Pepenasi de iulie - august 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 14
the_andreea spune:
Neatza si de la Sb,deocamdata,ca iar trebuie sa merem in Piatra 

.Saracii copii,sunt ata de plimbati!De cand s-a nascut Casian,face 600 km la fiecare 2 saptamani.Uneori,ma astept sa faca crize numai cand il pun in scaunul de masina.Dar nu zice nimic.
Ana,Ile votat si eu.
Ileana,te rog, tine-ma si pe mine la curent cu tigara electronica,sa-mi spui cum evolueaza treaba.![]()
Anka,super faine pozele,finally!
Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
anaxena spune:
buna dimineatza...imi e si frica sa dau refresh la pagina de concurs,dar tre sa-mi iau inima in piept
,nu ma luatzi in seama,aberez
Maria mea de pe la o luna are program fara treziri noaptea,aseara s-a culcat la 22 si s-a trezit fix la ora 8
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
anaxena spune:
aoleu sunt tot pe locul I....ceva suspect totushi!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
Corrina spune:
Felicitari Anaxena pentru locul 1, nu e nimik suspect, esti cea mai frumoasa miresica si meriti
. Sa stii ca te voteaza si fetele de la sept-oct2008, ti-a facut Nerantula publicitate
. Tine-o tot asa!!
ana_a exact asa doarme si Mihnea, cum dormea puiul tau, sper sa evolueze la fel ca si Stefan cand nu va mai avea colici. Multumesc mult pentru ca ai facut referire la subiectul acesta, credeam ca sunt eu ciudata si ca nimeni nu a mai facut/ face asa ceva.
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
sursula spune:
BUNA DIMINEATA!
FELICITARI ANAXENA!!!Cand se incheie concursul?
Asa..ca am citit tot,dar n-avusei timp sa scriu...Eu folosesc metoda Karitane si nu stiam!
Functioneaza la noi!
TECKY-ce tare cu masina de spalat!Imi iau si eu!
CARMENELA-Allegra e foarte frumoasa!
MARINA-mie mi se pare ca Sofia s-a schimbat mult!Parca nu mai seamana asa mult cu tine...acum e si ma frumoasa!!!Bravo pt paine!La noi in casa tati e cu painea integrala coapta!
ANKA-sunt curioasa daca vei fi multumita de scaun.Vazut poze botez cu mandra mica!E o dulceata!
ILEANNA-am incercat sa te votez si-mi da eroare...Poate din cauza ca ma votat-o si pe Anaxena?Totusi,fetele vad ca au putut...Am incercat de mai multe ori cu ambele poze...Si,zi asa?cam nesimtit Tudorel al meu,te prisasi,ai?Chiar ii spuneam ieri IRINUCAI ca ii va placea mult mai mult de Vladut,care e f bine crescut si ii place "sa converseze"!
The ANDREEA-ma declar etern si per toujours indragostita de CASIAN!!Cum il tineti in masina atatea ore?Ca si noi ne pregatim pt primul drum atat de lung,pana la Iasi si ma tot gandesc ca scoica nu e potrivita.Am comandat deja un cos din ala intins,dar ala nu se poate securiza...Of.Voi cum faceti?Cum e bebe la drum?
Ma duc sa-i servesc micul dejun lui bebe Tudor si revin!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
ana_a spune:
Ileanna ce anume face tigara aia electronica??
Eu nu am fumat de cand am ramas graviduta insa....salivez cu drag la momentul cand termin cu alaptatul si ma reapuc de fumat...dar, cand vine sotul meu de afara dupa ce a fumat mi se face greata de la mirosul de tigara....si mai stau sa ma gandesc daca sa ma apuc sau nu. Offf si mi o ciuda de mor ca prietena mea tocmai sa apucat din nou de fumat dupa o pauza de 2 ani!!! Si nu stiu cum o sa rezist daca fumeaza si ea si sotul si eu sa stau deoparte. Al dracului tigarile astea mizerabile si imputite!!!!Dupa sarcina cu Stefan m-am reapucat de fumat cand Stefan avea 8 luni....
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ
ankalaura spune:
ILE - si mie imi da cu virgula ![]()
Nu o pozez cu intentie speciala (pe Eliza) pe tron, dar mi s-a parut distractiv o poza "printesa pe tron"...
Are rochite de printese pentru ca e fetita.. O sa vezi tu cand o sa cauti ca dementa costum de Spiderman sau de Power Rangers.....
Votat ![]()
Pozele le-am pus in albumul meu, dar voi pune si la pepenasi unele mai actuale.
KAMELYA _ ia-ti un aburici! E aur curat la casa omului!
BUF / CAMY - revin cu Redutul... N-am apucat 
Gata, fug la trebi. Revin cu redutul 
Anca mami de Eliza si Erika
dma2007 spune:
fetelor m+am intors, sper sa am timp sa pun cateva poze
va pup si va multutmesc pt urari, ziua de 2 a fost oribila am plans la greu...
nu stiu daca am timp sa scriu pt ca trec printr-o perioada mai grea,
dar va citesc cu mare drag
M.A.
de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
truli-luli spune:
Buna dimineata si de la noi!
Eu intru tot asa pe sarite, nu stiu cum fac de nu-mi iese faza cu prezenta constanta oricat ma straduiesc.
Am apucat insa sa votez miresicile. Frrrrrrrruuuuumoaseeeee foc! Felicitari fetelor!
Am apucat sa pun poze de la botez si niste prospaturi de sapatama asta. Le gasiti la semnatura. Enjoy!
poze Ana si Victor
varsta Anei
MIKYCRIS spune:
Neatza la amiaza mare si de la noi
Am reusit sa recuperez cam tot ce am pierdut de 2 zile dar....
cre ca tre sa iau si eu mentat ptr memorie ca fimea![]()
MIKYCRIS