Pepenasi de iulie-august 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

DIDI-AIDA ta e o minune de fata!-lasa ca noi mamicile de baieti-admiram fetele frumoase!
MARINA-cand ai de gand sa iesi prin IOR,anunta!Ca noi ,gascuta de IOR ne tot amenintam ca iesim,dar...nu prea isi pupa bebeii programele:)
CAMY-tinem pumnii sa nu doara tare fata!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Mada merci ca m-ai mai linistit cu 2 exemple chiar :))
Instinctul imi spune sa-i sustin capul pana cand o sa si-l tina singur. Nu vreau sa-l imping cu nimic: nici cu tinut cap, nici cu stat in fund / mers in picioare etc. Desi mi le doresc sa se intample si maine . Nu cred ca e treaba mea sa corectez ritmul natural sau sa accelerez ceva.

In acelasi timp sigur ca vreau sa aflu si ce mai fac colegii de generatie ...

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Sursu estimez ca abia pe la 3 jumate ajung in parc. Si asta in zona mea ... In zona ta ... ar mai dura pana pe la 3:45 cred ...

Cam tarziu zic eu ...

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Io fac hara kiri la laptop!!!!!!
Dupa ce ca abia am timp, mi se reseteaza periodic!!!

Deeeci, here I go again:

Salut fetele!!

Azi am fost la vaccin si la bilantul lunar, verdictul: 5 kg si 60 cm. Dr. a zis ca e bine, ca trebuia sa aiba 4.300, iarr asistenta a zic ca nu a crezut ca are numai 2 luni jumate, a crezut ca e mai mare!!
Acu sta in bouncer, da nu stiu pana cand, ca e taaare maraita...

Tinut capul Miruna si-l tine cand sta la mine pe umar, destul de mult, ca ii place sa se uite in jur. Cand sta pe burta nu si-l prea ridica. Eu nu i l-am prea sustinut, mai mult o sprijineam pe umar...

Ileana cucu bau to you too!! M-ai binedispus de dimineatza (la amiaz la mine...). Mie Narcisa mi-a urat bine ai venit la odisee prima data...pe aceasta cale, o .

Biri multumim de info despre diversificare! Ar fi fain daca le-am face link pe prima pagina, sa le gasim usor cand o veni vremea...

Camy multa bafta la doctor, sa-ti treaca si sa te simti mai bine!!

sSerenity nu esti o mama denaturata!! Nu te mai invinovati! Muulta sanatate si sa va faceti bine cat mai repede!

DianaM te asteptam mai des...mie imi plac f mult postarile tale! Felicitari pt. wrap, sa-l folositi sanatosi!

a.cicel sper din suflet sa rezolvati cat mai repede problemele. Daca simti nevoia sa te descarci, noi suntem aici! Multa sanatate, odihna si te asteptam repede inapoi!

Marina sper sa-ti intri cat mai repede in ritm! Da-i ignore la socrella, nu o lasa sa te enerveze! Multa sanatate!

Capri felicitari pt. noaptea bine dormita! Chiar e o realizare!!

Anaxena felicitari prietenei tale!! Cand ai timp, imi spui ce dieta tii, daca e buna pt. alaptat?

Mada leneveala placuta! Enjoy, ca si asa o meriti din plin!!

Acu am si eu niste nelamuriri:

1. Cum se spala varful de la Batista bebelusuliu? (ala de se baga in nasuc?)
2. Dr. a zis ca o pot scoate azi afara (la noi e soare). Voi ce ziceti, sa o scot sau nu?

Parca mai aveam, da' neuronu' meu e in vacanta.... daca imi amintesc, va intreb.

Fug la papa si sa stau cu mutza, sa o consolez...

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Salutare fetele,
Noi nu am mai intrat, ca nu am mai avut timp..Nici acum nu am, asa ca sunt rapida, si zic din amintiri....
Cristina parca intreba....si sor-mia a raspuns.. Da, nene, am 6 caini, o pisica si zeci de randunici. cel mai rau ma deranjeaza randunicile care mi se caca pe toate geamurile.... Bine ca au plecat. E drept, cred ca au clacat la cate au vazut aici.. Pisica e ok, a avut....surpriiizaaaa......un picior rupt, halit de caini pe cand era zapada anul trecut afara. Operata, peticita...si-a revenit...si acum e convinsa ca e un caine mai mic, si inadaptat...Dar sta vitejeste printre caini, iar afghanii o adora...
O sa fac o poza sa vedeti cum dorm toti in acelasi pat...
Cei 6 caini sunt mai toti nebuni, psihopati, nevrotici sau, in cel mai bun caz, bulimici. Majoritatea sunt calcati de masini....Nu in acelasi timp...Deci, asta-i ferma mea...si ma mandresc cu ea...sunt piooooniiieeeerrrrr....
Caprioara, stiu ca s-au intalnit ai nostri ca brazii. Abia astept sa bage banii pe card si sa fac comanda. Azi o facem, gata! Mama...zici ca suntem de la NASA...
Cam atat am reusit sa scriu acum, ca gata, radarul m-a prins....busted on job....Ma duc, ca urlaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Reviu, cand oi putea...
Ileanna...."prezent"vezi?
Va pup

decat sa nu stii nimic ....mai bine sa stii putin...(prietenii stiu de ce...)

Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

dia: am tot evitat sa discut de regim pt ca poate se mai apuca cineva si nu ash vrea sa va zic ca la mine a mers si am laptic garla si la voi sa nu mearga: e regimul disociat: 3 zile lactate,3zile carne,3 zile fructe...apoi trec la altul teoretic ar trebui tzinut in continuare dar nu ma risc din cauza alaptatului
cu mucii e simplu:pui sub jet de apa ,tzi cu degetul o ieshire,umpli cu apa,il agiti si apoi scuturi ca pe termometru si gata

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Iubitul meu sotz m-a lasat fara paine si a plecat!! Ileanna ce ziceai tu de insectele alea, calugaritze?

Ana mersi de raspuns...hmmm, eu oricum nu ma risc inca, ca la mine si asa e laptele limitat...poate mai incolo, la diversificare. Ma bucur ca la tine merge fara efecte secundare!! Succes si sa ai rezultate!!!

Carmenela ce ferma misto ai...unu' si unu' , sa-ti traiasca, iar tu sa ne mai pove despre ei!

Din cauza laptopului care face figuri am uitat sa va spun esentialul, culmea neglijentei: asistenta care i-a facut azi vaccinul ERA RACITA COBZA!!!!! Nu stiu cum poate veni sa lucreze cu copiii in halul ala, FARA MACAR SA-SI PUNA MASCA!! Asa ceva nu am crezut posibil, sau is eu erxagerata? Ziceti si voi...

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

m-am intors....ma simt foarte rau...am urlat cat m-a tinut pe mine gura...mi-au facut anestezie...dar nu stiu de ce naiba la mine nu mai prinde....m-au taiat in doua locuri...am simtit tot....si acum am luat reteta..100ron...am luat calmant si innebunesc ca nu trece...simt ca ma sufoc de durere.

Am si eu o intrebare...de ce naiba nu mai prinde la mine anestezia??????????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

DIA-mi se pare strigator la cer faza cu asistenta racita!!!!
-batista noi am achizitionat-o ieri si intentionam s-o incercam diseara.Pana atunci eu am pus-o pe toata in solutie de dezinfectat de la Chicco.
Asa si sa ne laudam si noi cu un pitic grasan:2 luni,6 kg 200g,insa doar 58 cm!
Ileanna-eu am musafiri acu' si scriu aici repede ca o nesimtita-asa ca am amanat iesirea pe la 16.30-17.Asa ca..da un semn daca mai esti prin parc

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...jur ca nu mai pot de durere...urlu singura prin casa...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput