il faceam il dadeam si mergeam la somn ea cand termina bibele il arunca intro parte sau ii cadea din mana undeva in patutz si gata.
Amira rar se trezeste noaptea ea de mica a dormit noaptea bine daca seara papa mi putin chiar inainte de nani atunci se trezeste pe la 4 in rest doarme de la 9-10 la 6-7 dim. Apoi papa sta treaza se joaca oleaca si iar o tura de nani adik o ora doua depinde apoi joaca si apoi iar papa si nani si tot asa pana seara.
Na va las ma duc sa duc pe Ari la somn si apoi sa fac liste cu ce trebuie pt weekend si cum sa imi impart curatenia si etc. sa fie toate gata pana dum.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Asta e schema noastra de vaccinare...

BCG = Bacille Calmette-Guérin la nastere
6 in 1 = Diphtheria, Tetanus, Pertussis, Polio, Haemophilus influenzae b, Hepatitis B la 2,4, 6 luni
PCV = Pneumococcal Conjugate Vaccine 2,6, 12 luni
Men C = Meningococcal C 4,6, 13 luni
MMR = Measles, Mumps, Rubella 12 luni
Hib = Haemophilus influenzae b 13 luni
4 in 1 = Diphtheria, Tetanus, Pertussis, Polio 4-5 ani
Td = Tetanus, diphtheria 11-14 ani

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Intru din nou la voi sa va intreb ceva:
azi mi-a venit cm la 5 sapt de la nastere si as vrea sa iau anticonceptionale.Voi ati luat din prima zi si ce fel de anticonceptionale luati???
Va multumesc inca o data.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

pica, mi-am micsorat pozele , gata . Am mai si sters din cele vechi si pus unele noi, cine vrea sa le vada. Oricum, poze muulte am si la semnatura .

rontzy, ca sa vezi documentul pus de Pica, vezi ca atunci cand esti logata pe picasa, la pepenasi, scrie sus de tot Gmail Calendar Documents Photos ..., mai multe linkuri. Fa click pe Documents.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Pica nu stiu cum sa le redimensionez, unde tre sa intru?

Fetelor, ghiciti ce face ariciul meu acum? Asculta Queen aproape la maxim si ii place ca nu comenteaza, ba chiar da sa adoarmaAsta dupa o repriza de dans impreuna, manca-o-ar mama de rockeritza!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

am mai sters si eu din poze...acuma ar trebui sa fie destul loc.

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mada, ce bine ca ai revenit , lasa ca o sa se rezolve toate, vei vedea!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Dyanira mie dr mi-a recomandat Miligest, eu nu alaptez, nu cred ca se pot lua daca alaptezi. Sunt alt fel de anticonceptionale speciale pt perioada de alaptat, dar nu stiu cum se cheama. Eu inca mai astept sa-mi vina ca deocamdata nimic, si am 3 luni

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput