Pepenasi de iulie-august 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...si maine baiatu sta acasa...sa puna parchetul...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna seara fetele!

Azi am vrut sa ma intalnesc si eu cu Sursula si Ileanna si nu mi-a reusit, am fost in contratimp. Fetele, cand iesiti zilele astea in IOR, dati si la mine un apel, sa se intalnesca si Irinuta mea cu Vludut si Tudor.
atb, in legatura cu reteta, sa stii ca e cea mai simpla prajitura pe care am facut-o vreodata. Si eu m-am intrebat ca si tine prima data: cum se coace. Am pus pe picasa la pepenasi o poza cu prajitura, sa vezi cum arata coapta. Laptele praf se pune asa, praf. De aia eu o numesc prajitura din prafuri. La copt se moaie un pic laptele praf si isi mai lasa si merele zeama.
Rontzy, m-ai facut si pe mine sa comand tot leagan din ala Aquarium, asa de mult mi-a placut. Sa vedem daca ii place si Irinei.
Anna, multumesc.
Biri, multumim de informatii. Ti-am zis ca am un folder cu informatiile postate de tine?
Mada, foarte frumoasa paturica de joaca, de fapt toate lucrurile pe care le iei pentru fete sunt asa frumoase.
Sun, Boti, Bujo, unde sunteti fetelor ca mi-e dor de voi, pe bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

l-am vazut pe raducu de serenity ma bucur ca ai pus pozici noi sa videm si noi cu creste flacau'...si mami lui

iar miruna e o dulce cu palarioara iar mami ei arata f bine

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Mada, multu de compliment! Si fetele tale sunt super dulci, cresc pe zi ce trece, Ari de pe-acuma e o adevarata domnisoara. Ce bine-i sta cu codite! Sa folositi sanatoase tot ceea ce ati cumparat! Si chiar asa, va pregatiti de vacanta la tropice?
Violeta, ce printesa scumpa ai tu acolo!!! Si tu ce bine arati! Super rochia... violeta!
Fetele, io mi-s cam amarata azi... Nicholas e ince destul de bolnavior, iar eu a trebuit sa arunc cateva portii din lapticul meu taman acum cand are cea mai mare nevoie de el. Eu am mancat ieri ceva si m-am dereglat atat de rau la stomac incat azi-noapte a trebuit sa vars de rau ce-mi era, iar azi toata ziua am avut diaree... si orice mananc imi provoaca greata, si nu-mi sta nimic in stomac. Eu care in sarcina n-am varsat nici macar o data, eu care am stomacul de fier. Nu pot sa-mi dau seama exact de la ce am patit-o, dar cred ca de la o prajitura cu frisca pe care o aveam de cateva zile in frigider, dar inainte sa o mamanc am gustat-o, am mirosit-o nimic suspect, chiar a fost buna. Toata ziua am avut asa o stare de nasoala, si de frica sa nu-i dau si lui Nicholas toxine, m-am muls de 2 ori si am aruncat lapticul. Oare acum, seara, pot sa-l alaptez sau sa astept pana maine? Si el e asa de bolnavior, cu nasul infundat, abia respira, tuseste si ii sunt rosii ochisorii... Eu ce remedii babesti pot sa iau ca sa mi se mai intremeze stomacul?

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Narcisa, LA MULTI ANI!!! lui Vil, sa fiti sanatosi, fericiti si binecuvantati de Dumnezeu!
Camy, si ce-ti gateste sotul bun?

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

am pus si eu poze la pepenasi pe contul comun

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Fetelor, eu iar am disparut ca magaru-n ceata, dar am motive intemeiate. Am ajuns la spital, pe motiv ca mi s-a infectat un sin si-am trecut prin niste zile crunte, m-au gaurit la sin ca sa scoata ce se strinsese pe acolo, acuma sint cu pansament dupa mine si iau antibiotic la greu. Medicamentele contra durerii nu le mai iau, ca si-asa mi se pare ca-s umflata de medicamente.

Alaptez in continuare, desi cred ca productia mi-a mai scazut, dar ma incapatinez sa nu ii dau formula. Azi a fost tare miriita, mi-a supt 45 de minute doar la un sin, oare se regleaza productia daca o las sa suga cit vrea, indiferent de perioada?

biri, daca esti prin preajma poti sa imi zici ceva de augmentin? Eu asta iau, insa pe prospect am citit ca n-ar trebui sa alaptez cind iau antibioticul asta, insa cei de la spital au zis ca pot alapta. Azi am vazut ca a facut ceva mai moale si mi-e teama sa nu dea in diaree din cauza antibioticului meu. Ma poti sfatui ceva? Sa renunt la alaptat sau sa continui? Mi se mareste productia daca o pun la sin mai des sau e o cauza pierduta alaptatul la mine? Pliiiiz help me, sint tare debusolata.

Mami de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

atb imi pare rau pt el si pt tine,apropo de ochi roshi,Maria de ieri ii are asha,ea e mucoasa de ceva timp si m-am obishnuit dar azi dimineata a si tushit si au aprut ochii roshii in peisaj...sa ma ingrijorez?

fetelor va multzumesc pt urarile adresate prietenei mele!!!

Sun e in Bora Bora!!!

ma duc la nani,am culcat gandacul..dar e cam devreme de nani...ce-o fi patzit sotzul de s-a bagat in pat??are ganduri necurate??

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

pe toate si va multumesc pentru cuvintele frumoase.

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Narcisa La multi ani lui Vil.
Atb insanatosire grabnica tie si lui Nicholas.
Camy ma bucur ca ai ramas cu sotul tau, sper sa va intelegeti. Ma bucur ca ai ramascu noi in continuare.
Mada am vazut pozele cu printesele tale, sunt superbe amandoua.
Biribu nici eu nu reusesc sa slabesc, am in continuare 10 kg in plus,tot probez hainele vechi in speranta ca mai gasesc ceva ce sa ma cuprinda, dar degeaba
Maitrei sunt super pozele, mai ales poza inm care tati o tine in picioare

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput