Pepenasi de iulie-august 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 16
dia_filipas spune:
Seara buna!
Noi nu am parasit azi incinta pt. ca Miruna e foooarte maraita, vrea numai in brate, cu un ochi doarme iar cu celalalt se asigura ca e inca in brate. Atata plange, si e un plans nou, mai a jale/durere...Nu pot s-o misc nici macar un mm ca incepe sa urle. In plus are temperatura 38.18 si piciorul e rosu...
Sun e un Bora Bora? Ce faaain? Cat sta? Ce bine ca stim de ea, am crezut ca s-a suparat...
Maiyreyi
mersi! Vai ce seamana Alexandra cu tine! E o dulcica!
Irda m-ai distrat cu intrarea pe care ti-ai facut-o in aeroport! Esti tare curajoasa! 
Mada
mersi!!
Turtu imi pare rau sa aud ca nu esti bine!! Eu nu stiu sa te ajut, dar iti doresc sanatate!
Camy ma bucur ca esti mai bine, imi pare rau ca ai suferit atata din cauza furunculilior
. Ce ati papat bun?
atb imi pare rau ca sunteti bolnaviori
sper sa ii treaca repede!!
Vio vazut pozele
micutza crestina si mamicutza foarte aratoasa!!
Fug ca iar urla...sper sa trecem cu bine si de asta...
!
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
maitreyi spune:
dia ai pus supozitor cu paracetamol? eu piciorul i l-am masat continuu aproape in ziua cu vaccinul cu comprese sterile inmuiate in apa rece de la robinet.
sa treaca repede!
multumim de aprecieri
da' numa' cand are caciulita seamana cu mine. cand o dam jos e tati in picioare ![]()
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
Didi81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anukis Buna tuturor, eu sunt noua pe aici. Am o fetita de 7 saptamani, Sabina, si m-am gandit sa imi fac cont, dupa ce am tot citit aici fara user. |
Bun venit, Anukis
. Acum mesajele tala apar mai tarziu pentru ca sunt moderate, dupa 10-11 mesaje insa o sa iti apara in timp real, asa ca scrie repede cateva Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Biribu spune:
turtu poti sa iei augmentin dpdv al alaptarii. e adevarat ca ii poate da copilului ceva diaree. nu cred ca iti pierzi laptele, pur si simplu poate e ceva mai putin acuma cu stresul bolii. isi revine sigur dupa ce trece perioada asta. eu nu as renunta, dar tu stii mai bine daca mai rezisti. daca iti face diaree poti sa incerci biotics pt bb, si chiar si tu sa iei. in cel mai rau caz poti sa-i dai formula citeva zile si sa pompezi si arunci laptele. sanatate multa!!
adriana o metoda babeasca destul de buna e cafeaua macinata - iei o lingura si o inghiti asa cum poti, ajuta!
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
boticelina spune:
Fetele iubitele, n-am disparut intentionat, am fost tare plimbarete in weekend, si azi m-a lovit pe mine dileala, cam acelasi lucru ce a patit si Adriana (atb), si tot de la o prajitura, vroia sa ma ia si o raceala, am supt un eferalgan efervescent, sper sa nu dauneze la galusca ca doar asa m-am pus si io pe picioare, ufff!
Imi pare rau ca Monu a decis sa abandoneze corabia, sper sa te razgandesti Mona 
Biri am salvat ce ai scris despre diversificare, am citit din scoarta in scoarta si cartea pe care a pus-o Mada pe mail (multam Madutz
) si pe mine tot cerealele ma atrag pentru inceperea diversificarii.
Ile, Garga isi tine capul cand sta in brate, de pe la 6 saptamani, dar mai mult de nevoie, c-o apuca urlatul cand eram cu atelajul la plimbare si singurul mod in care ne puteam deplasa era cu ea la verticala pe un umar si cu mina cealalta sa imping caruciorul, alta mana nu mai aveam sa sustin si capu... Pe burtica nu servim si nici nu isi doreste inca sa stea in fund, ce sa zic ca in picioare ca Mariuca Xenei nici nu vrea sa auda, pune de-o criza...
