Pepenasi de iulie-august 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 17
ileanna spune:
bujo ... matale?????
Bine k lipsesc o gramada. Fetilor, apasati pe "raspunde la subiect", scrieti "prezent" si apasati "trimite".
Asa, k va simt io lipsa. Shi m-o apucat sentimentalismul si va iubesc (shi pe Biri k pe narci tot o urasc) ![]()
Pozici ![]()
boticelina spune:
Adriana, eu am alaptat, niciodata n-am intrerupt alaptarea chiar daca mi-a fost rau, au mai fost dati cand am luat Eferalgan (asta e panaceu pentru mine) si si atunci am alaptat cu nesimtire si Garga n-a avut nimic. Si oricum nu stiu daca face si ea diaree ca oricum kk la noi e foarte moale si apos de obicei, so... ![]()
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
narcisa.s spune:
Dia, si noi suntem la fel dar fara febra...Of, puiutzul mic.Pup piciorutzul sa treaca.
Anukis bine ai venit!!!!Pupam....Sa ne dai detalii despre voi, da??
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
boticelina spune:
Ile, fuseram la buni sambata si la nasi duminica, pentru ca pardalnicii de nanici s-au tot eschivat si vroiau sa ramana necadorisiti asa ca maica-mea m-a obligat sa-mi "fac datoria" de fina si sa fac vizita cu cadouri cu tot. So, duminica, cu o garga super maraita, am insfacat pungile si ne-am tarat behindurile la nasi. De unde abia ne-am dat duse pe la 7 seara, cat pe ce sa ratam baitza
. La nasi, gradinitza, evident, pen' ca si ei au bebe si sa vezi cum ni-i pasam de la unul la altul ca sa fugim la o tigara sau o guritza de cafea...
Biensur ca odata ajunse n-a mai fost maraita, cred ca o sa creada oamenii ca vreau sa ma trag martira, cum de ma plang cand am asa un copil cuminte si comunicativ... 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
gallyb spune:
BIRIBU e o idee buna sa face cont separat pentru poze, macar asa sa ne vada si fetele. Cu kg ce sa-ti zic si eu am pus 2 deja,dar nu ma apuc de diete atat timp cat alaptez. Am avut si licenta si la ce pofte de dulciuri am, numai de slabit n-o sa ma tin. De fapt nu am tinut nicodata vreo dieta, desi nu sunt slaba.
IRDA haioasa faza la vama. ![]()
CAMY ma bucur sa aud ca esti mai bine, multa sanatate. Cred ca nu este o zi sa nu ma gandesc la tine si la Dariusica. 
SURSULA eu i-am dat Xeniei calciu cate 5 ml pe zi cu seringa si ii tineam capsorul drept ca sa nu-l scoata afara, se stramba groaznic, dar am insistat spre binele ei. Restul il beam eu, un gust...........
Xenia (9.07.2008)
maitreyi spune:
anukis bine ai venit
scrie repede 10 mesaje, unul dupa altul, chiar si cu numai un rand in ele si dupa te vom citi in timp real.
eu ma duc la nani langa bebilica mea 
noapte buna si pufoasa 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
bujo spune:
Ola muchachitas, sorry de absenta. Nu am avut timp sa va anunt ca plec la o nunta la Iasington. Si cu ocazia asta am fost si pe la Husi City la socri. Nunta a fost bestiala, Filip s-a comportat exemplar dar o sa va povestesc zilele astea cand ne reintram in normal. Si dupa ce citesc iar romanele pe care le-ati scris. Pupici si mi-a fost dor de voi ceea ce sper ca v-a fost dor si voua![]()
P.S.Ankuta suna sa-ti dau Infacolu ca io nu mai stiu ce numar ai.
bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip
Biribu spune:
boti eu nu l-am facut ( bine nu eu , plozii
). au fost cazuri de intususception cu el si la noi in clinica s-a retras. acuma riscul e mic, dar...
bujo da ma ne-a fost ... dor. hai varsa sacul cu povesti acilea.
dia pup mirunica mica sa-i treaca.
hai mai narci ca eu cred ca era o gluma
, doar nu zburau acuma juma de glob..
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)