Pepenasi de iulie - august 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 9
anaxena spune:
ps: sa votatzi ambele poze,ca nu se shtie niciodata!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
Ieee,sunt pe locul II...multzumesc mult fanilor mei si mamei care m-a nascut si m-a crescut si care mi-a acordat tot sprijinul,tatalui meu care a prestat bine si mi-a dat ochii lui albashtrii,catzelului meu care mi-a dat incredere in mine,matzei mele care mi-a tors la ureche,sotzului care ma munceshte in fiecare seara si nu in ultimul rand fiicei mele care m-a facut sa ajung cu mmmulte kg in plus dar care ash da orice de pe lumea asta sa o vad fericita
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
AnnaBaby spune:
Votat ambele fete frumoase!!! Ana, Ile

Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
kamelya spune:
astia au oprit gazele azi cica le da drumul la ora 14.00...este ora 20.00 si ei nu au dat drumul ...asa ca am pus pe un gratar electric sa fac piureul... cred ca mai astept 1 ora pana se fierb cartofii

la noi la botez a luat nashul apa incalzita in butoi de acasa dar in nici un caz de igiena ,ci ca sa aiba finuta apa calduta,iar de pret nu am intrebat nashi
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
ileanna spune:
ana 
suuuuuper tare
Mai incorporabile sunt doar o anume categorie de eletrocasnice care sunt anume facute asha. Adica mai micutze si au niste divaisuri datorita carora intra si is prinse in dulapurile din bucatarie. Deci cand te uiti vezi numa dulapuri. Si cand deschizi o usa de dulap ... supraiz k de fapt deschizi usa de la frigider spre ex. Si nu poti face asta cu orice frigider ci numai cu unul incorporabil.
Uffff
Sunt sigura ca stiai de tb asta dar poate nu iti era clar ca asa le zice. Deci ai din asta de e ascuns in dulap? Ori e de sine statator si la vedere?
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ileanna ana ![]() suuuuuper tare Mai incorporabile sunt doar o anume categorie de eletrocasnice care sunt anume facute asha. Adica mai micutze si au niste divaisuri datorita carora intra si is prinse in dulapurile din bucatarie. Deci cand te uiti vezi numa dulapuri. Si cand deschizi o usa de dulap ... supraiz k de fapt deschizi usa de la frigider spre ex. Si nu poti face asta cu orice frigider ci numai cu unul incorporabil. Uffff Sunt sigura ca stiai de tb asta dar poate nu iti era clar ca asa le zice. Deci ai din asta de e ascuns in dulap? Ori e de sine statator si la vedere? mama gandacelului Vladut , 08.07.08 |
e la vedere!!!
de draga daca's blonda!!!ma gandeam ca la asta te referi,dar sincer mashina de spalat incorporabila nu vazui...dar is blonda si am o scuza
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
Maria,povestea nashterii
Gini75 spune:
Buna seara!
ileanna, anaxena, ati fost doua miresici superbe.
Mada
, sper sa treci cat mai repede peste probleme.
Diarux, idee de cadou pentru nasi: rama foto digitala. Noi am luat din Auchan cu 160 lei si pe un card am pus pozele de la botez si alte poze cu Irinuca.
In legatura cu suzeta - e cea mai buna prietena a Irinei.
Bani la botez - noi am facut la o biserica mica de pe langa casa si nasului i-a zis sa dea cat vrea.
Azi m-am plimbat un pic cu Sursula si Tudor. Vreau sa va zic ca Tudor e asa de cuminte...Irina a plans aproape toata plimbarea, iar Tudor a dormit neintors.
Gandacel Vladut de ileanna, micuta mea Irina te invita la o plimbareala, cand are mama ta timp si chef.![]()
Monica (dma), ce mai faci, te-ai intors?
pica1 spune:
Ile eu am masina de spalat incorporabila cu tot cu uscator. A mea e de la siemens, iar nasa (vecina de alaturi) are de la ariston parca. Cel mai bine te uiti pe site-ul firmei de la care vrei sa iei "aparatul" pe care il doresti, cauti importatorul si o comand=zi direct de la ei...
SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

, 08.07.08