Pepenasi de iulie - august 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Maitreyi cum stai cu facultatea? Eu imi doream sa apara Xenia anul trecut prin iulie, la trecerea din anul 5 in 6, dar acum consider ca asa e cel mai bine. Pentru mine ultimul an a fost infernal, dar a trecut. Nici nu-mi vine sa cred ca am dat si licenta cand Xenia avea doua luni. Acum stau si eu linistita doi ani acasa. Eu in timpul facultatii am lucrat 2 ani la un cabinet si aveam si carte de munca.
Mult succes!!!

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

deci..naravul meu de leoaica m-a pus sa-mi pun la semnatura VOTATI-MA!!..ce nesimtzita sunt!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

AnnaBaby, la noi e f grav pentru ca el si noaptea vrea sa doarma tot in brate - saptamana trecuta a dormit pe pieptul meu, dar m-am scuturat si am zis ca daca nu fac ceva, e grav!!! Si fac asa: il adorm (in brate) intr-o paturica moale si calduroasa si il tin vreo 20-30 de minute sa aibe somnul profund, apoi il pun in patut cu tot cu paturica, eventual il mai legan putin cu salteluta patutului, daca il pun prea repede zici ca il pun pe ace, nu alta. Vad ca merge asa, usor, usor, sper sa reusim, ca nu pot sa fac nimic frate!!!
Noapte linistita!

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Anna uite nu stiam ca ai asa problema ...
Io asa am fost pana la 2 luni si 3 saptamani. Dar numai in timpul zilei, noaptea era ok. De 2 saptamani suntem bine ... Ajunsesem, asa cum am mai zis, la concluzia ca era agitat din cauza agitatiei mele psihice.
Si oricum, eu nu consider ca se invata in brate. Ca ce naiba sa-i placa in brate??? Doar nu ii dau miere. Pur si simplu are nevoie de apropiere si caldura.

Altfel ... Corrina, am mai incercat foenul si am perioade cand il folosesc destul de des ... Mie nici in brate nu imi adormea ....

Mergi la inceput

xena

Nu stiam ca esti leoaica ...
Uooffff ce zodie neneeee ... si barbac-mio e leu.
Uneori imi vine sa-mi iau campii.
De fericire
Sau de disperare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara fetelor ,
Anaxena te-am votat adineauri , sa sti ca aifost o mireasa tare frumoasa , cam moderna si indrasneata dar asa iti sta bine , trebuie sa recunosc ca sunt putin geloasa pe tine . Mai ai si o printesa frumoasa foc ,ce iti pasa ?
Corrina asa am inceput si eu cu Mandy cand era mica si dezvat nu i-am gasit . Iti doresc succes .
Ana ma duc sa te votez si pe tine .
La mine copii dorm de la 19.30 amandoi fara sale zic nimic , Rayan l-am pus in patut si s-a culcat , Mandy mi-a cerut sa o duc in pat .
Asa da copii , nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui ileanna

xena

Nu stiam ca esti leoaica ...
Uooffff ce zodie neneeee ... si barbac-mio e leu.
Uneori imi vine sa-mi iau campii.
De fericire
Sau de disperare ...

mama gandacelului Vladut , 08.07.08

zodie de zodie
o vroiam si pe Maria tot leu,dar s-a garbit tac'su,ca cica nuu vrea copii programatzi

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Mda
Shi al meu dadea in bobi sa iasa fi-su leu.
Aveam dpn 23 shi zodia incepea pe 22 ...
Dar dc s-au fisurat membranele ... Vladut merge in familia lu ma-sa care este formata 90% din raci. Oameni de exceptie shi astia ...
Nu zic asha ca ash fi io. K io nu's rac, is capricorn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

fetelor stiu ca scrieti...abia am reusit sa termin, azi nu am avut timp de forum

eu am mai luat niste biberoane pt pitica, avem e la avent si le consider cele mai bune...insa am luat o geanta termo de la nuk si bibe de la avent nu intra, asa ca am luat bibe de la nuk, insa cam proaste, nu se inchid ermetic, tetina cam ciudata...ioana consuma fara probleme...ma bate gandul sa incerc de la chicco, poate sunt mai ok dpdv al inchiderii, al tetinei...are cineva de la chicco?

noi maine mergem la dr stamate sa facem eco la sold si la fontanela, si la 3 luni sa facem si eco la cord...am inteles ca sunt de rutina, sa vedem ca-i totul ok...cea de sold ne-a fost recomandata ca are nu stiu ce cuta, zice dr pediatra de la policlinica, insa dr pediatra care vine acasa zice ca nu ar avea...ofofof cine mai intelege...

dum avem botez, abia astept...si la biserica am discutat sa fie totul cu flori si sa fie o atmosfera superba...este la catolici

sapt viitoare de pregatim de vaccinuri - infarix hexa si prevenar si rotarix. ati facut rotarix? am inteles ca nu este tocmai ok dupa el...aveti ceva povesti cu privire la asta???

nu mi-a scris si mie nimeni despre cum se comanda la redoute

si pitica mea a descoperit caruselul, jucarii si parca ar vrea sa vb cu ele, sa puna mana pe ele, insa prea mica...mai nou se trezeste, se desveleste si cu picioarele puse peste pilota, da cu picioarele in jucariile de la carusel si rade...este de vis...imi vine sa o mananc

noapte usoara

bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

multumim fetele de aprecieri!

mother russia pai pune-te pe secs ca daca faci de vreo 2 ori pe zi cica slabesti...hai ca nu arati rau, cum zici, da na' eu inteleg pe toata lumea care vrea sa slabeasca, face bine la psihic domne... ce mi-au placut fetele!!! eu pe ai mei nu pot sa-i pozez chiar asa impreuna, ca ia bataie junior apropo de rufe: eu in viata mea nu m-am uitat ce scrie pe etichete, dar uscatorul ala separat (nus' cum o fi cel combinat cu masina de spalat) are atitea programe, mai uscat mai umed mai nustiucum, ca nu e problema, cind ai toale mai sensibile bagi un program mai usor si le invirti mai mult.

xena, ileanna v-am dat cu punctu.

activitati de bb (pt Dia si nu numai) - pai evident plimbat in brate in reprize scurte, apoi la rind bouncer, bbgym, stat pe burta, facut avion, serii de vorbit/inginat ng-uri si alte consoane, leagan, si de la capat. al meu a inceput sa fie interesat de jucarii, inca nu le apuca bine dar daca ii scutur eu una in fata ochilor sta cuminte si se uita minute bune, mai da din miini/picioare etc. plus ca avind-o pe anna asculta si el cind cintam, citim povesti si povestim si il distreaza de numa.

bufi nu prea sunt de rutina ecografiile alea, eu zic ca te legi la cap cind nu te doare. bbii mici cind au ceva pai e destul de evident si n-are nici un sens sa le faci asa degeaba. problema e ca mai vede cite ceva care e perfect normal dar li se pare un pic nus' cum si se ajunge la teste si griji inutile. parerea mea

Mada ce-i cu tine fata? ia vino si desearta sacul ca poate te putem ajuta cu ceva

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput