Pepenasi de iulie-august 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Illeana, gand la gand am lipsit da motivat rau de tot! Acu tre sa ma pun neaparat la curent sa vad si eu cum au mai crescut pepenasii si revin in forta.
Am reusit sa scriu si povestea nasterii, pe hartie deocamdata, sa vad cand reusesc sa o postez ca e cam lunga.

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

un gandac? si mie mi-au mai intrat tantari in nas asa ca inteleg cupilu...ce senzatie tampita sa va fie de bine iesitul la aer ti-am dat pm

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Violeta_29 am vazut pozele cu printesa ta si iti pot spune ca e tare frumoasa,mai are putin si face 1 luna.
Mai nasoala senzatia cu gandacul si cre ca ai tras o sperietura....
In legatura cu agitatul si plansul(urletul) copilasului nush ce sa spun,eu sant la al doilea copil si parca tot nu inteleg ce are Dilara mea mai ales ca nu suporta sa o pun jos ori alt ceva inafara de a o tine f putin pe burtica si mai mult sa o tin la fel ca atunci cand ii scot gazele de ragaie.
Ileana imi place stilul tau de a scrie si ma binedispune mereu,sper sa imi fac un obicei si sa incep ziua citind mesajele tale postate asa ca sa incep ziua cu zambetul pe buze.la mamica si la flacau.

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Vio ma inspaimanti cu gandacu' ala. La mine orice da' fara ganganii si sherpi. Prefer sa vina leul dc e sa aleg.
Bine ca ti-a revenit laptele ... ce chestie ...
Mai cu kk, io n-o cred pe asta ca se invatza. In fine, eu am avut o perioada de 2 saptamani cred (si asta acum 1 luna) cand nu facea kk. I-am pus supozitor 1 sg data si in rest termometru in fundic, imediat ce treceau 24h si nu facea. Cre' ca eram un pic exagerata da' nu suportam sa vad ca se chinuie si oricum ma pregateam sa intreb dr cand ... n-a mai fost nevoie. Si io nici pe aia cu mancat chestii = stari la bebe n-o cred. Ce treaba are stomacu' cu hipofiza (park asta erea glanda implicata) si cu glandele mamare??? C'moon
Bai tu vb serios k era prima data cand plangea? Sau faci misto de unele din noi????

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Mickycris sar'na. Enjoy k asta e numa in scris. In real life dc m-ai vedea cum fac spume nu ar mai fi fun ...

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

MAITREY, mersi mult ptr pm, abia astept sa vad scumpetele mici
ILLEANA, nu fac misto ea plange numa cand ii este foame si la baitza cand ajungem la faza cu spalatu pe cap.In rest se mai alinta asa cu niste scantece, atunci cand se simte nebagata in seama. Sper sa ramana la fel de cumintica si pe viitor.
MIKYCRIS , nici n-am realizat cand a trecut, sunt curioasa sa mergem la dr sa o cantarim ca a facut niste falci si o gusaaa!si s-a si lungit, cred ca zi o sa incerc sa o masor.
Daca nici azi nu face caca cred ca o sa incerc cu termometrul Voi bagati termometru in crema ceva inainte sau doar asa ca atare? Sa nu radeti de mine , da is total pe dinafara, sa vad daca o sa am curajul sa il pun. Si sa va mai povestesc de un pitic de-al meu :mi s-a pus mie pata asa si am hotarat sa nu ii dau fetii suzeta si nici sa pape laptic la biberon. Da faza e ca nu-mi mai ramane prea mult timp liber, eu pot face ceva doar cand doarme si cand iesim afara putem sta maxim o ora ca apoi o paleste foamea si nu ma mai inteleg cu ea. Ce parere aveti, am innebunit de tot, sau mai am o speranta?Sa incep oare sa ii dau? Sincer mi-e cam teama ca o sa-i placa mai mult la biberon, si sa nu refuze tita.
Uff, hai ca v-am innebunit si pe voi, nici mancarea n-am terminat-o, nici curatenia nu-i gata, nici n-am reusit sa citesc din urma, nici poze n-am vazut. M-am apucat sa fac sapte lucruri deodata si n-o sa termin nici unul, ca acu se trezeste mandra si cere vacuta
Ma duc sa termin macar papica . Pupici la toate mamicile si toti pepenasii

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Maytrei am citit povestea nasterii,foarte frumoasa la fel si experienta.
Sa va bucurati de printesa si ea de voi!

Diarux
am citit si povestea nasterii tale(moama da ce de capitole)
ce pot spune decat ca e placuta si emotionanta
Sa va bucurati de flacau si el de voi

Ileana am incercat sa vad pozele dar nu am reusit mai mult de 4 .Esti o femeie frumoasa si ai un flacau tare frumos.
In legatura cu spumele,mai sa stii ca eu numa pe psiholoaga lui fimea am vazut o calma dar nu stiu cum e ea cand pleaca de la cabinet

Apropo de pitici,vreau concediu!Deci nu mai pot!

MIKYCRIS

Mergi la inceput

termometru se inmoaie in ceva emolient, da. legat de celelalte probleme ridicate eu nu te pot sfatui...fiecare face cum crede ca e mai bine pt puiul ei...eu i-am dat suzeta la a mea de cum am ajuns de la maternitate. eu o cresc singura in timpul saptamanii, si noaptea, pana faceam biberonu', era concert. suzi saved our neighbours

-------

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

miky multumesc

vrem si noi sa iti vedem printesele

-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Narcisa eu am carucior de la Peg Perego Skate. Daca vreiorice informatie referitoare la carucior poti sa ma intrebi si iti voi da toate detaliile .

Fetelor abia acum incep sa recuperez din urma cele scrise de voi, dar mai intai trebuie sa ma duc sa o aduc pe doamna asistenta sa ii faca vaccinul de 2 luni la micul monstru.

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

Mergi la inceput