Pepenasi de iulie - august 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 20
Kimmy spune:
Nu mai da cineva un vot la mireasa noastra la a doua poza?![]()
se pare ca nu se poate vota decat o data ![]()
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
MissJJ spune:
Wow, no offence
, al tau ocupa 31 de mb. Ai poze si de 5000 si de KB. Ale mele is in jur de 300 si de Kb poza.
La tine creca e rezolutia f mare de aia is asa mari ca dimensiune ca de ex ale lui Serenity is mai multe ca numar si toate cele 43 de poze ocupa numai 8 mb, tu ai 32 de poze da au rezolutie mare si de aia creca ocupa asa mult. Nu ai ceva program sa le reduci marimea? ca daca sotui fotograf tre sa i ceva programele care sa fac smecherii din astea.![]()
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
MissJJ spune:
Kimmy chiar mai trebe un vot la cealalta poza a lui Anaxena si ajunge pe locul 2.
Gagici care mai puteti mai votati sa avem si noi o castigatoare.
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
Kimmy spune:
La mine sunt 33 de grade in casa..nu mai rezist cat e de cald!!!!Am toate usile,geamurile deschise!Mooor!
ankalaura spune:
Ana - daca ai reusit sa te lasi de fumat, nu te mai reapuca daca poti! Dincolo de toate textele cu sanatatea - in fond, cred ca esti mai in pericol pe strada, zi de zi, decat fumand - ma oftinc la cat sunt de scumpe tigarile. Asa ma gandeam si cand fumam. Imi ziceam "Mai al naibii, nu imi cumpar luna de luna cate o pereche de pantofi, ca n-am bani, dar pe mizeriile astea dau tot atatia bani!" 
Acum nu mai vreau sa ma apuc.
Ma enerveaza oamenii care fumeaza pe strada, ba chiar isi aprind tigara cand tu treci pe langa, cu carutul sau copilul de mana ... Ma streseaza mamicile, bonele, bunicii care fumeaza in parc... Un fumator are impresia ca fumul zboare fix in sus, in fond, si eu fumam uneori in parc, desi preferam sa fumez acasa, si niciodata pe strada, dar acum ma streseaza cu adevarat!
ILE sa ne tii la curent, ca barbatu-miu e foarte interesat. Zici ca o ai de la amica ta. Cum adica, ti-a facut cadou sau ai cumparat-o de la ea?
VICKY - as vrea sa te ajut cu o parere, dar fie-mea e genul care daca o pun in pat, ii sting lumina si zic "Gata, nani", inchide ochii si o gasesc dormind in 2 minute
Stiu ca ma invidiezi ![]()
Stiti ce ma doare pe mine? SPATELE fratilor. Bai da' ma doare tare, mai ales seara. Nu pot sta pe canapea fara o perna la spate...
PICA - moama nene!!! As fi murit cu rozatorul in fata mea!!!
Moama DIDI ce v-ati gasit! La un conflict, cine iese invingator? Leul sau scorpionul???
BUFI - in schema dr nostru, Rotarixul se fqace la 3 si la 5 luni... Mori cu schemele lor. In plus, noi am luat Rotarixul dar dr e in concediu, lucru de care nu ne-a avertizat, asa ca acuma stau cu el in frigider dar in portofel am cu 3 milioane jumate mai putin. In nici un caz nu i-l fac la 4 luni, o data cu urmatoarele intepaturi.... No way! Adica stiu ca asta se da pe gura, dar cica bebe il vomita, pai daca o mai si inteapa, il vomita 100%!
ANNA / DYANIRA - Mie dr imi recomandase Logest, dupa ce nu am mai alaptat-o pe Eliza, si parca mai zicea cineva aici tot de Logest.
Triregol luam acu' cinshpe ani...
Anca mami de Eliza si Erika
iul-aug2008 spune:
Dragutzelor va invit cu mare drag la
CAPITOLUL NUMARUL 20
al aventurii noastre ca mamici de pepenasi.
Kimmy spune:
eu eram cu logestul...si l-am inceput din prima zi a cm-ului...care cm parca nici nu ar fi...putiiin putiiin...o fi zis ca mi-a ajuns primul ca a fost ditamai hemoragia![]()
ankalaura spune:
NARCI _ la noi nu sunt capsule de-alea de care zicea Turtu. Insa am cumparat Schinduf, care zice DianaB, care a si cercetat problema, ca sunt aceeasi chestie cu fenugreek-ul lui AriadnaBR, deci am luat si din ala.
Faza misto e ca Schinduful, la noi, e recomandat pentru... cresterea apetitului secsual! [:D[ Ei, ce ziceti de asta??? Daca asa o fi, impusc doi iepuri deodata, dezvolt si laptaria, dezvolt si cheful de secs ![]()
Hidro-asta cum ii zici tu, la noi e acquagym, o chestie fancy-trendy cica te tonifici si te musculezi. E o metoda de a face miscare fara sa transpiri ca un cal si fara sa obosesti ca un bou. N-am testat ca este scump. E mai ieftin sa nu mananc, slabesc cel putin la fel de bine ![]()
Anca mami de Eliza si Erika
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena nu-i asha ca ma iubiti mult?? s-a dat drumul la votare la Mirese de pe DC asha ca click pewww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">VOTATI-MA! va multzumesc!! Ana-Maria de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!! Maria,povestea nashterii |
Ano te-am votat! Bafta! Sa nu vii la noi fara locul 1!!!
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008pozele mele