Pepenasi de iulie - august 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sursu, eu cred ca e mmuult mai important Prevenarul decat Rotarixul. POate nu ar fi rau sa te mai interesezi .

Capri, multa sanatate .

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Fetelor punind poze pe picassa pe contul de pepenasi am observat ca avem o problema comuna. NU MAI AVEM SPATIU PE CONTUL COMUN CU POZE. Cauza din care nu mai avem spatiu este una foarte simpla. Poze putine care ocupa spatiu mult. Concluzie: faceti resize la poze si postatile din nou. Ca sa puteti compara am facut un tabel cu nr. de poze si spatiu ocupat de ele pt fiecare dintre utilizatori. Tabelul se gaseste in www.docs.google.com pe contul de pepenasi si se numeste "poze picasa" Ideal ar fi sa postam cit mai multe poze si sa ocupam cit mai putin spatiu. Sa nu va suparati pe mine ca nu vreau sa fac nici o statistica sau sa arat cu degetul pe cineva, am facut acel tabel ca "guiding line".

Dormitul in patut eu personal am folosit metoda amintita in capitolele trecute, dar asta am folosit-o involuntar si inconstient, caci a fost aici pe forum unde am auzit prima oara de existenta ei. Drept urmare eu consider ca solutia la dormitul in pat seara este instinctiva.

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

VICKY-m-am interesat de cand mi-ai spus-dar pediatra nu e incantata-cica-eventual la 1 an.De aia am intrebat-o si pe BUFI.La voi care e schema de vaccinare a Prevenarului?

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Corrina, aaaaa, si la noi e la fel, indiferent cat de profund doarme, cand o asez jos se dezmeticeste, da o mai pacalesc cu suzeta si cu un bazaitor langa ea...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Sa va povestesc patanie. De 2 saptamini le tot spuneam lui Bogdan si Polianei (soacra mea) ca aud cite un soricel in aparatul de aer conditionat din bucatarie si in cel din birou. Astazi o data, miine o data, dar ei tot nu ma credeau pina cind aseara zice Poliana ca a auzit si ea...eu sustinuta de soacra ma inversunez si desfac capacul de la aerul conditionat si vad ca intradevar un domn cu urechi rotunde se imfruptase bine din tot felul de componete ale aparatului. Si ia sa vezi cum Bogdan suna la o firma de deratizare la ora 22:00 sa ii cheme astazi sa vina sa rezolve problema...Si uite asa stau eu acum si ii astept pe cei cu deratizarea sa vina sa isi faca treaba in loc sa ma duc cu copilul in parc, asa cum imi planuisem de ieri, stau in casa singura cu tanti care freaca peretii de pe scara . Vreau si eu afara sau macar sa plec pe undeva nu imi place sa stau in casa

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

corina, si noi am avut o perioada lunga de dormit in brate, iar treaba cu patutul am experimentat-o si noi, pina la 6 saptamini n-am reusit s-o culcam in patutul ei, simtea imediat cum o puneam in patut si se trezea. Ce-am facut noi a fost sa punem salteluta din patutul ei la noi pe pat si dupa ce adormea in brate la sotul meu o puneam pe salteluta ei, dar tot linga noi in pat, asa ca o mingiiam daca se mai foia. Am facut treaba asta vreo saptamina, iar apoi am pus salteluta in patutul ei si am pus-o direct acolo. Patutul ei e oricum linga patul nostru, asa ca e inca linga noi, am putea zice.
Oricum, nu-ti fa probleme ca rasfeti copilul daca il tii in brate, noua ni s-a spus mereu ca nu poti rasfata copilul in primele luni oferindu-i suficienta atentie. Sistemul lor nervos nu e suficient de dezvoltat, de-aia si pling mai des cind sint micuti si cer atentie. Ce-am citit eu e ca la virsta asta bebele are nevoie de atentie frecventa ca sa se simta in siguranta legat de el si de tine. Si de fapt, cu cit mai prompt si consistent raspunzi la nevoile bebelusului tau in primele 6 luni de viata, cu atit mai independent si sigur de el va fi atunci cind creste.

vicky, si Mara mea doarme in patul nostru in timpul zilei, doar noaptea o culcam in patul ei, dar tot asa dupa ce papa de la sin si adoarme. Insa pentru noi asta e o victorie importanta, ca tare greu am reusit s-o facem sa doarma in patutul ei, asa ca deocamdata sint multumita de cum evolueaza lucrurile.
Si chiar ca sint diferiti copiii, Mara mea doarme numai si numai pe burta, nu vrea pe spate de nici o culoare.
Ce sa mai zic ca mor de ciuda ca avem si noi un gym cum are mada si nici nu-l baga in seama a mea copila, plinge de nu se poate daca o pun acolo. Doar in swing ce mai reusim s-o pacalim vreo jumate de ora cind are chef, in rest plimbare si iar plimbare, toata ziua ar vrea afara daca ar fi dupa ea. Ca noi o scoatem cam 6 ore pe zi afara si acolo sta foarte linistita, in casa in schimb e dezastru daca o tinem, toate jucariile din lume n-o linistesc.
sursu, da, similasan l-am luat de la farmacie, ma felicit si-acuma ca l-am luat, ca productia mea de lapte o luase la vale rau de tot, dar acuma si-a revenit foarte bine.
ana, ileanna, v-am votat si eu

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

bufi, noi avem biberoane si Nuk ci Chicco si Avent, si doar alea Nuk ii plac Aidei. De Avent nici nu vrea sa auda, iar Chicco asa-si-asa...

Biri, nici eu nu ma uit pe etichetele hainelor cand le bag la spalat/uscat si nu s-a intamplat nici o neneorcire pana acum

Madaaa, esti si tu in Bora Bora ?!?

Vorbeati de zodii: si noi am fi vrut ca Aida sa fie leu, ca raci nu prea stim. Cristi e leu si eu scorpion; super zodii

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

sursula pediatra mea care vine acasa nu este de acord cu rotarix, doar infarix hexa si prevenar

rotarix imi recomanda dr de fam de la policlinica de la pta delfinului, intr-o schema in care se face de 2 ori...acum la 2 luni si inca o data pana la 24 saptamani. asa am inteles eu

dar cand mi-a povestit ca efectele nu sunt tocmai ok, cu diaree, febra...mhmhmhmhm parca nu am nervi de chestia asta...si daca nu face rotarix nu-i bai...acum stiu si eu, de aceea am scris, m-am gandit ca este cineva sa ne spuna mai multe

bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sursu, sa-ti zic schema de vaccinare pe care am facut-o noi:
nastere - BCG (la cerere ca aici nu mai e obligatoriu)
2 luni - Infarix hexa + Prevenar
3 luni - Infarix penta + Prevenar
4 luni - Infarix hexa + Prevenar
12 luni ROR

Cand am fost in ro am vazut la TV cazul unei fetite de 10 luni care murise de meningita, deoarece medicii nu reusisera s ao diagnosticheze la timp si ziceau ca la varsta aia este greu de diagnostoicat, da ca de ce nu o vaccinasera parintii .....

Prevenarul e obligatoriu. Rotarixul, nimeni nu il recomanda si e facut aici doar ....

Turtu, noi nu avem gym, ca am vazut ca nu e interesata de jucariile de deasupra ei :)), numai de cele care i le pun pe burta :))). A fost o perioada cand se intorcea pe burta sa suga cearceaful, acum de cand are jucariile de supt nu s emai intoarce deloc. In schimb ii place pe o parte.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

pica,nu merge linku'!

Rontzy,mamica lui David-Andrei25.06.2008

Mergi la inceput