Pepenasi de iulie-august 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
Kimmy spune:
Serenity stai linistita ca nu esti tu de vina ca a racit Raducu
.Am vazut pozicile foarte fumoase 
Am incercat sa pun niste filmulete pe un cont sa vedeti ce vorbareata e Timi,dar nu accepta formatul mp4 si eu nu am alt format 
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
Dianami spune:
Salutare, dragelor!
Bineinteles ca v-am citit, dar n-am avut si dispozitia de a scrie...parca s-a rupt ceva. Sper sa fie bine de acum incolo. ![]()
Mi-a venit wrap-ul din China, e f bun. Cel reversibil e sling, astazi am realizat ce am comandat. Oricum e ok si ala. O sa fac poze
.
Incerc sa si raspund dar mai tarziu, acum facem papa de pranz. ![]()
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
a.cicel spune:
sarbatoritilor de ieri si de azi.
Ca sa nu dispar brusc, va anunt ca o perioada nu voi mai intra pe forum. De fapt pe net. Din pacate au aparut alte prioritati acum si sper sa se rezolve totul cu bine. Eu sunt cu nevi la pamant si nedormita de 2 zile. Sper sa imi revin sa ma pot ocupa de fete, care au nevie de mine. Iar e simt ca nu le ofer destula dragoste si caldura. Iar Bianca s-a schimbat foarte mult.
mamicile si pepenasii
Andreea
Denisa Ioana 29.06.2008 si
Bianca Maria 30.07.2006
POZE
Didi81 spune:
Cu tinutul capului: Aida si-l tine bine cand o tin pe umar sau cand sta pe burta. Dar nu si-l ridica de jos daca sta pe spate si o trag in sus de manute.
Didi
de Aida Maria
Didi81 spune:
Fiica-mea molfaie tot ce prinde. Daca n-are ce molfaii, se enerveaza si isi indeasa pumnii in gura ![]()
EDIT: dar daca ii dau cumva biberonul, se prinde din start si il scuipa de nu se poate.
Didi
de Aida Maria
ileanna spune:
Ave DianaM! 
Andreea eu cred ca fiecare simte din cand in cand ce simti tu acum. Eu una ... cu siguranta da.
Didi, Vladut cre' ca face niste mici crize de nervi pentru ca nu-i incape pumnul in gura. I-am aratat ca nici mie nu-mi incape al meu
. Dar ca pumnul meu incape uneori in gura lu' ta'su. Si ca in general ... e bine sa nu-ti incapa in gura pumnii altora 
Pozici ![]()
Marina_1609 spune:
salutare.
nu ma dati disparuta, suntem aici. am avut un we mai aglomerat cu tot felu de treburi, ulcerul imi face figuri si soacramea ma scoate din minti asa ca abia daca mai apuc sa intru pe forum.... daca nu ma duc la balamuc in curand e bine...
va pup si revin cand intru in ritm
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
Caprioara spune:
Neata si de la noi, asea mai pe la pranz
.
Diana Mirela,
. Ma bucur ca ai aparut. Asteptam poze. Nu am apucat sa-ti spui, da alea de la botez au fost faine
.
A.cicel, imi pare rau ca ai probleme. Sper sa le rezolvi cat mai curand. Te putem ajuta cu ceva?
Carmenela, berbantii nostri au reusit acusi sa se intalneasca si au facut predarea primirea. Pana aci e bine
. Vezi ma, ca sunt si ei buni la ceva
? Era mai misto daca ne vedeam noi sa mai dam din gura, da daca nu suntem mobile
, le-a revenit lor placerea.
Didi si Serenity, ma duc sa vaz poze
.
Ileano, esto mortala soro
. Tare faza cu pumnul
. Io am alaptat cu ea in marsupiu. Adeca am ridicat marsupiul la tatza cu cupilul in el. In parc. A trebuit sa-l ridic (io o tin la pozitia orizontala) ca si io ca si Truli (
si pe tine, fato) am doo bube care acu de cand cu alaptatul arata mai de doamne ajuta si ele
.
Didi, si a mea isi indeasa mainile in gura. Si isi suge babetzica. Acu am lasat-o si fara manusi de cateva zile. Inca nu si-a gasit degetul mare sa-l suga, ca Matei de cum l-am iertat de manusi imediat s-a descurcat si si-a pus dop cu el. Ei, si din ziua aia (mai precis noaptea) am dormit si io 5 ore legate, ca pana atunci
.
Noi azi am avut o maaaaare realizare. Am dormit de la 11 noaptea pana la 7 dimineata
. Acu il asteptam pe Matei de la scoala.
Bai, ma cere fata sa fiu 100% cu ea, nu cu ochii in calculator (e pe genunchi la mine acuma). Ma cearta de numa si e f.f.f. suparata
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
sursula spune:
BUNA!:)Ieri n-am mai putut scrie nimic dupa ce am citit continuarea scrisa de Camy...atat de multa durere...
ILEANNA,GINI-ne incumetam azi la o iesire?
ANKA-ti-am visat cerceii aseara!!!Asta inseamna ca imi plac mult sau ca am mare nevoie si eu de o pereche?Sau..si una si alta?![]()
Mytrei-pup ieseanca cu parfum de tei!
MADA-
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
anaxena spune:
si eu sunt in zona
sunt inca acasa!!!a nascut prietena mea azi un baietel de 3000g si 51cm Luca Alexandru si sunt tare fericita,maine vin din nou in Bucuresti
alaptat in marsupiu: simplu,bagi bibe pe-o parte si gata sau il mai slabeshti un pic ,bebe e mai pe spate si asha intra si bibe,eu il tzin cu barbia,dar de altfel eu is mai zuza si alaptez copilul in mall in timp ce ma uit la haine de se uita lumea urat pe mine:pai dc copilului ii e foame si eu tre sa ma plimb prin magazine ce compromis mai ok sa gasesc?
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii