Pepenasi de iulie-august 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

SunSmiledraguta si atenta ca in totdeauna!

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Biri, eu stiu????Ca eu ii cred in stare sa-si ia Galu in spate si sa mearga si pana la Polul Sud...Dar parca mai fain era in Zanzibar decat in Bora Bora

Bah Sun-ule, daca ai dat Tenerife pe Bora Bora sa-mi aduci magnet, da??

Ilenuco, vai ce te iubesc...Uite si sunt fan gandacel...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

deeeciiiiiii...

Mda, Biri, ma iau si eu dupa schema ta.Cu cereale first.Am inceput deja sa-mi comand cereale de orez de la Milupa ca astia de pe aici nu stiu ce au si nu ma bag...Si am mai vazut si ceva cereale cu fructe care cica-s bune de la 4 luni.Imi comand si din alea...

Lamuriti-ma si pe mine, hamurile sunt bunela ceva?Adica se merita sa-mi cumpar sau nu?Ca pentru mine arata ca o lesa de caini si nu prea imi place...

Si baizauei, ma simt haituita.Aici cum merg la policlinica, la spital ceva cum ma intzeapa astia cu cate un vaccin.Au mania vaccinurilor.Aici e obligatoriu sa merg cu Anais la clinica de stat pentru controlul lunar.Bine, merg si la pediatru particular dar la stat e obligatoriu...Cand am fost prima data, la controlul de o luna, m-au luat la intrebari de cum am intrat - Vaccin antirubeolic ati facut??
-Oi fi facut zic, in viatza asta
-Nuuuu, in campania asta ati facut vaccinul?
-Nu
-no hai bluzita jos sa facem vaccinul
Si pac, ma intzeapa

Controlul de doua luni si vaccinul de doua luni
- Vaccin antitetanos ati facut?
-Pai oi fii facut in timpul cezarienei si nu mi-au spus
-Aaa,. nu, trebuia sa faceti trei pe perioada sarcinii.Hai, bluzitza jos sa bagam si un antitetanos

Mijloace de transport in comun...Opresc intr-o statie, la un moment dat urca o haita de doamne si domni, cu troscoletele in mana, imbracati in alb
- Cine n-a facut vaccinul impotriva febrei galbene va rugam sa venitzi in fatza...Dumneavoastra, doamna cu bb mic in bratze, atzi facut??(adica eu)
Si cum nu prea ma pricep sa mint, o incasez de fiecare data.Mi-e si frica sa mai ies din casa

Dia, a trecut febra???Cum sunteti?

Noi am adormit, IN SFARSIT, dupa maraieli si smiorcaieli.Bine, am adormit cum nu se poate mai prost, pe la 6 dupa masa si parca vad ca iar fac o noapte alba

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

narci empatizam cu biata haituita si multi-vaccinata hai ma ca poti sa si refuzi, ce naiba, chiar asa dragoste cu sila e pe-acolo ???

vezi ca cereale poti lua doar simple si bagi tu fructul proaspat, e mai sanatos.

fiu-meu se screme toata ziua sa se ridice in fund, o haios rau asa concentrat. nu-l mai intereseaza nimic altceva, nici mincarea. vedeti ca asa fac ei cind ajung sa faca cite o chestie noua, sunt total absorbiti de problema si uita sa mai si manince sau doarma.

noapte buna fetele

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Da Biri pot sa refuz dar pe mine cand ma iei repede ma pierd...da m-am gandit, cum astia fac vaccinuri numai pana la 39 de ani, o sa le spun ca am 45 si ca practic operatziile estetice...

dragutzul de Anthony

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Bai narci ce faza cu vaccinurile? Da' ce au nene?? Tocmai ma pregateam sa zic ca or sti ei ce or sti si ca poate is prea multe ganganii ciudate pe acolo. Dar cand mi-ai insirat vaccinurile m-am razgandit. Auzi ... antitetanos de 3 ori in timpul sarcinii. Mi se pare oribil si nu i-as lasa sa ma umple de virusi cu bebe in burtica ...

Cine imi explica si mie faza cu rotarixu' si prevenaru'??? Bai ma doare capul cu teoriile astea legat de vaccinuri. Daca e sa ma iau dupa ultimele discutii ... nu mai vaccinam ... nu mai trimitem la scoala ci facem home schooling ... Bine, sincer ma atrag ambele idei. La prima nu am suficiente informatii si nici cunostinte ca sa iau o decizie (si mi-e frica sa zic nu) iar la a doua ... nu cred ca m-as descurca si nu cred ca e voie in tzara asta.

Pozici

Mergi la inceput

Auzi duamna Anka pe tine nu te-a invatzat mama sa mai treci sa mai dai buna - ziua?? Ai???

K uite de ex pe mine ma musca de kur mereu nasii de cununie (care is unchi de-ai sotului) ca "sunt in padure si nu dau un tel". Ca sa vezi cate pot sa trag de la o lumanare nene ... K ultimele 2 zile am facut spumele zeului Dero din cauza lor si a soacra-mii. Imi caut si eu o bona si m-a pus draq sa apelez la ei. Cica "auzi draga, da' tu ce credeai, ca un copil sta unde il pui?" (asta dupa faza cu padurea". In mod normal as fi scuipat ca o cobra da' am tacut si am inghitit kkt de dragu' lu' barbate-meu. Dar nu a fost sanatos k am balit doo zile de nervi.