Maitreyi ce dulce e Alexandra si ce amintiri frumoase ai din spital
. Acuma daca stau sa ma gandesc parca si la mine s-au mai estompat relele, probabil ca peste un an o sa mi se para si mie misto naduseala pe care am inghitit-o (si nu numai) 
Turturiq, imi pare tare rau sa aud ca ai avut asa experienta nasoala cu tzitzi. Totusi din ce povestesti imi suna ca inca alaptezi cu ambii sani, bine ca macar nu ti-a compromis alaptarea, sa fii nevoita sa dai doar un san. Te inteleg perfect cu incapatanarea de a nu da formula, si eu incerc sa ma tin tare, nu cred ca dau mai mult de 1-2 bibe pe saptamana, dar sa stii ca nu se face gaura-n cer daca mai vede si un lapte praf. Te pup si fii tare 
Gini, Narci, Ile si fetele care nu ne-ati uitat, va pupam apasat si cu tzucaituri, n-a fost cu intentie absenta, pur si simplu seara nu mai aveam energie sa si scriu, dar am citit tot si va iubesc pe absolut toate 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
dia_filipas spune:
Maitreyi, da i-am pus paracetamol, mersi
...m-am cam chinuit, ca ba nu gaseam "orificiul", ba il dadea afara...asta nu stiu cum reusea
...pana la urma a intrat...
Si eu i-am pus compresa cu apa rece, acum nu mai e rosu, da' pe ea inca o doare, ca si-l fereste cumva, cand o iau in brate, il indoaie...
Boti welcome back! sa va fie de bine plimbarea!
Oare ce-o fi patit Mariana din Suedia?, nu mai zice nimica nimicutza...
Anukis bine ai venit!
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
atb spune:
Anaxena, eu nu m-am panicat la primele simptome de raceala, si nici acum nu ma panichez, mi-e doar asa de mila de el saracutul cum se chinuie, tot ce putem face e sa ne rugam la DD sa treaca mai repede, eu una n-am de gand sa indop copilul cu medicamente. Sirop si-atat! Pup Maria umblacioasa! Sa fie numai alarma falsa in legatura cu ochisorii rosii. Si, era obosit sotzul sau... ?![]()
Violeta, Dia, multumim de ganduri bune. 
Biri, merci de pont, ma duc sa-l incerc.
Boti, tu pt. diaree ai luat ceva? Ai alaptat?
Deci, io daca am diaree alaptez sau nu???
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
boticelina spune:
Carmenela, Didi la noi e invers, avem 3 pisici si o catea, una mai alintata ca cealalta. Si-au stabilit chiar si un fel de ierarhie, pisica batrana si rea e shefa, apoi vine Pufarina (care by the way, Dia, a fost foarte amarata vreo doua saptamani si a stat bandajata intr-o soseta de-a lu tata pentru ca a fost castrata), apoi vine cateaua (coana Mitza) si apoi vine si motanu meu prostovan pe care-l protesc toate, ii fura mincarea, il ciufulesc, il imping la soare ca sa stea ele la umbra, vai de botul lui alb cu roz ![]()
Vic de ce ai un dinte impotriva Rotarixului? ca io am vb cu pediatra si ea a zis ca n-ar fi rau sa-l fac. Povesteste-mi si mie... please
Biri, tu ce crezi?
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
ileanna spune:
Ihm ...
Auzi ... Gini ... si fie-ta ce are de gand??? Sa-i puna sa se dueleze pe Vladut si pe Tudor??? Chiar asha ... doi odata ... Vezi ca te aude si Mada si aia o fi ea in UK da-i moldoveanca nevaccinata
. Shi am uitat cine-i cuscra lu' sursu ...
Hai ca incercam. Io incerc sa ies imediat dupa masa de 1 jumate de obicei ... asta inseamna ca ies din casa abia pe la doo jumate si ajung in parc pe la 3
. Complicat nu? Si apoi depinde in ce parte a parcului mai tre' sa ajung. La sursu imi mai ia 15 min ... Si in general ma prinde si un biberon in parc ...
atb pupam fata!!! Las' ca trece. E neplacut da' nu e grav.
Uff turtu shi tu le tragi acolo ... 
Ahaaaaa boti te-am priiiiiiiiins. Pai pe unde umbli mah??? 
Anukis un maaaare BINE AI VENIT!!! din partea tuturor!! Te asteptam sa imparti cu noi grijile, bucuriile, poantele si ... certurile din cand in cand din pacate. Uita-te pe listuta si ai sa-ti dai seama ce date trebuie daca vrei si tu pe ea. Scrie-le aici ... le vede ochiu' neiertator al lui Mada si gataaa 
Pozici ![]()
narcisa.s spune:
ioiii ce fain...Galu cu parintzii sunt in Bora Bora!!!!
Atb-ule imi pare tare rau de Nicholas...Puiutzul mic...Ma gandesc ca e greutz pentru el cu nasucul infundat, poate il doare si capul, e marait...Of
Of Anaxena, si voi??/Pup Mariuca sa-i treaca
Violeta ce scumpe sunteti!!!Multzumim mult de urari
Turtu, eu nu ma pricep foarte bine dar spun sa pui bb la tzitzi.Sa te faci bine repejor
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu