Pepenasi de iulie-august 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
Biribu spune:
Fetele eu sunt cu capsa pusa rau ca am luat un kilogram
, macar sa nu cresc daca de scazut nu. asa ca daca mai misca vreuna in front zilele astea si-o ia rau.
Kimmy pup fata, bine ca nu i-ai dat! oricum scrie clar pe cutia de formula ca acopera 100% necesarul de vitamine, deci...
Ileanna da pe mine nu ai scris ca ma iubesti si ma simt asa cumva.
Denisa easy mami, easy... ca nu ai cum sa-l protejezi de tot si toate. stai linistita ca nu-i un capat de tara. alaptatul e marele tau atu, ii transmiti anticorpii tai si orice ar face va face o forma mult mai usoara.
Gally deci si tu? nus' ce sa fac, poate imi fac alt album separat sa ne vedeti.
Didi vazut poze! mie cel mai tare imi place mutricica de dimineata 
Dia da de ce sa n-o scoti afara? ce are iesitul cu vaccinul, zau ca nu am inteles niciodata.
Offf mai Camy... sanatate multa! Si nu sta departe fata draga, aici e si locul tau 
Marina la faza cu socrela eu imi rid in barba, adica "si capra vecinului" ![]()
Violeta e minunata Mirunica! sunteti o familie frumoasa. si tu madam cu putin mov ![]()
mada te urasc de-a dreptul cu aspiratul tau cu tot. ma faci sa ma simt vinovata aici ca eu nu fac. dar ma tine putin, nu-i bai 
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Irda spune:
Salutare dragele mele!
Camy....ma bucur ca te simti mai bine un pic!Pupam fata!
Multumim pentru mesajele de...buna reveire......
Sun....La Multi Ani...intarziat sotului tau...sa fie sanatos si fericit alaturi de fetele lui!Pupicei!
Povesti din vacanta....doar vreo cateva...or sa vina in curand!
Narci.....fetele s-au comportat ok in timpul zborului.
La dus Antonia a dormit aproape non-stop...1h.30min si DAri s-a jucat sau s-a uitat pe geam, iar la intoarcere.......bb a fost cam "zgubi"...a vrut doar in picioare pana o lasau "macaroanele" si dupa ce se odihnea un pic....o lua de la capat, iar daca incercam sa-i schimb pozitia sa te tii urlete:((
A fost interesant cum ne-am inghesuit toate in toiletu' avionului ca avea DAr ceva necesitati mici(pe care nici macar nu le-a mai produs...ca s-a .."intimifastacit" de cum era pe-acolo)...Dari de mana...bebe legata de mine in wrap si mami cu cele cateva kile ale ei in plus...incercand sa facem echilibristica pe-acolo sa nu ne atingem de ...diverse...
Maine mergem la vaccin....am cantarit-o pe Antonia sambata seara cand am venit si avea 5.800gr....nici nu stiu daca-i bine au ba....vedem noi maine...
A inceput sa naparleasca asa ca toate caciulitele ei arata de parca am "cazat" vreo matza inauntru nu un capshor de bb!
Partea buna e ca ii creste si puf de par nou...mai deschis decat ce avea ea in cap...adica un saten deschis de la un negru intens...ochisorii inca nu au capatat o culoare clara...sunt cand gri cu caprui, cand verzi cu caprui...mai vedem
Am reusit sa ne odihnim nitel, asa ca scopul vacantei a fost atins!
Poze...nu prea avem....doar vreo cateva cu telefonul lui mamaie...ca am plecat la noi doar cu camera video.
Tre sa ne preagtim de dus in vizita la un bb cu 1 luna mai mica decat noi!
Pupicei tuturor si promit ca revin cu ceva poze.
MissJJ spune:
Narcisa din cate tin eu minte, sorry daca gresesc, da nu e ziua lui Vil azi sau a fost pe 27?
La Multi Ani
si sa fie cat mai feiricit alaturi de fetele lui frumoase.
Avu revin la poze: Julia si Sofia sunt niste bijuterii
,Miruna e super simpatica in rochita galbena
, Bogdan e tare scumpel cu body-ul cu stelutza, Tudor doarme tare frumos in bouncer, Xenia e o dulceatza in costumasul roz, Sara e atata de simpatica e ca un spiridush
, Sebastian cu mamica Scumpi sunt doi scumpei, Sebastian de pica e tare scumpel cum scoate limba la surioara, Miruna si mami sunt doua printese
, Miruna de Ralu e absolut delicioasa in sleppsuitul cu buline, Denisa e o dulce cum doarme ea in carucior si ii sta f bine cu winnie si cu fluturasii, Nicholas de atb arata bestial in maieul de jmecher
, Nicholas de morcoveatza e tare scumpel cum doarme la tati in brate, Ioana e super zambarici
.
Si iar ma opresc ca merg sa pun de papa ca pana ma invart eu prin bucatarie apare si Flo.
Edit am uitat sa va arat www.toysrus.co.uk/Product.aspx/bruhome/bruactivebaby/bruactivebabyplaymats/281093" target="_blank">gym-ul lui Ami si noul www.shop.bt.com/productview.aspx?quicklinx=4M8P&CategorySelectedId=11263&PageMode=1&NavigationKey=11263&InMerch=1#imagegallery" target="_blank">monitor ca ala vechi a cazut la datorie si aici ultimele poze cu printesele si alte achizitii.
de
Ari si
Ami
dana81 spune:
Irda bine ai revenit!
Maitrey
i-am spus Clarei despre tine
Mada
multumim de complimente...auzi da tu cand mai ai timp sa le stii asa pe toate?
Ileanna ce faci iesi din club? Auzi la ea, marsupiu, hranit...pai eu am pus cupilu duminica in marsupiu sa plec la supemarket cu tati din dotare, si in 3 min m-au apucat pandiliile, ca nu statea bine, ca daca i se face foame cum ii dau bibe, etc...asa ca am asezato frumos in carutz si am facut din nou turul blocului
BIRI 1 kg? asta e floare la ureche pe langa cele n la puterea a 2 ale mele, pup fata poate fuge kg...
ANAXENA felicitari mamicii de baiet!!!
CAMY bine ca ai fost la dr, altfel cine stie cat mai sufereai de durere...
NARCIS nici o tochitura nik nu am papat, ca am avut musafiri si am stat in picioarele lor...
de mi-a trecut si pofta, altadata....
fug la patutz si revin
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
ileanna spune:
Camy noi ne bucuram ca nu poti sta deoparte!!! Si suntem langa tine in cel mai mic sau mare pas pe care il faci. Cu adoptia ai mai facut vreun pas???
Dieta - mai cu dieta eu stiam ca problema nu e de pierdut laptele. Ci ca in curele de slabire organismul incepe sa elimine toxine si astea ajung in lapte.
Biri 
Pai stai ... asculta ... iegzista o iexplicatie. Io vorbeam numai de fetele care lipsesc de la apel. Adica incercam sa le induiosez ca sa scoata capu'. Intzelegi tu??? Si de aia am si avut curaj. K altfel is rusinoasa. Nu poci recunoashte ca is in limba asha ... fatza in fatza
. But I reeeeeeealy love u ![]()
Bah, umblatzi ca pe ace cu Biri ca ne-o luam!
sursu la 5 jumate ajunsei io acas'. Am iesit cu o colega si vecina care a nascut acu' 2 saptamani (daca va dati seama, in luna a 9-a o sunam la 2 zile si nici nu ziceam cine is, ci urlam in telefon "fah!! ai nascut?!!!". Si dupa aia ii ziceam ca e neserioasa
). Da tre' sa fac o regula cu ea k mai mult ii place sa stea nu sa mearga (shi la mine shefu nu accepta asemenea mizerii) si nici nu sta prea mult in parc (io numa de la 2 ore in sus). Asa ca cre' k o sa ies cu ea si dupa aia o sa ma indrept spre tine.
Irda unde ai fo'? Sa nu-mi zici ca erai singura cu 2 copii in avion k imi mananc capu' singura. Sau mai bine mi-l bag in fund ...
Auzi madam Sun. Ia scoate capu' de dupa canapea!!
Las' ca ma duc sa urlu dupa tine pe mess. Sa vad dc ma bagi in seama.
Fug k chiraie.
Pozici ![]()
ariadnabr spune:
Suntem prin zona, da' nu prea-mi vine sa zic nika, nu de alta da' s-ar putea sa explodez iar si mi-e ca de data asta o sa fiu "rude"...
Asa...Ileanna...mama...nu stiu ce am sa fac cu el...il agatz de lustra si ma uit la el cat e de handsome
ca altfel....da' nu ma mai plang ca ma bate Diarux
Mada daca ai terminat la tine nu vii si la mine
ca io stau pe forum in loc sa dau cu aspiratoru' ![]()

