Pepenasi de iulie-august 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

CAMY imi pare rau k te doare asa tare... sa treaca mai repede..si probabil k corpul tau e mai "puternic" k depinde si de fiecare in ce masura isi face efectul anestezia...uite exemplu, eu dupa ce am nascut si ma cusut la "dansa" mia facut 3 anestezii...mia zis doctora k mii se umflase/unflase k un balon..si tot am simtit cand ma cusut..si o colega de salon era amortita acolo si a doua zi cu o singura anestezie...deci depinde si de corp..si de anestezie..

Denisa mamy de Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Serenity, Ladymina, Didi si Gini, vazut pozici cu pepenasul si pepenasele voastre, care mai de care mai simpatici/simpatice .

Biri, si multumim de sfaturile referitoare la diversificare.

Sursu, cuscra, am pus manusi pentru ca se apuca de ciuf si tragea neica, de ziceai ca vrea sa-l smulga. Si i se inclestau degetele in par de nu i le puteam desface cu una cu doua. In tot acest timp, evident urla cat o tinea gura de durere . In plus se mai si zgaria pe fata. Dar acum am mai crescut si m-am gandit ca e timpul sa renuntam la ele, si sa vedem la ce folosesc de fapt mainile (tras mami de par de exemplu ). Desi erau asa bune la gust cand le sugeam .

Camy, imi pare rau ca te doare asa rau si nu am cu ce sa te ajut decat cu o incurajare .

Dia, cum mai asistenta racita cobza sa lucreze cu copiii? . Si nu ai zis nimic? Io am scos fata dupa vaccin, i-am facut si baie seara si nici nu i-am dat paracetamol. Nu am avut reactii asa ca ma gandesc ca am procedat corect .

Mada, astept pozici cu noile achizitii. Io acu m-am hotarat ca trebe sa cumpar un scaun de birou pentru Matei sa stea si el cum trebe cand face lectiile, si o lampa pentru cand are mai mult de scris si ne apuca seara (adica mai mereu pana acum, ca tare greu face temele astea , da asa e la inceput, deh!). Leneveala placuta!

Anaxena, felicitari prietenei tale pentru bb!

Marina, fata sa reziste la socrela, ca stiu cum e...

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ileanna, ma stric de ras cu tine...

Carmenelo pup afganii

Mada, da, uita-te cand ai timp...si uita-te si daca au vreo varianta cu 3 rotzi, nu cu 4...si cat costa, daca aia cu 3 rotzi poate sa-si mute manerul - adica daca bb poate sa te vada pe tine si daca se poate schimba cu bb sa vada drumul, daca se aduna ca o umbrela etc...Multzumesc...pai unde ai trimis schemele de vdiversificare ca eu n-am vazut

Diana, pai pune poze cu wrap si cu hainutzele ce ai primit

Biri, salvat diversificarea, ca Ileanna, in folder special...pai daca nu merge picassa, baga mail zic...

Da, chiar, zic sa punem un link cu scheme de diversificare cum a sugerat Dia

capri, felicitari pentru noa[ptea linistitaaaaa

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Am intrat putin sa pun poze de la botez, pentru cine vrea sa-mi vada micuta crestina.
Nu am citit nimic din urma, sper sa recuperez maine cand o sa am mai mult timp.
Va pup pe toate

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Sursula, Capri, merci

Ca tot zicea Carmenela de caini si pisici, parintii mei au un ciobanesc si o sumedenie de pisici crescute pe langa acest ciobasesc (care e foarte iubitor de animalute mai mici ca el ), si deci viteze. Si vecinii lor au un rottweiler (defapt sunt 4 case care sheruiesc o singura curte maare), care a venit intr-o zi la plimbare pe alee pana in fata casei alor mei - el de obicei sta inchis intr-un tarc. Bai, si cand l-au vazut 2 pisici, s-au zburlit de ziceai ca sunt punkiste si a fugit rottweiler-ul mancand pamantul. Nu s-a mai gandit ca la cat de mare e el putea sa se aseze cu fundul pe ele si sa le turteasca freza , pur si simplu nu stia incotro sa fuga mai repede.
A, si sa va mai spun ca rottweiler-ul cu pricina, desii e cat un tanc, nu e deloc fioros si e si vegetarian .

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Vio, am vazut pozele. Ce frumosi sunteti toti 3! Sa va traiasca mica si scumpa crestina!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Revin si eu. Logic ca nu am putut sta totusi asa in dezordine si praf asa ca am aspirat peste tot si am spalat baile. Am reusit si eu sa fac un dush dupa ce am pus pe Ari la nani si apoi am reusit sa si pap si sa ma uit si eu putin la tv.
Asa ca sa nu fac discriminari si sa iscam iar isterii si depresii pe aici ma uit la toate pozele care or fi noi care nu or fi si gata.
Mihaitza e un scumpel cu, caciulitza lui de piticutz ,Karina e o dulce cum doarme in costumasul roz, Alex e tare dragalas cum doarme el cu fundul in sus, mai cunosc pe cineva cu zulufi si ochi albastri care dormea asa ,lui Daria ii sta f bine in rosu , Raisa e o scumpa cum se pregateste ea de baitza, Luca e super tare cum iese el de sub prosop, Sara e o dulce cum doarme ea adanc in paturica si Radu la fel care are o fatza asa senina prin somnic, Raul rade smechereste, Ilinca e totala cum doarme in bouncer, Flavius cu surioara iti vine sa ii papi de dulci ce sunt, Darius e cel mai scumpel dintre toti, lui Mara ii sta f bine cu verde, Andreea e dulce si zburlici, Andrei e un balerin desavarsit , Matei si Stefan sunt f scumpei la fel si Deea cu Bogdi, cei doi cavaleri ai lui Mona, Cris si Codrin, sunt niste dulceii, Sofia nici nu mai zis e un fotomodel desavarsit care rezista cu brio la sedintele foto, Clara e o scumpete si jumatate cum isi arata ea nasucul din prosopel, Victor e tottal cum doarme cu degetelul, Mircea cu fratiori sunt adorabili si ma opresc aici ca s-a trezit Ari si mai revin.

de Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

..si pt ca tot sunteti alaturi de mine, am intrat sa va spun ca sunt ceva mai bine...va pup pe toate...
Mada...multumesc mult...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

....cred ca ati observat ca nu pot sta departe de voi, nu??????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Asa am revenit.
Camy eu ma bucur ca nu stai departe de noi si ca intri si ne povestesti despre tine. Multi pupici dulci si o imbratisare calda.
Narcisa uite www.mamasandpapas.co.uk/skate/" target="_blank">aici mai multe detalii despre skate: se poate si cu fata la mami si cu fata la drum dar de inchis nu se inchide umbrela si nu este cu trei roti de manevrat se maneveaza usor ca l-am mai vazut in magazin, sa vad cum e maine vremea si merg cu fetele la o plimbare pana la reprezentanta oricum tre sa ies sa iau mancare la pesti.
Vezi ca ai pe link in dr mai multe optiuni este si video cu skate-ul si mai multe.
Pe mailul comun am trimis un mail cu o carte de divserificare e un fisier pdf.
Uff iar tre sa fug Ami ma cheama revin cand apuc.

de Ari si Ami

Mergi la inceput