Pepenasi de iulie-august 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 14
ileanna spune:
Dana nu mama, nu cred ca sunt sanse sa ies din club. Intreb asha ... ca sa ma crucesc si sa imi gasesc mai multe motive sa stau pe curu' meu. Desi in we ma batea gandul sa iau copilu' in marsupiu si sa-l insotesc pe barbate-meu la Cora. Sa vad ... krap???
Irda ... fata vin sa-ti fac disectie ca ma'ntereseaza sa vad din ce esti facuta. Ca sa iau si io neste pastile dup'aia ... Dupa ce descopar care cromozom imi lipseste sau pe care il ai tu bonus.
sunisooooor ...
sunulicaaaaaa ...
sunuleeeeetz ...
Pozici ![]()
ariadnabr spune:
Biri Nu scrie pe tine...scrie pe mine
Mie mi-o cumparat barbatu' "non fattening chocolate" ![]()

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
Caprioara spune:
Irda, bine ai revenit
! Bei, esti tare curajoasa, zau! Io nu cred ca eram in stare de ce fusesi tu...
Mada, foarte misto salteluta de joaca ci interfonul de bb. Si castelul lui Ari. Iar lui Ari ii vine minunat costumul de baie
. Ce frumos ii da sa pape surioarei
. Sa stapaniti sanatoase achizitiile.
Pfuuui, trebe sa schimb fata, ca avem la fund un kk ce ne muta nasul. Am fugit.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
narcisa.s spune:
Biri...mie Ileanna mi-a spus de-a dreptul ca ma uraste...
Mada, sarumana pt link...de fapt ma interesam de un carucior cu 3 roti care sa se si adune.asta era fain ca avea si sistem hamac dar vad ca nu se aduna...am vazut la buggster ceva...oricum, daca mergi uita-te cum sunt alea cu 3 rotzi.Sambata a fost.Multzumim mult de urari.Ma uit imediat sa vad gymul
Danutza, sa ma anuntzi cand faci...si sa mananci si pentru mine
Irda, astept pozeleeee
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
sursula spune:
Fetele care ati dat calciu la bebei,cum l-ati dat?ca al meu se stramba groaznic cand il simte!
PICA-
Asa..si pana la urma..pro sau contra Rotavirus?
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
sursula spune:
MADA-ce scumpa esti tu sa alinti toti pepenasii!!
Violeta-vazut pozici!Sa-ti traisca crestina dulcica!
CAPRI-
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
mcoca spune:
Sursu, eu sunt contra Rotarix. IN schimn te sfatuiesc sa faci Prevenar (contra pneumococi, meningogoci ...).
Vicky si
Maya (27.06.2008)
maitreyi spune:
buna seara
speram mai linistite, mai vesele, mai optimiste 
ileano in benzinariile lukoil am vazut abtibilduri mari cu baby on board. eu vreau cu "princess on board"...tot acolo am vazut da' nu aveau puse inca preturile 
dia felicitari pt the big baby
de batista nu stiu ce sa iti zic, insa cu scosul eu am inteles ca dupa vaccin nu e f recomandat...da' mie nu mi-a zis dr nimic special atunci cand cu vaccinul. oricum am sa aflu din paginile urmatoare daca ai mai iesit sau nu...raspunsul meu vine cam pe seara
vaccinata bai frate...faza cu asistenta mi se pare jenibila...eu acum vreau sa cer sa fac parte dintr-o grupa care sa nu aiba semestrul asta pediatria...ca se face practica in spitalul de copii si iarna vin toti cu de toate...
carmenela i love animals
asa ca asteptam pozici cu gasca
pe fata au vazut-o? o accepta in haita? cu cainii lu' maica-mea si cu sor-mea nu au fost probleme de astea (am auzit insa ca apar). unul dintre caini dormea chiar cu ea in patut sub plapuma 
of camy...nu stiu ce sa iti zic sa faci ca sa treaca...
ma bucur ca intri des si ne spui cum va este 
capri asa e si cu sor-mea cu temele. bine, i-a facut mama program si dupa ce vine de la scoala, mananca, se odihneste (da' ce asa oboseala dom'le?
) si dupa aia teme. pana nu sunt gata temele nu iese afara. deci pe la 4 maxim 5 e in parc. cred ca e mai bine asa decat sa te prind noaptea cu el calare pe caiete 
vio
crestina 
biri eu nu zic nici pas 
irda bine ati venit! toata lumea ne spunea ca am avut curaj sa mergem cu bb la 6 saptamani la munte si la 10 saptamani la mare...la tine curaj, frate, nu la noi
sa va fie de bine plimbarea
abia astept sa vad fetele in pozici noi 
mada foarte fain centrul de activitati. fetele sunt niste bomboane...iaca vedem si noi pozici cu decor insorit
ce fain se uita ami la sora ei cand papa
va pregatiti de o vacanta in tarile calde? ![]()
sursu eu am un biberon mic de 30 de ml si in ala ii pun 5 ml de calciu si vreo 15-20 de lapte peste. nu a zis nic niciodata
a mai trecut o zi de bebelus
am facut baita, am papat tot
si acum nani regulamentar dupa ce am stat vreo 2 ore afara la 20 de grade. ce bine ca a venit iar vara ![]()
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
Anukis spune:
Buna tuturor, eu sunt noua pe aici. Am o fetita de 7 saptamani, Sabina, si m-am gandit sa imi fac cont, dupa ce am tot citit aici fara user.
vias spune:
..mamaaaaa...bucataru' sef in seara asta e Cris...daca eu tot am mana legata de gat...![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei