Pepenasi de iulie-august 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Sunt o mama varza mi-a racit dovlecelu ieri ia curs ochisorul drept toata ziua...acum vad k nu mai are nimic..la noi chiar are efect serul fiziologic...are nasucul infundat...desi nu se vede nici un muc k sal pot scoate...tuseste...rar dar tuseste...si stranuta intr-una...offffff...mai tarziu ma duc cu ella doftor..k nu vreu sa se agraveze...a luat raceala de la mine....sunt o mama reaaaaa
ILEANNA sa nu te enervezi...sa nu auzim de tine k iti iei jucariile si pleci...chiar nu le inteleg pe fete...mai ales pe mona care a avut mereu atentia noastra..in fine...eu nu judec....dar cred k pot sa dau cu parerea...la intrebarea 1 nuj ce sati rasp k eu alaptez la san...iar la a 2a cred k tia rasp GINI..alta metoda nu vad
CAMY tiam citit povestirea...nu tiam scris nimic acolo...pentruca pur si simplu nu stiam ce...oricum te felicit k esti asa de puternica, eu nu cred k as mai fii fost om...

Pupici la fete

Denisa mamy de Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

'Neatza!
Illeanooooooo,tu n-ai somn?n-ai kupil de alaptat/schimbat/distrat etc?
cu raspunsul la intrebari...idem Gini!

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Pus pozici la pepenasi, nus noi, dar acu am apucat sa le scot de pe tel

Denisa mamy de Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza
Ileanno deci sa vaz ce poshi sa-ti raspun si eu,desi la primul bebe...eu fac in felul urmator...
cu caputul,eu incet incet i-am lasat caputul mai in voie,dar eram pe faza daca cumva facea scheme bruste...acuma la 3 lkuni deja si-l tine foarte bine.Pe burtica nici eu nu o tin foarte mult,dar in fiecare zi.Cand da semne ca nu i-ar mai place,o ridic si eventual incerc mai tarziu.
In marsupiu nu i-am dat mancare decat daca am pus-o jos...altfel nu puteam mai mult de suzy
Nu stiu cum e indulcit laptele praf...nu cred ca e...dar are un usor gust dulceag totusi.

Biri aproximativ asa arata si schema de diveresificare data de dr nostru.Numai ca el ne-a sfatuit sa bagam "aport de viatamine,care nu e diversificare", de la 6 saptamani ,suc de morcov si de mar.Nu i-am dat nimic.

Maitreyi poza "pamantul e rotund :P" e totala.Chiar pare a fi rotund

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Ileanna nu stiu exact cu ce e indulcit laptele ca nu am in casa decat Nan si pe el nu scrie dar stiam si ca Milumil e dulce fata de Nan si de aceea copiii il prefera. La o cautare rapida n-am gasit decat compozitia la \Milumil3 care contine zaharoza. Stiu ca se gaseste glucoza si fructoza in compozitia pliculetelor cu Baby drink, motiv pt care fiul meu nu serveste alt fel de ceai ca deh, nu e dulce ca asta.
Alaptatul in marsupiu ma depaseste. Avand in vedere ca acum cand alaptez abia am niste sani rezonabili, ca in rest pot pune comprese cu apa rece si trec eu nu pot alapta decat sezand si cu o perna sub bratul care sustine copilul ca sa ajunga beneficiarul la sursa ca altfel tzitzele mele nu ajung la el. Asa ca probabil pozitia de alptat depinde si de dotarea personala.

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

BIRIBU si eu nu pot sa pun poze pe picassa, la fel cand dau upload imi da eroare. Si na, vroiam si eu sa ma incuscresc cu cuneva dupa ce-mi vad pozele mamicile de baietei

SERENITY nu te m-ai invinui atata, esti mamica perfecta pentru bebelusul tau. Se intampla sa raceasca, o sa se intample si alte lucruri....

ILEANNA raspunsul la intrebari ti le dau ca si Gini.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Aseara cand toti pepenasii dormeau pe la 24:00 eu ii faceam baita buburuzei. A dormit ieri asa de mult ca nici baita nu am putut sa-i fac mai devreme. A dormit bine si noaptea, ea... ca eu mai putin. Vreau sa spn ca eu nu m-ai pot de somn si ea doarme dusa...

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Neatza!
Am mai pus cateva poze noi in albumul cu pepenasi. Ia vedeti ca caciula i-a pus Crsiti pe carusel , e de mare efect!

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Ashea ... ati raspuns cu toatele: denisa, gallyb, gini, truli, iza, rontzy...
Pai da?!! Grrrr ... .

Gini adica e musai sa ai un tata si o banca intzeleg ...
Hm ...
Auzi, da' cand ma scoti si pe mine la un pop corn in parc? Si o biba cu lapte? Ai?

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Uff Camy inca nu-s in stare sa citesc povestea. Stau cu tab-ul deschis de dimineata si nu pot da pe el.
Inca sunt la capitolul in care imi fac curaj. Pentru ca stiu ca ma asteapta hohote de plans ...

E lamentabil, stiu. Tu ai trait-o iar eu nu am curaj sa o citesc ...

Pozici

Mergi la inceput