Pepenasi de iulie - august 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
anaxena spune:
lamuriti-ma si pe mine
eu am mashina de spalat si usctor si sunt very happy
la salon sa-mi iau separat sau una 2in1 ...adiq le usuca klumea sau nu...eu spal numai prosoape acolo
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
pica1 spune:
Anaxena pt salon eu iti recomand sa iei tot separat.
SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com
anaxena spune:
multzumesc pica
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Caprioara spune:
Votat fetele frumoase
.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
maitreyi spune:
na'seara 
azi dimineata baby a papat la 6 dupa care la 7 trebuia sa ma apuc de imbracat pt spital ca sa ajung la raportul de garda...asa ca sunt putin franta
pe alexandra a gasit-o bona pe burta astazi in patut facand nani
am mai surprins-o ulterior incercand sa faca asta da' nu a mai reusit
avem timp ![]()
am pus de-o tarta cu mere si dupa ce o vad rumena si frumoasa ma duc langa baby la nani. asa ca va
si va doresc noapte frumoasa!
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
maitreyi spune:
am uitat sa ma si laud nitel...
am fost azi la apartament ca sa vedem ce modificari mai vrem acum cat mai e timp si a iesit f frumos. in 2 saptamani constructorul preda dezvoltatorului blocul si cam intr-o luna vom fi la noi acasa
Slava Domnului! am emotii...
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
anaxena spune:
am o problema: cumparai la patutz protectii, dar cum eu am citit ca e bine sa fie patul ventilat am pus doar pe o juma de pat,Maria s-a prins ca dc da din picioare poate schimba muzica la carusel si are si o jucarie care zdrangane,asha ca de o ora da din picioare precum iapa..mare minune ar fi sa nu o gasesc cu vreo vanataie...uouf ce ti-e si cu cupchii ashtia
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
n-am nimik cu ea,dar cum o iau de la noua ei descoperire plange de zici ca-shi da sufletul,cum o pun inapoi rade...deci asta e hoatza rau de tot,deja ma exploateaza!!!ce drag imi e de ea cand descopera lucruri noi,dar imi e ca se raneshte pt ca da cu picioarele nu se joaca
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!!
Noi am avut o zi luuunga, Miruna e cam maraita si total nesatisfacuta de nimic...a fost cuminte doar la plimbare cand a dormit 3 ore.
Am citit tot si am ramas cu fooarte putin...sorry! Totusi:
Anaxena, Ileana v-am votat sexoaselor!!!
Anka vazut poze cu fetele, sunt foarte frumoase
, si cu tine. NU ESTI GRASA!!!! Mie imi place cum arati!!
Hmmm...sunteti atatea care nu sunteti happy cu kg si totusi aratati trasnet...eu is deprimata...I really am fat!!
Ana_a, Mina sper ca n-am facut o gafa cu petitul...sa nu bagati divort din cauza noastra![]()
.
Mada
sper din suflet sa reusiti sa rezolvati problemele! Te asteptam vesela cat mai repede!!
Maitreyi felicitari pentru intoarcerea Alexandrei!!
Fetele, am si io o intrebare: Cum va distrati bebeii avand in vedere ca nu prea stiu ei de jucarii si nu reactioneza nicicum la ele? (cel putin a mea asa face, e prea mica, cred) Ce sa fac sa-i ocup timpul cat e treaza? Aveti niste sfaturi?? 
Daca mai lipsesc e pt. ca suntem plimbarete, ca sa profitam de vremea buna si ajung tarziu, pregatesc papa, culc fata si gata ziua...asa trece vremea...
toate fetele!!
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika