Pepenasi de iulie-august 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Maytreyi sincer nu am in calculator poze si nici nu am cablu ptrL.G. ca sa descarc. Cu timpul poate ma ajuta careva(sper ca pana in 2009 sa reusesc)

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata....Cris cum spuneam...pune parchetul.......iar eu pe net..

...aseara Cris nu a gatit el cine stie ce....dar tot e bine...cartofi prajiti cu friptura si salata de rosii...mmmmmmmm...bun...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Micky da' de ce numai 4 poze? Merge greu site-u? De ce ai pisicoloaga la fetita? Ce nu e ok?

Vio eu bag termometrul in crema de galbenele k tot mi-e la indemana. Cat despre bibe / suzeta, eu ii dadeam si san si biberon si nu am avut pb. La fel si Sun ii da Theei jumi juma de o gramada de vreme. Cred ca problema cu biberonul este numai daca se invata doar cu el la inceput ... ori pana itzi ia sanul prima oara.

Uff camy cartofi prajiti, friptura ... Taci ca is de aproape 2 saptamani la dieta. Acu' am fructe .

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Aaaa si Micky MS

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

cAPITOLUL NUMARUL 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Ileana nush de ce nu puteam vedea mai mult,am incercat de cateva ori da geaba

Pisaloaga este ptr a o ajuta pe Delia sa treca de tragedia aia(moartea lui taicasau).Tot de atunci a pierdut si cheful de viata.

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Violeta29 pt rezolvarea problemei cu kk...poti sa-i bagi jumatate de supozitor de glicerina pt copii, sau sa folosesti termometrul si in varf pui galbenele sau bephanten, sau ce crema folosesti pt fundulet cand ii schimbi scutecul...dar ajungi sa faci asta cand nu a facut o zi intreaga...masaj la burtica, gimnastica cu piciorusele sa o ajuti putin

Mada_mxm ceva site-uri pt bebei din UK sa studiez si eu. am un var care sta la londra si sa comande si el ceva pt printesa mea. ce preturi sunt pe la mothercare, ca in romania te ia cu capul.

eu am sa-i fac vaccinurile astea - infanrix hexa,prevenar si rotarix, cu schema la 2, 4, 6 luni. mai astept sa treaca botezul de pe 12 oct, sa nu facem febra, sa fim maraita...si asa cred ca va fi obosita si maraita...va avea o zi grea in ziua botezului.

bebeii vostri cum au fost dupa botez? mai ales in ziua cu pricina

pupici si o zi frumoasa
bufi

Mergi la inceput