Pepenasi de iulie - august 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 15
the_andreea spune:
Sursu,saru'mana
si
pt Tudor care mi s-a parut ca e cel blondut dupa Casian
.Daca nu-i asa,sa nu te superi.La drum e super ok,sta in scaunel(cred ca are o poza pe picasa in masina),pana acum statea cu reductorul,acum l-am scos ca e prea inghesuit (deh,buflea,cum ii zice doctora noastra).Si oricum,avand in vedere ca mai era putin si se nastea in masina,prin munti,nu prea ar avea ce sa comenteze
.De aici sunt 300 km in 4-5 ore.La inceput,faceam 6 ca ne opream sa manance;dar acum nu mai oprim,ma duc eu in spate cand e ora de masa,si o inghesui si pe Theo(eventual se muta ea in scaunul lui Casian) si Luci o calca
.Prima data(la o sapt dupa nastere) l-am adus in landou.Drum bun spre Iasi.
Ana_a,ar fi pacat -zic eu,fumatoare
- sa te reapuci de fumat daca ai reusit sa te lasi.
Pup toate fetele si bebicii
Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
AnnaBaby spune:
Corrina eu am incercat varianta cu dormitul pe piepul meu, dar Ioanei nu-i place, ea vrea s-o tin in brate si sa ma plimb cu ea, nu cumva sa ma asez ca imeiat simte si incepe sa se foiasca si sa scanceasca!!! Si sa vezi ce ma mai plimb eu, ca de exemplu azi dimineata la 6, ca a papat si nu avea chef sa mai doarma, asa ca pana la 7 ne-am "plimbat", si abia dupa aceea a adormit si am reusit sa dorm si eu pana la 10!!!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
ariadnabr spune:
Hop si io cu caru'/piticu' meu
scriu pe forum pana nu-mi trimite stiu io cine bombe sau mai stiu io ce pe messenger...ca deschisei auzi messengeru' azi dimineata si ma intimpina un pupic si un "ce ma nerveeeeeeeeeezi ca nu scrii pe forum"

Asaaaa....raportam 5,350 si 58cm la 9 saptamani si un bb exemplar la vaccin. Deocamdata suntem veseli si doar subfebrili...
Ridicam capul cand stam pe burtica si mai nou...vrem sa ne ridicam in poponel!!
Da' mami a zis ca e prea devreme...so I need to take my time...
Asaaaa...ramasesem datoare cu un raspuns si cum nu imi place sa raman datoare iakata-l...
Vicky Cu tot respectul iti apreciez parerea vis a vis de a invata sau nu copii limba romana.
Dar, imi rezerv dreptul de a alege in viata lor ce cred eu ca e mai bine pentru ei. Si...uite asa, datorita faptului ca 1. s-au nascut aici din tata irlandez si mama romanca 2. Sonia a intrat in Romania o singura data la 6 luni si poate va mai vedea Romania la anul si apoi tot asa o data la 5 ani...3. Din toate punctele de vedere interesul meu e sa am copii perfect integrati in Irlanda si nu in Romania, decizia a ramas sa invete initial limba engleza.
Romana va invata pentru ca e un copil destept, va invata in Romania, dar sa stii ca eu, desi imi iubesc tara, ca vorba aia e "acasa" si pentru mine, nu tin neaparat sa o si vorbeasca. Da, ar fi excelent sa am un copil poliglot, dar...si acuma probabil ceea ce o sa scriu o sa-ti zgarie urechile/privirea...
cred ca as fi mai fericita daca ar invata franceza/spaniola/germana mai intai, decat o limba pe care o va folosi o data pe an si cu doua persoane (mama si fratele meu) care ambele sunt vorbitoare si de limba engleza. Si ca fapt divers, io is fata buna si dulce, dar nu apreciez datu' peste nas, mai ales cand e vorba de ceva care cred eu ca e okay pentru mine si copii mei. Sa nu ne fie cu suparare
Si iti scriu asta, pentru ca in legatura cu acest subiect, NU am cerut parerea nimanui, am fost intrebata de cineva cum sta treaba si am raspuns, desi eram sigura ca se va gasi cineva sa-mi dea un bobarnac...
So...like it or not...I'm back!!!
Mi-am spala privirea cu poze de Anka
, Illeana
,anaxena
, madamxm
, carmenela
- care inca refuza sa mi-o dea pe fiica-sa s-o adoptez io
da' mai stresem subectu' si videm...si Diarux
care ma ignoara pi motiv de botez auzi!
Pupici si o zi buna la toata lumea 

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
mcoca spune:
Azi-noapte MAya a dormit 11 ore neintoarsa!!!
Buun, asta e cu ce ne laudam. Citing ce scrieti voi imi dau seama cat de diferit se dezvolta copiii. A mea apuca de o luna jucariile si le suge cu spor, adora sa ii arat poze si se uita ca un purci la tv cand il prinde deschis. Nu o intereseaza caruselul, da de loc; si nu se intoarce de pe burta pe spate. Banui ca are ceva cu patutul, ca nu sta in el decat seara la culcare, ziua doarme in patul mare si acolo ne jucam. Patutul parca are arici. Acum o intrebare : cum naiba faceti sa adoarma copiii vostri singuri in patutz??? Daca in timpul zilei MAya adoarme pe unde apuca (pat mare, tranzat) seara e o problema. O adorm la san si gata, o pun in pat
.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
vias spune:
'neata...
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
Kimmy spune:
neatza camy
si eu cu o cafeluta.Cum merge cura?Sper ca in minus deja kg!
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
sursula spune:
Asa...revenim:
TRULI-vazut poze botez!Ce frumos..abia astept si eu botezul!!
Ana_a-ce baieti frumosi ai!!Cum reactioneaza Stefan?visez si eu la ziua cand vor fi doi...dar mai avem de asteptat..
TURTU-mmmmm-imi amintesc cand am fost la Zurich cum era miros de castane coapte in tot orasul...Similisan ai luat de la farmacie?
ANKA-pozele tale imi apar f mici-si nu le pot mari-habar n-am de ce..:(
BUJO,ANA-a-ce va mai inteleg cu stomacul!Vin si eu in clubul vostru.Vreau sa fac endoscopie,dar..mi-e o frica de tubu' ala!!!MARINA-cica a facut nenumarate,dar ea e curajoasa!Am inteles ca se face pe undeva cu un fel de anestezie generala usoara.Voi stiti ceva?
ANNA,ILEANNA-si eu m-am bucurat mult ca bebe e leu ca si mine!e intr-adevar o zodie speciala!:)
BUFI-cand faci prevenar?faci si rotarix si prevenar?vreau si eu prevenar,dar pediatra mea mi-a spus ca nu vrea-doar rotarix.Unde e inscrisa pitica ta?Eco la fontanela de ce ti-a recomandat?
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
Corrina spune:
AnnaBaby, macar dupa ce adoarme plimbata, sta in patut? Ca si la noi, intai adoarme leganat si plimbat si apoi pe pieptul meu, cum il asez in patut (usor, usor..) tresare si se trezeste, zici ca sunt ace in patut..daca il iau iarasi la leganat in brate adoarme intr-un minut(asta dc nu l-am lasat sa scanceasca prea mult)
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
sursula spune:
CAPRIOARA-imi pare foarte rau pt problemele tale de sanatate!CU durerile de articulatii,eu zic ca n-ar fi rau sa faci o cura de calciu.si eu am avut la un moment dat un episod de durere atroce a genunchiului ,care s-a potolit cu Ca.Si un mesaj pt Ilinca de la Tudor:
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

25.06.2008