Dia O sa dati cu rosii, dar eu nu le vorbesc romaneste. In casa engleza e prima limba, eu aici romaneste vorbesc numai cu mama la telefon o data pe saptamana. O sa aiba timp sa invete si romaneste atata cat o sa o foloseasca...o data pe an...daca! am considerat mai important sa vorbeasca corect la varsta asta...de Sonia vb...limba engleza. Stiu teoriile care spun ca daca le vb in doua limbi le vor invata pe amandoua...
Camy Sper ca o sa te simti mai bine in curand 
Biribu Pai...zice si io ce mi-a zis doctoru' meu de-am vrut sa-i sparg capu'
da' sa nu ma bati auzi??
"lasa ciocolata!" ![]()
Lasa fata ca o sa slabesti tu 

Asaaaaa....termin mesajul ca imi maraie fetele lol amandoua!! ![]()
Suuuuun Oi citi, n-oi citi...io incep stresu' Undeeeeeeeeeee esti!!! Mi-e dooooooooooooooooooor de tine! Na! 
![]()
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
Irda spune:
Ileanna....am dat o fuga ...colea..pana-n Italia, la mama...cica sa ma odihnesc si eu nitel....ca-i era mamei mila de cearcanele mele pana la shosetee....
Si ...da...am fost singura....ca la vama italiana se uitau aia ca la urs....se chemau unu pe altu sa vada "minunea".....iti dai seama cum aratam....
Io...una bucata "picola donna de 45 kile".....
cu un bb in wrap...
cu un rucsac mare in spate....
cu geanta de la camera video pe un umar...
cu rucsacul Dariei atarnand de al meu....
impingand cu o mana la carutzul...
(ca in cealalta aveam pasaportul si biletele)
in care se afla ploada de 3 ani...
urlacioasa ..evident!
:(
Circu' Praga....dai 1 leu si-l vezi degeaba!!!
vias spune:
...cu adoptia mi-au spus sa mai astept...pt ca mi-a murit copilul prea de curand si vom fi respinsi..adica nu vom primi certificatuil cum ca am fi familie apta pt adoptie...

....am facut profiterol...asa beteaga de o mana cum sunt...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
Biribu spune:
ileanna apology accepted 
dana stai asa ca nu de 1 kil e vorba, ci de 10 + 1 
ariadnabr da tu cum ai ghicit cucoana ca eu si ciocolata ....
....????? scrie pe mine?
bei sun e obosita, acuma si voi, n-o fi prea dormit fata azi noapte, na ![]()
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)

25.06.2008