Bine kre k oricum is cu nervii prastie si reactionez exagerat de la oboseala si mai nou de la PMS. Se pare ca imi vine ciclul. Dupa sangerare n-as fi f sigura, dar dupa durerile de burta ... da. Auziti ... barbate-meu mi-a zis ca pana sa ma cunoasca pe mine credea ca PMS-u e un mit

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata cum eu is cu decorurile de vis hai sa va spun ca la iasi the sun is rising, the sky is blu, the grass is green e fain ca se ridica ceata, noi stand langa raul care trece prin oras, si se vede asaaaa frumooos

bai narci ce tari ti-s concetateni de imprumut. o fi risc foarte mare pe acolo de imbolnaviri de te vaccineaza in halul asta si noi tot cu cereale vom incepe. citeam in capraru ca bebelusii care iau mai grelut in greutate sa inceapa cu cereale asa ca ne conformam tot milupa vom folosi si noi. nu au tipuri foarte variate, la fructe ma refer, da' dupa 4 luni de lapte non-stop, nu cred ca o sa o deranjeze prea tare sa manance vreo 3-4 arome si nu 10

eu la vaccinuri nu ii fac decat cele obligatorii. nu ma bag la rotarix, prevenar & co.

minunea noastra si-a descoperit pumnul de vreo cateva saptamani numai ca mai nou si-l baga atat de adanc incat cred ca isi provoaca voma. la 5-10 min cand ma duc sa vad ce face mai gasesc o balta de lapte pe fata, care se duce pana in urechi, si in care balteste cu parul de regurgitat stiu ca mai regurgiteaza inca, da' nu asa cum face dupa pumn in gura. deci tind sa cerd ca asta nbu e regurgitare

sa aveti o zi frumoasa alaturi de pepenasi si tatici, bunici, catei, pisici, si de ce nu, alaturi de noi

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Bai da' fetele astea ... oanasm, AlinaMaria, dara_d, bobitamica, pagurschimag, Ralu79, violeta29, etc etc etc???? Chiar nu mai dati pe aici? Bine ... ca sunt o gramada pe care eu nici macar nu le-am mai prins postand.

pica tu ce ai patit?

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunadimineata! Si bine v-am regasit!
Am venit si noi de la tara duminica seara, dar abia acum am reusit sa intru. Am avut noroc ca la inceputul saptamanii am prins vreme frumoasa si am stat mai mult la aer, iesirea asta ne-a facut bine la amandoua,ne-am mai oxigenat si noi creierii
Am avut si o patanie care m-asperiat teribil. Ii dadeam fetei sa pape si la un moment dat a inceput sa stranute, si stranuta frate rau de tot de nu se mai oprea, si incepuse sa faca urat rau si se agita si isi dadea palme peste fata si stranutatul ala devenise ciudat. Eu sa lesin nu alta, eram pe punctul de a o suna pe dr cand colo s-a linistit. Cand ma uit la ea , vad ceva negru la nasuc . Si ce credeti ca era? Un gandacel, sa mor cand l-am vazut, nu stiam cum sa-l iau mai repede ca era inca viu si mi-era sa nu intre inapoi.Probabil cat am stat pe-afara a intrat in carut, si a fost pe hainutele ei. Am avut noi perdeluta dar na, cine stie putea intra pe oriunde.
Aseara acasa alta patanie. Am fost la plimbare apoi am ajuns acasa si a papat fata mea la greu.I-am facut baitza si apoi hai sa papam si sa facem nani. A supt ea ceva ceva apoi se enerva lasa tita din gura si incepea sa tipe. Da tipete din alea de sa scoale tot blocul nu alta. Si nu se potolea nicicum, nici in brate nici pe burta , la tita incerca sa traga putin apoi dai tipete mai ceva! Trimit sotul la farmacie ca sa-mi ia o seringa s-o transform in pompa , ma gandeam eu sa ma mulg si sa ii pun in biberon. Si ce credeti voi , cand sa ma mulg, pauza laptic. Sa innebunesc nu alta! Si fata tipa de parca o taia cineva. Sotul , mai panicos si mai lipsit de rabdare din fire, da iar fuga la farmacie sa-mi ia lapte praf degeaba ii explic eu ca nu vreau sa ii dau lapte praf, imi zice ca-s nebuna ca las fata sa moara de foame?Intre timp ne mai invartim noi prin casa , ne mai linistim putin, ca nu mai avea nici putere sa planga mititica vine si tati, preparam biberonul cu pricina ,eu mai aveam putin si incepeam sa plang,sotul panicat nevoie mare ca plange fata(deh , era prima oara cand se intampla si la noi asa ceva!)casa de nebuni ce sa mai! Inainte sa dau fetii biberonul nu m-a lasat inima si am zis hai sa mai incerc cu tata o data. Si s-a repezit fata mea si a infulecatvreo juma de ora de se bateau turcii la gura ei. Si dupa ce a adormit eu alergam dupa tati cu biberonul prin casa sa-i dau lui sa pape laptele praf
acu imi vine sa rad , da aseara intrasem in panica , mi-era teama ca n-o sa mai am laptic.
Si mai am si o intrebare la voi, ca mai nou ne confruntam cu o problema. Stiu ca s-a mai discutat dar nu dau de capitolul ala. Fetita mea nu a facut caca de doua zile si se screme mititica rau de tot, nici de dormit nu poate dormi linistita si ae si burtica tare. Tot trage mititica basinute dar atat. Si parca n-as vrea sa ii pun supozitor mi-e teama sa nu se invete dupa aia asa . Voi cum ati procedat?Ce sa mananc eu ca sa rezolv problema. Am tot baut apa, compoturi, sana, supe ciorbite, dar nimic.
Hai ca v-am zapacit de cap, mai iau o pauza ca sa citesc si eu pe-aici sa ma pun la curent cu noutatile si daca nu se trezeste fata mai revin. Aaaa si pleaseee vreau si eu sa vad pozele cu pepenasii ca mi-a fost tare dor de ei , dar nu am parola noua

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput