Pepenasi de iulie - august 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 11
estrella80 spune:
Pe fuga, raportez ca am vazut pozele puse de AnkaLaura, e scumpa Erika si sora ei la fel. Sa va traiasca!!!Faorte frumoasa lumanarea de la botez!!!!!Pt mai multe comentarii voi reveni!!
Nu in ultimul rand raportez ca v-am votat fetelor!!!Anna si Ille !!!Bafta!!
Va puup!!Cand o9 sa am mai mult timp liber intru sa citesc!!dIN urma!!

ileanna spune:
ano la multe dintre fazele pe care se mai intampla sa le mai fac io ... mi-am dorit sa ma transform brusc intr-o blonda ... Ca macar sa o pot da pe glume cu blonde shi sa abat intentia de la stupizenia pe care o facusem ![]()
Gini daaaa
Rama electronica este super cadou!!! Shi am vazut si ramme mai micute pe care chiar le poti folosi pe un birou.
Hai poate ajung maine.
Am ajuns si ieri si azi dar de fiecare data eram cu o prietena care nu era din zona si cu care am stat doar la intrarea mea de parc care e departe de voi.
Shi da. Ii punem alaturi pe Irina si Vladut. Macar sa urle in tandem. Bah da si Tudorel asta ... putea sa urle si el macar de politete ca sa o acompanieze pe Irina. Ma-sa nu prea l-a educat cu d-astea
.
pica din cate a studiat barbac-mio uscator separat si incorporabil in acelasi timp - nu se gaseste. De aia am sarit rpd cand a zis xena ca ea are uscator separat. M-am gandit ca poate e si inc.
dia io am citit ca nu au nevoie chiar de atata entertainment. Ci doar de apropiere, atingere, caldura. Le este suficient la varsta asta. Nu tb sa-i obosim cu tot felul de senzatii ... nici sa-i grabim sa tzina capu, sa se intoarca, sa stea in fund, sa mearga etc. In fond si la urma urmei de ce sa vrem sa le faca pe toate cat mai devreme?? What's the point? Ca nu e semn de desteptaciune.
Io ma gandesc sa-l las sa faca singur toate chestiile astea, fix cand e momentul dpdv natural.
Fetelor (all of you) SAR'NAAAAAAAAAAAA 
violeta29 spune:
bunaseara, intru si eu pe fuga ca sa raportez ca am trecut cu bine de puseu(cred ca asta a fost pina la urma)iar azi a fost copil model
A dormit, a mancat ne-am jucat, am iesit de doua ori la plimbare, iar acum doarme de la 8 nici baita n-am reusit sa ii fac, mi-a fost mila sa o trezesc.
DIA, noi suntem mult mai micute, dar ne distram vorbind , cantand, maimutarindu-ne, facand gimnastica, si Alexandra rade si imi raspunde pe limba ei. Mai nou dansez cu ea in brate si cand se opreste melodia incepe sa se bataie singura
ANAXENA, ILEANA, votat si eu miresicile frumoase, de cand tot urmaresc sa vad cand incepe votarea, si sa stiti ca nu v-am votat ptr ca va cunosc ci ptr ca sunteti tare frumoase
MAITREY, felicitari ptr fetita cea nazdravana
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata
bujo spune:
Pus si io stampila cu "votat". La amandoua.
Anna sa dea DD sa nu raceasca. E adevarat ca nici io n-am auzit sa raceasca vreun bb la botez da nici nu tre sa-mi placa sa-l vad cum se sperie ca e bagat cu totu si sa-l vad dardaind. Asta e, sper sa nu fie al meu exceptia de la regula.
Io iar am avut niste crize de stomac de am zis ca dau coltu. Ma apuca noaptea, si in special cand ma trezesc sa alaptez grasanu. Incep sa simt senzatie de foame si pana apuc sa rontai ceva nu mai pot merge de durere.
Azi am mancat numa lapte cereale integrale, sana si paine prajita. Si ceai. Sper sa ma pun pe picioare, lua-o-ar naiba de bashica gaurita (aka stomacu meu)
bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip
ileanna spune:
Moama is pe prima pagina la mirese. Nu conteaza k is ultima de pe prima pagina. Da is pe prima pagina
. Pt o mireasa de 31 de ani e bineeeee 
Hai Steaua 

Corrina spune:
seara buna,
de la odiseea vecina va deranjez (sept-oct), sper sa nu fie cu suparare. Intram destul de des sa va citesc, dar dupa ce a venit bb, nu mai am asa mult timp..
Anaxena, te-am votat, ai fost o mireasa superba si acum esti o mamica f frumoasa, bb Maria e o fetita dulce foc. Te admir f mult, mereu ma uitam la pozele tale cand eram insarcinata (aveam mai mult timp).
Merg sa votez si pt. Ileana.
Daca vreo mamica mai experimentata si patzita vede mesajul meu, poate ma ajuta si pe mine cu un sfat: daca bb s-a invatat in brate (si noaptea vrea sa doarma tot asa), cum il pot dezvatza? (in afara de lasat sa urle, nu as putea
)
Altfel...as vrea si eu sa va vad pepenasii, dar nu am acces la poze din pacate...e deplasat sa va cer sa imi spuneti si mie parola de la pepenasi08? Daca nu se poate, nu ma supar.
Va doresc o noapte linistita.
EDIT: am avut si noi duminica trecuta botezul si am fost f stresata sa nu raceasca Mihnea, nu s-a intamplat, dar eu stiu un baietel care a racit de la botez, sa stiti, nu grav, doar muci.
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
gallyb spune:
ANA, ILE votat cu 5 puncte ambele, Ana vad ca ai ajuns pe locul doi. Bravo.
Noi azi am fost la pediatru, la 3 luni avem 5 kg (imbracate), ne-a scaziu 200g, deci am ramas cu 4800, a luat 700g luna asta. In rest a zis ca e bine, cu ochisorii mi-a zis igiena riguroasa in continuare si mi-a dat si Ciplox picaturi. Noi am pus de doua ori Tobrex, apoi Netacin si nimic...
M-ai da cine fier - Ferrum Hausmann la copil?
Xenia (9.07.2008)
anaxena spune:
mai am nevoie de 2 voturi si trec pe locul I..macar pt cateva secunde!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
gallyb spune:
Si eu stiu ca de la botez nu se intampla nimic, noi chiar daca am facut pe 31 august nu era chiar cald, si a bagat-o in cristelinita cu totul, i-a astupat gurita si atat.
In legaturile cu preturile... nasii au pus cate 50 RON si au dat la preoti cate 100, am avut 4 nasi, asa ca au avut de unde
.Si erau doi preoti.
Xenia (9.07.2008)
AnnaBaby spune:
Corrina daca afli reteta minune prin care lecuiesti pe bebe de stat numai in brate te rog sa mi-o spui si mie
Si noi suntem in aceeasi situatie - dupa 2 zile de la venirea din maternitate deja se invatase, cu toate ca nu am vrut, dar daca plangea ce era sa fac, s-o las sa-si piarda vocea de urlet? Asa ca si pana in ziua de azi tot asa e, mai are si momente cand sta singurica dar foarte rare si scurte...seara o adorm in brate, noapte daca se trezeste s pape si nu e foarte somnoroasa iar trebuie sa legan in brate...si tot asa...nu sta in bouncer, nici in scoica...am mai lasat-o si sa urle ca sa vad pana unde merge pe principiul orieu ori ea - si clar a fost EA!Ca nu s-a oprit, ba urca tonalitatea sa ma scoata din casa si alta nu!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!