Pepenasi de iulie - august 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mada_mxm,ankalaura,Diana Mirela,bujo,caprioara,AnnaBaby,boticelina,camy_pus,Irda,ileanna,Didi81,Violeta_m_tm,violeta 29,yael,Gabriela82,ariadnabr,dia_filipas,maitreyi,rontzy,sursula,carmenela,Gini75,Ralu79,estrella80,gallyb,Corrina,kamelya,laremi si tuturor fetelor care m-au votat dar n-am avut ocazia sa le cunosc va multzumesc din suflet...vedetzi ce inseamna sa am o familie mare pe DC,sunt pe locurile II si III...cu putzin noroc avansam

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

si cum pagina 13 e cu noroc la ora 00:35 sunt pe primul loc...in sfarshit sunt si eu undeva pe primul loc,macar pt cateva secunde...va pup si va ubi muult pe toate,ce m-ash face fara voi???

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Anaxena pune-ti status la messenger linkul cu pozele si sa vezi ca o sa ramii pe primul loc

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Am mai pus poze cu Sebi calare pe pisica si altele ca proaspart viitor coleg cu cei de la Adobe

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ana nu ai cum sa nu castigi concursul. Nu mai exista mireasa de aia de care ai fost tu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor daca la ora asta Raluca mea este treaza am intrat si eu pe forum.
Am votat cele 2 mirese superbe:Anaxena si Ileana.
Ankalaura sa nu mai zici ca esti grasa pt ca arati foarte bine.Ai 2 fete frumoase foc.
Mada imi pare rau ca esti suparata. sa treaca supararea.
Gallyb eu ii dau Ralucat 5 picaturi dimineata si 5 seara de fier de cand avea o luna si jumatate.
Ella nu tin o dieta anume ci doar mananc fara paine,fara dulciuri,fainoase,grasimi,fara sucuri.Mananc oua fierte,gratar,branza si iaurturi dietetice si beau multa apa plata.
Va pup ca pitica mea a adormit si ma bag si eu la somn

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Bai, ce credeti voi ... ca piticul meu care de obicei mananca la 22 si la 6 sau la 24 si la 8 ... azi noapte m-a sculat la 4 ca sa-i dau sa pepe si apoi la 7 dimineatza

Grooooaznic!!! Uitasem cum este. La 4 cel putin ... imi venea sa plang si sa omor pe cineva!!! Ati mai patit? (cele la care bb nu mai mananca noaptea) Uff, sper sa fie o intamplare.

Mergi la inceput

PS xena ai maaaaa
De ce zici ca "in sfarsit esti si tu undeva pe locul 1"????

Apropo de locul 1 ... nu cred ca am gandit vreodata in felul asta indiferent pe ce loc am fost ... dar am participat si eu la 2 concursuri de Miss Boboc (liceu si fac) si de fiecare data am iesit pe locul 2 (acu' ca is trecuta de 30 shi concurez cu tineretu' ... ce sa mai zic frate, nu pot decat sa ma bucur si io ca is pe prima pagina ).

La nici unul nu am vrut sa particip, asha sociopata cum mi-s. La primu' m-am dus dupa ce refuzasem dar a venit 1 vaca de a doispea si m-a facut sa plang in mijlocul clasei pline k a zis ca-s ingamfata si de aia nu vreau ... Shi la fac am pariticipat pt ca imi placea de nu mai puteam de tipul care a venit sa ne selecteze si dupa aia m-am si cuplat cu el . Era un rocker mor-tal, cu parul lung shi carliontat tare, statea in camin si era sarac lipit de-i plateam io sucu'. Shi cireasa de pe tort, imi eram inca domnisoara si nu eram precisa cu cine sa incep asa k ala nu pupa nimic. Dar daca veneam dimineatza in camera la el mereu ii gaseam cate o domnishorica prin pat si muream de ras cum se straduia sa le faca sa dispara repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut! cu buna dimineatza de la Bistrita!

Vad ca nu pot tine ritmul la scris cu voi!
Multumesc celor care mi-au raspuns. No sa-l mai trezesc pe Matei insa aseara a papat pe la ora 19.30, i-am facut baita undeva pe la ora 21 si na mai vrut sa pape....si a dormit pana pe la 3 cand m-am trezit eu si l-am pus la san pt ca mi sa parut totusi mult pana dimineatza sa las copilul flamand in somn...desi el nu sa trezit. Offf ma enerveaza cand nu vrea sa manance dupa baita!Asta daca uneori se agita pe la 19 si daca il pun la san molfaie ceva si se satura...in fine, sa vedem cum sa fac sa-i dau sa pape dupa ora 21 ca sa pot dormi linistita ca este satul Si eu ca si ankalaura...sunt derutata ca daca Stefan era atarnat de san atata vreme...

ankalaura, vazut pozele! Pai nu esti grasa, adica nu mai grasa ca mine Zic si eu ca o alta forumista (nu-mi amintesc care) ca toate suntem cam la fel dar nu la greutatea dorita. In plus, chiar daca la o privire de ansamblu nu se vede...daca o iei pe bucatele...burta, spatele, bratele...sunt usor deformate cel putin asa este la mine.Las ca ne trece!

Dia_filipas, bei...nu faci nici o gafa!Noi ne distram aici cu petitul, ah...cel putin eu da nu cred ca se supara nici mina fetelor frumoase! Hai mai ca asta cu petitul e doar asa de gluma si distreala si de . Oricum, cand merg la Mures cu prima ocazie va sun pe amandoua negresit Fetele sunt superbe si musai sa le petim si in realitate.Eu pe Matei il distrez gangurind cu el, imitandu-l si povestind cu el. Mai nou, daca este langa mine, si eu vorbesc la telefon se distreaza de zici ca ii spun o poveste hazlie!El crede ca vorbesc cu el sotul imi spne ca sunt neserioasa ca pacalesc copilul

bujo, exact asa sunt si eu cu stomacul ca si tine...Azi noapte m-am trezit pe la 3 cu o durere cumplita...si ameteli pe deasupra. L-am alaptat cu chiu cu vai pe Matei si l-am rugat pe sotul meu sa-l puna in patutz ca mi-a fost frica sa nu-l scap pe jos...am rontait niste fursecuri si m-am culcat la loc insa ameteala a zabovit si pe orizontala multa vreme, plus durerea de stomac

Corrina, dupa mintea mea...nu prea ai ce sa-i faci la bebe. Adica daca este hranit, este curat, si vrea in brate, il poti adormi si dupa ce se linisteste il asezi usor in pat. Nu imi dau seama cum ai putea dormi cu el in brate, insa....imi amintesc de Stefan cu care dormeam in brate, adica eu pe spate pe 2 perne si el asezat pe burta mea. Asa a dormit multa vreme, pana au trecut colicii. Apoi am avut un copil care a dormit numai in patut chiar daca se trezea mai des sa pape.

Ileanna, anaxena, apropo de zodii, Stefan este leu si tare mi-as fi dorit ca matei sa iasa tot leu....da na fost sa fie...ca l-am conceput cu o luna mai devreme si a iesit rac. Si sunt tare curioasa cum este un rac pentru ca 3 cunosc de toti si cu nici unul nu ma impac exceptional, ba mai mult...nu-mi plac de loc. Eu sunt taur.

votat si eu fetele!! anaxena, o forumista era convinsa ca e poza de pe net intradevar, esti sexi si frumoasa si gata

fug ca sa trezit Matei, mai revin sper... intre timp musai sa mananc ceva ca ma ia cu lesin....

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Ileano nu vreau sa te sperii,dar asa a facut si Timi,la un moment dat manca seara tarziu si doar dimineata,insa de ceva vreme buna,manca pe la 8-9,la 3-4 si dupa aceea pe la 6-7-8.Am incercat s-o las sa adoarma la loc,insa se tot foieste,si pana la urma daca nu ii dau,incepe sa planga de foame.Deja asa m-am obisnuit de nici nu clipesc cand ma trezesc noaptea,si adorm imediat la loc,dupa ce papa.Si te-am recunoscut la mirese inainte sa zici ca ai si tu acolo

Sunt norocoasa tare ca ajunge sa intorc capul catre ea sau sa ma uit la ea si deja are zambetul pana la ureche.Daca mai si povestesc,e cauza castigata.O mai pun pe pat cu jucarii,da cu piciorul,le prinde,le molfaie,se mai uita la tv,se cearta cu mine,si doarme mult mult!

Anna eu zic ca nu e neaparat ca asa ai invatat-o pe Ioana.Pana la urma sunt bebei si bebei.Ea poate vrea mai multa atentie,e mai mamoasa .Ca sie u am tinut-o mult in brate la inceput,pentru ca nu rezistam sa o vad ca plange,si tot nu s-a invatat.

Si sotul meu e leu Si timi racusor,daca o sa se faca ca si mama,ma declar super ultra multumita!

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput